Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ζώδια: 31/10 - 6/11
Ένας καλός μήνας
Ας καλωσορίσουμε τον Νοέμβριο που υπόσχεται να μας απαλλάξει από την ενοχλητική πορεία της ανάδρομης Αφροδίτης. Σημειώστε την 18η Νοεμβρίου, ως την πιο σημαντική ημέρα του μήνα. Αφροδίτη και Δίας γυρίζουν ταυτόχρονα σε ορθή τροχιά στα ζώδια που κυβερνούν, τον Ζυγό και τους Ιχθύς.Αναλυτικά....

Κριός

Ο Νοέμβριος εξακολουθεί να έχει το χρώμα του χρήματος για εσάς. Οικονομικά θέματα φέρνουν στο προσκήνιο η νέα Σελήνη στον Σκορπιό και η Πανσέληνος στις 21/11 και μπορείτε να ευελπιστείτε για μια αύξηση στα εισοδήματά σας. Πιθανώς επίσης να διαπραγματεύεστε ένα δάνειο για κάποια αγορά. Η ορθή πορεία της Αφροδίτης στον Ζυγό, στις 18/11, αν και ίσως όχι αμέσως, βοηθά στα ερωτικά και επαναφέρει την αρμονία. Αν έχετε ερωτικά διλήμματα, στο τέλος του μήνα θα έχετε τις λύσεις.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αύξηση των εσόδων σας.

Ταύρος

Ο Νοέμβριος είναι εξαιρετικός μήνας για κάθε είδους σχέση και συνεργασία. Η νέα Σελήνη (6/11) ίσως φέρει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον, μια πρόταση γάμου ή επαγγελματικής συνεργασίας. Τα καλά νέα συνεχίζονται, καθώς η Αφροδίτη στις 18/11 γυρίζει ορθή για να επιταχύνει τους ρυθμούς στη δουλειά και να φέρει την αποδοχή από συνεργάτες ή πελάτες. Παράλληλα, θα γυρίσει και ο Δίας ορθόδρομος και θα έχετε την αμέριστη υποστήριξη φίλων και συνεργατών.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια νέα σχέση ή συνεργασία.


Δίδυμοι

Αυτός ο μήνας σάς δίνει την ευκαιρία να λάμψετε επαγγελματικά και να αναλάβετε νέες ευθύνες και δεσμεύσεις, που θα βελτιώσουν συν τοις άλλοις και τα οικονομικά σας. Δεν αποκλείεται να έχετε μια εξαιρετική πρόταση συνεργασίας, προτού τελειώσει ο μήνας. Κοντά στην Πανσέληνο της 21ης, προσπαθήστε να βρείτε κάποιες ώρες για τον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε –είναι απαραίτητο. Όσον αφορά τις σχέσεις και τον έρωτα, μετά τις 18/11 μπορείτε πράγματι να θριαμβεύσετε.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματικές επιτυχίες.

Καρκίνος

Από τους πιο κοινωνικούς φθινοπωρινούς μήνες, ο Νοέμβριος φέρνει ευκαιρίες για εξόδους, ραντεβού με φίλους, νέες γνωριμίες, ταξίδια αναψυχής. Με τον Άρη στον Τοξότη, θα είναι ένας ιδιαίτερα φορτωμένος μήνας επαγγελματικά και καλό είναι να οργανωθείτε ώστε να τα προλαβαίνετε όλα. Αποφύγετε γκρίνιες και καβγαδάκια με συναδέλφους. Έως τις 18/11, προσέξτε αντικείμενα αξίας, διότι εύκολα μπορεί να χαθούν, και αποφύγετε αγορές για το σπίτι, ιδιαίτερα αν είναι ακριβές.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένας νέος έρωτας.

Λέων

Επιτέλους ο Δίας γυρίζει ορθός στους Ιχθύς και ξαναβλέπετε το πορτοφόλι σας να γεμίζει έπειτα από μήνες στασιμότητας ή μεγάλων εξόδων. Επιπλέον, η ερωτική σας ζωή είναι στα φόρτε της με τον Άρη στον Τοξότη. Μετά τις 18 του μήνα, οπότε γυρίζει στην ορθή πορεία της στον Ζυγό και η Αφροδίτη, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε συναρπαστικές γνωριμίες. Η Πανσέληνος στις 21/11 θα σας στριμώξει επαγγελματικά ή ίσως φέρει την ολοκλήρωση ενός εγχειρήματος που ξεκίνησε τον Οκτώβριο.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ασχοληθείτε με το σπίτι σας.

Παρθένος

Η πορεία του Άρη στον Τοξότη μπορεί να μετατρέψει το σπίτι σας σε πεδίο μάχης αν είστε εριστικοί με τους οικείους σας. Από την άλλη, ο κόκκινος πλανήτης σάς εφοδιάζει με διάθεση και ενέργεια για να το τακτοποιήσετε, πετώντας άχρηστα αντικείμενα και ανακαινίζοντας δωμάτια. Για σημαντικές ή ακριβές αγορές, περιμένετε να γυρίσει η Αφροδίτη στην ορθή πορεία της στον Ζυγό –μετά τις 18/11– και μη βιαστείτε. Φροντίστε επίσης να μη χάσετε το μέτρο και κάνετε σπατάλες.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να σχεδιάσετε ένα ταξίδι.


Ζυγός
Ο Νοέμβριος σας καλεί να εστιάσετε στα οικονομικά σας, καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία ως τις 18/11. Σημαντικές και μεγάλες αποφάσεις πρέπει να τις αναβάλλετε για τον άλλον μήνα –αυτό ισχύει και στην περίπτωση που θέλετε να πάρετε κάποιο δάνειο. Οι τελευταίες δέκα ημέρες του μήνα προσφέρονται για να βελτιώσετε σχέσεις ή να κάνετε μια νέα γνωριμία. Ακόμη, το τέλος του Νοεμβρίου είναι εξαιρετικό για να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να είστε πιο άνετοι οικονομικά.


Σκορπιός

Τα φώτα πέφτουν επάνω σας, καθώς γιορτάζετε τα γενέθλιά σας: Η νέα Σελήνη στις 6/11 σηματοδοτεί την έναρξη της δικής σας χρονιάς και καλό θα ήταν να βάλετε πρόγραμμα και στόχους. Τα οικονομικά σας είναι αρκετά καλά αυτόν τον μήνα παρά τα έξοδα που φέρνει ο Άρης από τον Τοξότη. Η Πανσέληνος στις 21/11 φέρνει νέα ρομάντζα, ενώ οι δεσμευμένοι ξαναθυμάστε τους λόγους για τους οποίους ερωτευτήκατε. Γενικά, ο Νοέμβριος σας ευνοεί και βελτιώνει την ψυχολογία σας.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να κάνετε νέα ξεκινήματα.

Τοξότης

Η Αφροδίτη γυρίζει στην ορθή πορεία της στον Ζυγό ευνοώντας τις φιλικές σας σχέσεις. Προσκλήσεις για εξόδους, πάρτι, κοινωνικές εκδηλώσεις σάς θέλουν πρωταγωνιστές, μολονότι η πορεία του Άρη στο ζώδιό σας φορτώνει με τόσες υποχρεώσεις το πρόγραμμά σας. Οι υπερωρίες καραδοκούν κοντά στην Πανσέληνο της 21ης: Προφυλαχτείτε από υπερκόπωση, κρυολογήματα, ιώσεις και φροντίστε τη διατροφή σας. Ο Δίας γυρίζει ορθός στους Ιχθύς και βελτιώνει την οικογενειακή ατμόσφαιρα.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματικά σχέδια.

Αιγόκερως

Αν η πορεία της καριέρας σας προκαλούσε αγωνία μέχρι τώρα, αυτός ο μήνας είναι αρκετά ευνοϊκός και ειδικά μετά τις 18/11 σας περιμένουν πιο θετικές εξελίξεις. Η πορεία του Άρη στον Τοξότη επιβάλλει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας, καθώς ένα κρυολόγημα ή μια ίωση μπορεί να βρουν τις άμυνές σας αποδυναμωμένες. Η νέα Σελήνη στις 6/11 αποδεικνύει έμπρακτα ότι έχετε φίλους που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας ανεβάσουν τη διάθεση.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να συναντήσετε φίλους.


Υδροχόος

Μολονότι θα είναι μάλλον δύσκολο να αποφύγετε κάποιες ταλαιπωρίες στη δουλειά σας στα μέσα του μήνα, μπορείτε τελικά να τις ξεπεράσετε και να σημειώσετε πρόοδο τον Νοέμβριο. Στις ημέρες που ακολουθούν τη νέα Σελήνη στις 6/11, πιθανόν να προκύψει μια σημαντική πρόταση, είτε για μια προαγωγή είτε για μια μεταγραφή. Σκεφτείτε την ώριμα και ζητήστε έγγραφες «υποσχέσεις». Ο Άρης στον Τοξότη σάς κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς αλλά μπορεί να υπάρξουν διαφορές με φίλους.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια επαγγελματική πρόταση.

Ιχθύες

Με την ανάδρομη Αφροδίτη ως τις 18/11, πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα επενδύσεις και αγορές, αν και δεν αποκλείεται να λάβετε χρήματα που σας οφείλονταν. Η νέα Σελήνη στις 6/11 μπορεί να φέρει ένα ταξίδι, πιθανόν επαγγελματικό. Άλλωστε ο τομέας της καριέρας είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλον τον μήνα. Αυτό φυσικά μπορεί να σας φορτώσει με περισσότερες ευθύνες και δουλειά. Αποφύγετε κόντρες με συνεργάτες και προϊσταμένους.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο.
horoscope

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed