Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η ευτυχία της, αλλά και η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν κρύβονται πια!

Η Φαίη Σκορδά είναι έγκυος και σε δύο εβδομάδες θα μπει στον τέταρτο μήνα, ενώ ήδη την περασμένη εβδομάδα έκανε την απαραίτητη εξέταση της αυχενικής διαφάνειας, που μόνο καλά νέα της έφερε για την εξέλιξη της κύησης. Και μπορεί να μην το ανακοινώνει στο κοινό και στους δημοσιογράφους, αλλά στους ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον της, όταν τη ρωτούν σε ιδιωτικές συζητήσεις, δεν κρύβει την αλήθεια.

Η αγωνία που έχουν όλες οι γυναίκες μέχρι να συμπληρώσουν και τον τέταρτο μήνα, ώστε να είναι σίγουρες ότι όλα πάνε καλά και να μπορούν να νιώθουν ασφαλείς, είναι ο λόγος που η παρουσιάστρια δεν θέλει ακόμα να μιλήσει η ίδια για την ωραιότερη περίοδο που βιώνει τους τελευταίους μήνες. «Η μητέρα της και η αγαπημένη της γιαγιά είναι ενθουσιασμένες. Κάθε φορά που οι γείτονές της στο πατρικό της σπίτι στο Κιλκίς ή οι γνωστοί της οικογένειας δίνουν συγχαρητήρια στη μαμά της για την εγκυμοσύνη της Φαίης, εκείνη τους ευχαριστεί χαμογελώντας» λέει πηγή στο People.

Όσοι την ξέρουν καλά γνωρίζουν το μεγάλο άγχος της για το καινούργιο στοίχημα που θα πρέπει να κερδίσει, να παρουσιάσει, όπως ήταν το παιδικό της όνειρο, το πρωινό πρόγραμμα ενός μεγάλου καναλιού. Και το μεγάλο όνειρο που ζει δεν θέλει να το χαλάσει. Άλλωστε, από τότε που θυμάται τον εαυτό της, όταν οι υπόλοιπες συνομήλικές της έπαιζαν με τις κούκλες, η Φαίη Σκορδά παρίστανε ότι εκφωνούσε δελτία ειδήσεων, έχοντας ως τηλεοπτικό κοινό τις αγαπημένες της ξαδέλφες Λένα και Μάγια. Αυτή είναι η πιο γλυκιά ανάμνηση που έχει η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega από τα παιδικά της χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κιλκίς, σε μία αγαπημένη και από τις πιο γνωστές οικογένειες της επαρχιακής πόλης.
stylista

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed