Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του Αντώνη Ρέμου με την παλιά δισκογραφική του εταιρεία, Sony Music, που πλέον έχει πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων. Μετά και την απόφαση για δέσμευση της περιουσίας του, ο τραγουδιστής κάνει λόγο για ψεύδη και πόλεμο κάτω από την μέση.

«Σίγουρα έχουμε μια αντιδικία με την παλιά μου εταιρία», είπε ο Αντώνης στη συνέντευξη ενόψει της πρεμιέρας με την Έλενα Παπαρίζου. «Θεωρώ ότι αφήνονται πολλά ψεύδη να κυκλοφορούν. Αφού έχουν επιλέξει και τραβάνε το σχοινί θα πάμε στον δρόμο που πρέπει να πάμε. Δέχομαι έναν πόλεμο κάτω από την μέση αλλά σύντομα θα μάθετε όλη την αλήθεια», πρόσθεσε.

Την ώρα αυτών των δηλώσεων η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε από το πλευρό του τραγουδιστή, λέγοντας πως επειδή η ίδια ανήκει στην Sony δεν πρέπει να είναι εκεί. «Είναι η εταιρεία μου και την αγαπώ πολύ», πρόσθεσε η Έλενα.
«Δεν κρύβομαι και δεν έχω κρυφτεί. Δυστυχώς, μετά από 15 χρόνια προσφοράς μου στην εταιρεία, θεωρώ πως είναι άδικος ο τρόπος που με αντιμετωπίζουν», κατέληξε ο Αντώνης και παρέπεμψε για περαιτέρω στους δικηγόρους του.

Για το αν υπάρχει απόφαση για δέσμευση της περιουσίας του ή όχι ο τραγουδιστής δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε

Ωστόσο, με προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με ημερομηνία 14 Οκτωβρίου 2010 ο τραγουδιστής υποχρεούται να καταβάλλει 1 εκατομμύριο ευρώ στην Sony, ενώ δεσμεύεται η περιουσία του για 2 χρόνια.

Η προσωρινή διαταγή υφίσταται μέχρι ο Αντώνης Ρέμος να ζητήσει αναίρεση, κάτι που μπορεί να γίνει αργότερα.

Μέχρι, όμως, να λυθεί οριστικά η «κόντρα» των δύο πλευρών, ο τραγουδιστής δεν μπορεί να διαχειριστεί τα χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό του στοιχείο.

Πηγή: Star.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed