Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Τράκαρε ο Γκοβού!




Τυχερός στην ατυχία του ήταν ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Σίντνεϊ Γκοβού. Ο Γάλλος άσος του «τριφυλλιού», τράκαρε σήμερα το πρωί, χωρίς ωστόσο να πάθει κάτι σοβαρό ο ίδιος, αλλά και ο άνθρωπος που επέβαινε στο μηχανάκι με το οποίο συγκρούστηκε.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της Λιόν ήταν με το αυτοκίνητό του στο κέντρο της Αθήνας για προσωπικές υποθέσεις και στην προσπάθειά του να αλλάξει λωρίδα στο οδόστρωμα, χτύπησε ένα διερχόμενο μηχανάκι, στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας. Αμέσως, ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού άλλαξε
κατεύθυνση για να μην χτυπήσει σοβαρά τον οδηγό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Το μηχανάκι έκανε δύο στροφές και βρέθηκε στο οδόστρωμα μαζί με τον οδηγό του. Ο Γκοβού υπέστη αρχικά ένα σοκ όπως ήταν λογικό, και στη συνέχεια κατέβηκε για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα.

Τόσο ο Σίντνεϊ Γκοβού, όσο και ο αναβάτης του δικύκλου δεν είχαν κάτι σοβαρό, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ούτε το αμάξι του Γάλλου, ούτε το μηχανάκι έχουν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν με τον επιθετικό του «τριφυλλιού», ο οποίος δεν βιώνει και τις καλύτερες μέρες της ζωής του, αφού προ ολίγων ημερών, εθεάθη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο να πίνει και να γλεντάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, κάτι που όπως ήταν λογικό έφτασε στα αφτιά της διοίκησης των «πρασίνων».

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed