Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010
Η πρωτοποριακή διαδραστική πρόταση διασκέδασης που έγινε…αγαπημένη συνήθεια! Εδώ και τρία χρόνια το BALUX CAFE The house project έχει ανατρέψει τα δεδομένα και έχει δημιουργήσει νέες συνήθειες!

Το Balux Café The House Project φέτος το χειμώνα σας ταξιδεύει σε καινούργια κύματα γεύσεων και μουσικών αναζητήσεων!

•Από Δευτέρα εώς Παρασκευή οι πιο «έξυπνες» ώρες της ημέρας είναι στο Balux Café The House Project!Με 9,99 ευρώ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα μπορείτε να απολαύσετε τα πιο ξεχωριστά Lunch breaks σε τιμή έκπληξη! Διατίθεται δωρεάν parking και δωρεάν Wi-Fi.

•Oι “Wine Passion Tuesdays”, θα αποτελέσουν το εβδομαδιαίο σας ραντεβού. Κάθε Τρίτη βράδυ θα μπορείτε να ανακαλύψετε τις ξεχωριστές ποικιλίες και τα μικρά μυστικά του κρασιού με συνοδοιπόρο έναν διαφορετικό οινοπαραγωγό κάθε φορά με ένα ειδικό μενού στα 25 ευρώ το άτομο (περιλαμβάνει ορεκτικό , πρώτο, κυρίως πιάτο, επιδόρπιο με άφθονη ποικιλία κρασιών από τους αγαπημένους σας οινοπαραγωγούς). Μην χάσετε το πιο «παθιασμένο» ραντεβού της εβδομάδας…

•Τις Τετάρτες τα πιο…ψαγμένα live της Γλυφάδας έρχονται φέτος για πρώτη φορά στο χώρο του Balux Café The House Project. Ξεκινώντας από την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε μία βραδιά “Mamacita on Fire” με αγαπημένες Ελληνικές και ξένες διασκευές. Tη δική του νότα στη βραδιά θα δώσει ο dj JoJo. Ο Νοέμβριος θα είναι γεμάτος ξεχωριστά ακούσματα σε μουσικές διαδρομές που έχουμε αγαπήσει.
03/11 οι Cabin 54 σε γνωστές ξένες ροκ διασκευές.
10/11 Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους «Mamacita on Fire»
17/11 Οι Salata με ένα συνδυασμό μουσικής και σκετς θα μας ταξιδέψουν σε ένα ξεχωριστό και διαφορετικό πρόγραμμα.
24/11 η Σάννυ Χατζηαργύρη και η μπάντα της με ροκ διασκευές και επιτυχίες, η ηθοποιός που έκανε αίσθηση με την παρουσία της σε ένα από τα πιο πετυχημένα σήριαλ της Ελληνικής τηλεόρασης τους «Singles» σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της.

Λίγα λόγια για το Concept του Balux Café The House Project

Το BALUX CAFE “the house project” στη παραλία του Αστέρα Γλυφάδας λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 2 το βράδυ με εξαιρετική θέα στη θάλασσα. Το αγαπημένο meeting point των νοτίων προαστίων αποτελεί ένα ξεχωριστό concept στο χώρο του leisure. Συνδυάζει την χωροταξική καινοτομία με την παροχή
πολλών έξυπνων και παράλληλων δραστηριοτήτων. Το BALUX CAFÉ “the house project” αποτελεί την προσομοίωση ενός μεγάλου διαδραστικού beach house, το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επισκέπτη και τον κινητοποιεί να δοκιμάσει νέες εμπειρίες.

Διαθέτει living room και dining room, όπου μπορεί κανείς να χαλαρώσει απολαμβάνοντας καφέ, ποτό, φαγητό και γλυκά. Παράλληλα, στο playroom υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από μια πληθώρα ηλεκτρονικών (xbox, playstation3) και επιτραπέζιων παιχνιδιών καθώς και μπιλιάρδου, προκειμένου οι επισκέπτες να διασκεδάσουν με την παρέα τους.

Η πλούσια βιβλιοθήκη του χώρου προσφέρει άλλη μία παροχή στους επισκέπτες που επιθυμούν να χαλαρώσουν διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Το living room αναμένεται να συγκινήσει τους πλέον απαιτητικούς καθώς προσφέρεται για την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων, αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών, ταινιών, dvd, αλλά και διοργάνωση group projects κ.ά. Οι άνετοι καναπέδες και οι μεγάλες plasma οθόνες θα σας προδιαθέσουν ευχάριστα να περάσετε στιγμές
ξεγνοιασιάς μαζί με την παρέα σας.

Επιπρόσθετα, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι ενδείκνυνται για επαγγελματικά meetings και business lunches, αλλά και για τη διοργάνωση special θεματικών βραδιών. O παιδότοπος, το «Μπαλουξάκι» 1000τμ που βρίσκεται στην αυλή είναι ιδανικός για οικογενειακές εξόδους με τα παιδιά (ηλικίας από 1 μέχρι 14 ετών) και για την διοργάνωση παιδικών εκδηλώσεων και parties.

Μια ολοκληρωμένη και ταυτόχρονα εξατομικευμένη πρόταση διασκέδασης. Προτρέπει τoν επισκέπτη να αξιοποιήσει δημιουργικά τον ελεύθερό χρόνο του, επιλέγοντας τη δραστηριότητα που τον εκφράζει κάθε στιγμή της ημέρας.

Διατίθεται δωρεάν parking
Διατίθεται δωρεάν Wi-Fi
Διεύθυνση: Λεωφ. Ποσειδώνος Β58, Αστέρας Γλυφάδας

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed