Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ

μετά από συναγερμό για βόμβα, ενώ οι γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών είχαν προειδοποιήσει πρόσφατα για «επικείμενη απειλή».

Η εταιρία που έχει την ευθύνη για τη λειτουργία του Πύργου του Άιφελ «έλαβε κλήση περίπου στις 18.40» (τοπική ώρα), η οποία έγινε από «κάποιον τηλεφωνικό θάλαμο», σύμφωνα με την αστυνομία, που έλαβε αμέσως την απόφαση να εκκενώσει το σήμα-κατατεθέν του Παρισιού.

Στις 14 Σεπτεμβρίου είχε εκκενωθεί και πάλι ο Πύργος του Άιφελ και πάλι μετά από συναγερμό για βόμβα. Άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας αναπτύχθηκαν ταχύτατα στην περιοχή λαμβάνοντας έκτακτα μέτρα ασφαλείας. Ο σημερινός συναγερμός σήμανε λίγες μέρες μετά τη δήλωση του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών, Μπρις Ορτεφέ, ότι είναι «πραγματικός» ο κίνδυνος για τρομοκρατική ενέργεια, λαμβανομένων υπόψη και των πληροφοριών που έχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας.

«Δεν έχω πρόθεση να ανησυχήσω τους πολίτες, αλλά έχουμε σοβαρές ενδείξεις, από αξιόπιστες πληροφορίες, που αναφέρονται σε σημαντικό κίνδυνο για απόπειρα τρομοκρατικής ενέργειας», δήλωσε ο διευθυντής της αστυνομίας, Φρεντερίκ Πεσενάρ.


Πηγή:kathimerini.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed