Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Κριός (21/3-20/4)

Η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιό σου θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες. Κοίτα να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου όλες αυτές τις θετικές συγκυρίες για να τελειώνεις σήμερα πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα. Μίλησε με δικά σου άτομα και τακτοποίησε υποθέσεις που σε προβληματίζουν στον οικογενειακό τομέα. Προς το βράδυ μπορείς να δεις φιλικά σου πρόσωπα, να βγεις, να ξεσκάσεις και να ανέβεις ψυχολογικά.

Ταύρος (21/4-20/5)

Αυτή την περίοδο, σου περνάει από το μυαλό να επιχειρήσεις σημαντικές αλλαγές σε θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά. Μπορείς να ξεκινήσεις, γιατί οι πλανήτες είναι σύμμαχοί σου. Άλλωστε το ζώδιό σου σε έχει προικίσει με μεγάλο δυναμισμό και διορατικότητα. Είσαι άτομο αρκετά υπεύθυνο, βλέπεις τις καταστάσεις με μεγάλη σοβαρότητα κι επιπλέον έχεις βάλει καλές βάσεις από το παρελθόν. Άρα, δεν σου λείπει τίποτα. Καλό είναι να μιλήσεις και με δικά σου άτομα, που η συμβουλή τους θα σου δώσει ακόμη περισσότερες ιδέες.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Σήμερα είναι η μέρα για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Η περίοδος δεν είναι για καθυστερήσεις και αναβολές στις υποθέσεις σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Σήμερα, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό, για να μπορέσεις να διακρίνεις με καθαρό βλέμμα τις λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Απόφυγε κάθε είδους συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις, κυρίως με άτομα της οικογένειάς σου.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η Πανσέληνος σήμερα στον Κριό θα σου ανεβάσει τη διάθεση και θα δεις πολλά πράγματα από τη θετική τους σκοπιά. Ευνοείσαι να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που σε άγχωναν και ήταν σε στασιμότητα. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί θα είναι συμφέρουσες. Φως αρχίζει να διαφαίνεται και στο τούνελ των οικογενειακών προβλημάτων. Προσπάθησε μέχρι το βράδυ να χαλαρώσεις από το άγχος της ημέρας και να ξέρεις ότι τα θέματα που σε απασχολούν θα πάνε πολύ καλά.
Λέων (23/7-23/8)

Οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις, πρέπει να την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Σε μερικές καταστάσεις μπορεί να εξαπατηθείς χωρίς να το καταλάβεις. Ευτυχώς, που έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα, κι έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τις διάφορες παγίδες. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν πάρα πολύ. Το βράδυ φρόντισε να το περάσεις όμορφα με δικά σου άτομα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να ξεφύγεις από την πίεση της καθημερινότητας.
Παρθένος (24/8-22/9)

Φρόντισε να ρίξεις λίγο τους τόνους σου και μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ στα καθημερινά θέματα. Βρες τρόπους να χαλαρώσεις.Έχεις ανάγκη από ξεκούραση για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Χρειάζεσαι δυνάμεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Απόψε, επιδίωξε τη συντροφιά θετικών ανθρώπων που δεν σου δημιουργούν αρνητικά αισθήματα, γιατί είναι σημαντικό να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η Πανσέληνος σήμερα στον Κριό θα σου δώσει τόσο δυναμισμό, ώστε θα τελειώσεις πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα. Θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στο προσκήνιο και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού, για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Πρόσεξε μην δώσεις αναβολές, ειδικότερα σε νομικά ζητήματα. Και λόγω ζωδίου, είσαι από τα άτομα που με ότι καταπιαστείς μπορείς και το φέρεις σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε να μην χαλαρώσεις και να ξέρεις ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Η διάθεσή σου είναι στα καλύτερα επίπεδα του τελευταίου καιρού. Ευκαιρία λοιπόν να ξεδώσεις και να διασκεδάσεις όσο περισσότερο μπορείς. Τηλεφώνησε σε φίλους και κανόνισε μια έξοδο που καλό θα ήταν να κρατήσει πολλές ώρες για να γεμίσεις ενέργεια έτσι, ώστε τις επόμενες μέρες όποια δυσκολία εμφανιστεί να φαντάζει μηδαμινή. Αρκετά ταλαιπωρήθηκες άλλωστε το τελευταίο διάστημα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αν βάλεις τα δυνατά σου, όλα σήμερα θα πάνε καλά μια που οι πλανητικοί συνδυασμοί επηρεάζουν θετικά την διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για να βελτιώσεις την ποιότητα τής ζωής σου. Τώρα που το διάστημα είναι πλανητικά ευνοϊκό, φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Η Πανσέληνος σήμερα στον Κριό θα σου δώσει μεγάλη δυναμικότητα και θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Πάρε δύναμη για να τακτοποιήσεις θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικότητα. Και πολύ καλά θα κάνεις! Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και δεν θα κουραστείς και πολύ για να ξεμπερδέψεις από πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, και μάλιστα αυτά τα σχέδια θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Πολλές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν θα προκύψουν από εκ βαθέων συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα. Εμπιστέψου τους, νοιάζονται για το καλό σου.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν, θα διαταράξουν λίγο την ψυχολογία σου και θα σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό για διάφορα θέματα. Πρόσεξε τις κινήσεις σου και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν στο μέλλον. Ευτυχώς, οι βάσεις που έχεις βάλει από το παρελθόν είναι πολύ καλές κι έτσι με λίγη προσοχή θα ξεπεράσεις αυτή τη δύσκολη μέρα χωρίς παρατράγουδα. Άλλωστε, στα σκούρα υπάρχουν και οι δικοί σου άνθρωποι, που είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed