Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010
Σε «προκλητικές» δηλώσεις προέβη η Angelina Jolie, που αυτές τις ημέρες, απολαμβάνει την άνοδο της ταινίας της Salt, στο αμερικανικό Box Office. Αντί όμως να προγραμματίζει την επόμενη κινηματογραφική της επιτυχία, η κυρία Pitt, δηλώνει αποφασισμένη να απαρνηθεί την έβδομη τέχνη για χάρη των παιδιών της, προκαλώντας κύματα αντιδράσεων από τους απανταχού σινεφίλ.

Σύμφωνα με φήμες, η διάσημη ηθοποιός, θα προχωρήσει το τελευταίο της κινηματογραφικό εγχείρημα, μια ταινία με θέμα τον πόλεμο της Βοσνίας και μετά θα αφοσιωθεί εξ’ ολοκλήρου στην οικογένειά της, τον άντρα της, αλλά και το έντονο φιλανθρωπικό της έργο. Η τελευταία της ταινία, γυρισμένη στο μεγαλύτερο ποσοστό της, εκτός στούντιο, σε πραγματικές τοποθεσίες, θα πραγματεύεται και θα αφηγείται μία ιστορία αγάπης που έλαβε χώρα τον καιρό του πολέμου στη Βοσνία. Έτσι η Jolie, θα δείξει για μία ακόμα φορά την ευαισθησία της σε τέτοια θέματα. «Για εμένα είναι σκοπός της ζωής μου να βοηθήσω τους ανθρώπους που με έχουν ανάγκη. Ιδιαίτερα τα παιδιά», έχει δηλώσει στο παρελθόν, η γοητευτική ηθοποιός, που από τη στιγμή που απέκτησε τα δικά της παιδιά, δεν μπορεί να ηρεμήσει γνωρίζοντας πως χιλιάδες παιδιά είναι θύματα πολέμου ή αντιμετωπίζουν ασθένειες και πείνα στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Να σημειώσουμε πάντως, πως η Jolie, δεν είναι η πρώτη ηθοποιός, που αποφασίζει να απαρνηθεί την τέχνη της. Πριν από λίγο καιρό, τον ίδιο δρόμο επέλεξε και ο Ben Affleck.

πηγή:msn.gr

1 απόψεις:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΑΧ ΤΙ ΚΡΙΜΑ Η ΑΧΩΝΕΥΤΗ
ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed