Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010
Οι αρχές της Ατλάντα των Η.Π.Α, εισέβαλαν στο σπίτι της Shari Cahill την περασμένη Παρασκευή, ύστερα από καταγγελίες των γειτόνων της για μια αφόρητη δυσοσμία που προερχόταν από το σπίτι της.Όταν εισέβαλαν στο σπίτι,αντίκρισαν το, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

Μέσα στο σπίτι βρήκαν 130 σκυλιά και γάτες!Από τα οποία κάποια ήταν σχεδόν ετοιμοθάνατα αφού υπέφεραν από βαριές αρρώστιες.Βρήκαν επίσης 40 ακόμα ζώα που ήταν δυστυχώς ήδη νεκρά !Το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση!Υπήρχαν παντού ζωικά περιττώματα και βρωμιά(δείτε και φωτό).Η μυρωδιά ήταν τόσο έντονη,που οι αστυνομικοί χρειάστηκε να φορέσουν ειδικές στολές!

Η τοπική φιλοζωική εταιρία ανέλαβε την φροντίδα των ζώων αλλά δυστυχώς η κατάσταση των περισσοτέρων που επιβίωσαν απτήν φρίκη...είναι πολύ κακή!Τα περισσότερα αντιμετωπίζουν λοιμώξεις,ψύλλους και δερματικές παθήσεις.Ήδη σε μια γάτα χρειάστηκε να γίνει ευθανασία και τα περισσότερα σκυλιά έχουν χάσει το τρίχωμά τους.

Η Shari Cahill πλέον αντιμετωπίζει 81 κατηγορίες και κατά την άποψη μου τίποτα δεν μπορεί να την "τιμωρήσει" πραγματικά!Η βαρβαρότητα της δεν "εξιλεώνεται" με καμία ποινή!


0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed