Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Saturday Night Fever @ Villa Mercedes

Ετοιμαστείτε για το καλύτερο party της εβδομάδας με τους Villa resident Dj's Gigli μαζί με τον Dj Angelo για να σας ξεσηκώσουν σε mainstream ρυθμούς.Έναρξη: Σαβ, 2010-10-23 23:00

Nostalgia 77 & DJ Vadim

Αμφότεροι έχουν ορίσει τη freestyle μετρονομία μέσα από τις παραγωγές και τα DJ sets τους. Δύο τρομεροί DJs σε μια σπάνια συνάντηση στα πλατό. «Bios», 23/10

Beddazler
Υπάρχει μοντέρνα disco αντίληψη; Την απάντηση θα δώσει το βελγικό δίδυμο των Mustang (φωτο) στην πρεμιέρα του φιλόδοξου party Beddazler. «Philipp», 23/10

Right Here Right Now every Saturday @ Vega Κάθε Σάββατο το club Vega σας παρουσιάζει τα Right Here Right Now every Saturday party.Στα dexx ο Dj Alex Hattie μαζί με τον Dj Spiro Sade υπόσχονται να σας ξεσηκώσουν σε mainstream ρυθ ρυθμούς. Έναρξη: Σαβ, 2010-10-23 23:59

Upscale Mainstream @ DC
Κάθε Σάββατο το DC σας παρουσιάζει ένα από τα καλύτερα mainstream party της νυχτερινής Αθήνας.Sexy χορεύτριες σας ξεσηκώνουν ανεβάζοντας την θερμοκρασία καθώς λικνίζονται με τις πιο καυτές επιτυχίες. Έναρξη: Σαβ, 2010-10-23 23:00

RICHIE HAWTIN
: Θεμελιωτής της minimal techno, ιδιοκτήτης των δισκογραφικών εταιρειών Plus 8 και Minus και πάντα υπερπαραγωγικός, ο Καναδός DJ και παραγωγός Richie Hawtin έρχεται στην Αθήνα για ένα techno DJ set. Στο πλευρό του ο Mikee. Blend Στις 12 μεσάν. Είσ.: € 30 (με ποτό) μέχρι τη 1.30 π.μ. και € 35 (με ποτό) μετά τη 1.30 π.μ.

F.S.I. 9th ANNIVERSARY PARTY: SANDER KLEINENBERG ON DECKS
Η F.S.I events κλείνει τα εννιά χρόνια και το γιορτάζει με καλεσμένο τον Ολλανδό διάσημο DJ και παραγωγό της progressive house και της progressive trance Sander Kleinenberg, ο οποίος θα μιξάρει ήχο και εικόνα στο οπτικοακουστικό του σόου. Messiah Στις 11.30 μ.μ. Είσ.: € 15 (με ποτό).

COUNTER CULTURE PRESENTS JUAN ATKINS

Ο νονός της techno Juan Atkins σε ένα set στο οποίο θα παίξει τις βασικές του επιρροές: από τους Funkadelic μέχρι τους Kraftwerk. Μαζί του στα πλατό οι Dynamons και Egon. Yoga Bala (Ρήγα Παλαμήδου 5-7, Ψυρρή) Στις 10.30 μ.μ. Είσ.: € 10.

DJ LO FI ON DECKS
O DJ Lo Fi επιμελείται ένα freestyle set με soul, funk και smooth jazz ήχους. Ginger Ale Στις 10 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη

BEDAZZLER OPENING PARTY: MUSTANG ON DECKS

Ένα νέο party με το όνομα Bedazzler κάνει πρεμιέρα με καλεσμένο το βελγικό δίδυμο των Mustang για μια βραδιά με italo, disco, early house και classic pop μουσικές. Μαζί τους στα πλατό οι DJs Kyriakos Rakos (resident του bar «Philipp») και ο Blue Lagoon (Κορμοράνος), Philipp Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

FRANCK ROGER ON DECKS

Ο Γάλλος παραγωγός και DJ της house Franck Roger επιστρέφει στην Αθήνα για ένα DJ set. Μαζί του στα πλατό ο Theo V. 50 Days Στις 12 μεσάν. Είσ.: € 20 (με 2 ποτά).


SLOB09 & PHUNK SINATRA ON DECS : Μια βραδιά με freestyle ήχους και fun από τους Slob09 και Phunk Sinatra. Six D.O.G.S. Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

MR. SOUNDPROOF VS B’N’C
Ο Mr. Soundproof (Groove Service) φιλοξενεί στα πλατό τον παραγωγό και MC της κολεκτίβας B’N’C για μια freestyle βραδιά με συστατικά τη hip hop, τη reggae, τη ragga, το jungle και τα breaks. Higgs Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Α NIGHT DEDICATED TO SUEDE: Στο μηνιαίο party της ομάδας Fresh & Yellow, o Χρήστος Μήλιος και ο Κωνσταντίνος Μπόλας αφιερώνουν το set τους στη βρετανική μπάντα των Suede. Swing Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

SIMINA GRIGORIOU, DURA, DJ NIGHTLIGHT: Η ανερχόμενη DJ και παραγωγός Simina Grigoriu φέρνει το tech house set της στην Ελλάδα. Μαζί της στα πλατό οι δικοί μας Dura και Nighlight. Skullbar Στις 12 μεσάν. Είσοδος € 8 (με ποτό).

SOUND THE ALARM - THIEVERY CORPORATION RELEASE PARTY :Party με αφορμή την κυκλοφορία του best of με τίτλο «It Takes A Thief» και προβολή της ταινίας «Babylon Central», που σκηνοθετεί ο Eric Hilton των Thievery Corporation. Στα πλατό ο Γιώργος Δημητρακόπουλος και Θοδωρής Τσαντούλας. Floral Στις 9 μ.μ. (έναρξη της προβολής στις 10 μ.μ.) Είσοδος ελεύθερη.

ΙΟΝ & SERAFIM TSOTSONIS ON DECKS: Οι παραγωγοί της Klik Records Ion και Σεραφείμ Τσωτσώνης συναντιούνται στα πλατό για μια βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής. Almodobar Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

RANGE OF FREQUENCY
: Οι Andrew Banner και Κωνσταντίνος Μαρουσόπουλος σε ένα DJ set με deep, tech και minimal ήχους. Loop Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

BODJ & BIOMUSIK ON DECKS
: Μια βραδιά με τις minimal techno επιλογές των BoDJ και Biomusik. Astron Στις 12 μεσάν. Είσοδος ελεύθερη.

THE BROTHERS OF FUSE
:Οι παραγωγοί του online ραδιοσταθμού Indiegound Radio Δημήτρης Μπούρας και Άρης Κωνσταντέλλος, σε ένα party με indie anthems, αγαπημένα ακούσματα από τα ’90s και grooves από τα ’60s και τα ’80s. D-Bar (Κωνσταντινουπόλεως & Κελεού 1, Γκάζι) Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

WE R RARE
:Ο Γιώργος Απέργης και οι This is Not The ’80s επιλέγουν τα χαμένα διαμάντια του new wave των ’80s μέσα από δίσκους βινιλίου. Boo (Σαρρή 21, Ψυρρή) Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.



0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed