Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010
Στις 18 Σεπτεμβρίου στη Βόρεια Καρολίνα ένα άτυχο σκυλί, ημίιαμο μπόξερ, σύρθηκε από τον ιδιοκτήτη του, δεμένο στο ΙΧ του!
Το ζώο, μόλις 1.5 έτους, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, με ολόκληρα κομμάτια δέρματος να λείπουν καθώς είχε καεί από το σύρσιμο στην άσφαλτο!
Ο ιδιοκτήτης δικαιολογήθηκε ότι ήταν...μεθυσμένος! Εδεσε το ζώο στο φορτηγάκι του για να τον περιμένει. Οταν βγήκε, ξέχασε το ζώο
και οδήγησε κανονικά ως το σπίτι!!! Απίστευτη βιαιότητα και ανευθυνότητα με θύμα τον άτυχο Φιρού.
Ο Φιρού έχει πολλές πληγές σε όλο του το σώμα, οι πατούσες του αιμορραγούν και ολόκληρα κομμάτια δέρματος έχουν αποκολληθεί από πολλά σημεία του σώματος του.
Μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο και του χορηγούνται παυσίπονα και αντιβιοτικά.  Ο λογαριασμός για τον Φιρού αναμένεται να είναι πολύ τσουχτερός παρόλαυτα η φιλόζωη Samantha Hodge δεν θα τον εγκαταλείψει και θέλει να θεραπεύσει τις πληγές του, τόσο τις σωματικές όσο και τις ψυχικές από τον άθλιο ιδιοκτήτη του.
Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε χθες Κυριακή 26/9 βλέπετε την μικρή πρόοδο που έχει κάνει ο Φιρού.



Μόνο με αγάπη και ξεκούραση μπορεί να γιατρευτεί, μα θα πάρει πολύ καιρό. Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να κάνετε μια δωρεά κατευθείαν στην κτηνιατρική κλινική που φροντίζει τον Φιρού: Animal Hospital of East Burke, Dr. Tom Wallrich, c/o Samantha Hodge, 202 Eldred Street NE, Valdese NC 28690, (828) 874-8387 ΠΗΓΗ: ADESPOTO.GR

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed