Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010
Η αλυσίδα εστιατορίων ΜακΝτόναλντ εγκαινιάζει στο Χονγκ Κονγκ μια άλλη υπηρεσία: αυτή των δεξιώσεων γάμου, ελπίζοντας ότι θα προσελκύσει πολλά νέα ζευγάρια με τις χαμηλές τιμές και τις προσφορές.

Οι δεξιώσεις θα αρχίσουν από την 1η Ιανουαρίου 2011 και σε κάθε εστιατόριο θα μπορούν να φιλοξενηθούν από 50 ως 100 καλεσμένοι.

Οι μελλόνυμφοί θα πρέπει να στέλνουν οι ίδιοι τις προσκλήσεις και να αγοράζουν τα ποτά, αφού κανένα ΜακΝτοναλντ στο Χονγκ Κονγκ δεν σερβίρει οινοπνευματώδη.

Η αμερικανική αλυσίδα εστιατορίων επισημαίνει πως πολλές εκπλήξεις έχουν προγραμματιστεί για τα νέα ζευγάρια και πως η γαμήλια τούρτα θα είναι φυσικά η γνωστή μηλόπιττα των Μακντόναλντ...σε μεγάλο μέγεθος.

Εκπρόσωπος των ΜακΝτόναλντ δήλωσε πως στα τρία εστιατόρια θα οργανώνονται εκτός από γαμήλιες δεξιώσεις, πάρτι αρραβώνων και πάρτι επετείων γάμου.

Πολλά ζευγάρια στο Χονγκ Κονγκ γνωρίστηκαν ή βγήκαν πρώτη φορά ραντεβού στα ΜακΝτόναλντ και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της εταιρίας.

Το πρώτο ΜακΝτόναλντ άνοιξε στο Χονγκ Κονγκ το 1975 και σήμερα στην πόλη αυτή των επτά εκατομμυρίων κατοίκων λειτουργούν περισσότερα από διακόσια.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed