Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ο ένας κατά τη διάρκεια της «αιχμαλωσίας» του στα έγκατα της γης έγινε πατέρας. Κάποιος άλλος, όταν κατάφερε να βγει ξανά στην επιφάνεια, κρατούσε τις σελίδες στις οποίες κατέγραφε καθημερινά τις σκέψεις του, ώστε να γράψει βιβλίο. Καθένας από τους τριάντα τρεις «mineros» έχει πια και από μία ανθρώπινη ιστορία να διηγηθεί. Ενας όμως κάνει τη διαφορά...

Ο 50χρονος Γιόνι Μπάριος, αν και βρισκόταν σχετικά χαμηλά στην... επετηρίδα ανάσυρσης από το ορυχείο, από την πρώτη στιγμή ήταν ο άνθρωπος που βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Ο λόγος βέβαια δεν ήταν άλλος από τον πρότερο... άστατο βίο του και το γεγονός πως αν και παντρεμένος επί 28 έτη, την τελευταία διετία διατηρούσε σχέση με μια συνομήλική του!
Για πολλούς ο Μπάριος δεν ήταν παρά ο... γενναιότερος όλων. Μιας και δεν δίστασε να ζητήσει να τον υποδεχτούν τόσο η γυναίκα του όσο και το... αίσθημά του! Για κάποιους εκ των διασωστών όμως δεν ήταν παρά «ή θρασύς ή ηλίθιος, που δεν μοιάζει να φοβάται καθόλου»!

Τελικά -μάλλον προς απογοήτευση των πάντων- στο σημείο ανάσυρσης παρευρέθηκε μόνο το «αίσθημα», μια και η 58χρονη νόμιμη σύζυγός του Μάρτα Σαλίνας, που πριν από λίγο καιρό λίγο έλειψε να μαλλιοτραβηχτεί με τη Σουζάνα Βαλενσουέλα, αρκέστηκε να παρακολουθήσει τηλεοπτικά τη διάσωση του άντρα της. Τη στιγμή της εξόδου από τον «Φοίνικα» κι ενώ ο πλανήτης αναζητούσε εναγωνίως το πικάντικο στιγμιότυπο που δεν ήρθε ποτέ, ψυχραιμότατος, ο Μπάριος αρκέστηκε να αγκαλιάσει την καλή του Σουζάνα, χωρίς πολλά-πολλά.

«Τον είδα στην τηλεόραση και είμαι πολύ χαρούμενη που πήγαν όλα καλά» δήλωσε αργότερα η 58χρονη σύζυγος του «γιατρού». «Θα ήταν τρελός, αν πίστευε πως θα συναινούσα να βρεθώ μαζί της στο ορυχείο. Εχω αξιοπρέπεια» πρόσθεσε με νόημα η Μάρτα Σαλίνας.

Ο Γιόνι Μπάριος όμως δεν ήταν ο μόνος που παρέβη την έβδομη εντολή, «ου μοιχεύσεις». Ο άλλος Μπάριος της παρέας -ο Κάρλος- φέρεται να έχει εξώγαμο, ενώ λέγεται πως διατηρούσε σχέση και με μία άλλη γυναίκα που είναι επτά μηνών έγκυος. Οι κακές γλώσσες λένε επίσης ότι ακόμη ένας μεταλλωρύχος, ο οποίος δεν κατονομάζεται, καλείται να αντιμετωπίσει τώρα τέσσερις γυναίκες, που διεκδικούν μέρος από τα κέρδη και τα δώρα που θα λάβει. Η μία από αυτές υποστηρίζει πως είναι η πρώην γυναίκα του, από την οποία δεν πήρε καν διαζύγιο, η άλλη λέει ότι είναι η νυν φιλενάδα του, η τρίτη ισχυρίζεται πως είναι μάνα του παιδιού του και η τελευταία δηλώνει πως έχει σχέση μαζί του!

madata

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed