Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Μπαμπάς για πέμπτη φορά ο Γιάννης Πλούταρχος

Χθες η γυναίκα του Γιάννη Πλούταρχου, Μαρία έφερε στον κόσμο το πέμπτο τους παιδί! Σήμερα ήταν η τελευταία ημερομηνία για τα γεννητούρια, τα οποία συμπίπτουν χρονικά με την έναρξη των χειμερινών εμφανίσεων του τραγουδιστή! Η σύζυγος του Γιάννη Πλούταχου, Μαρία, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3 κιλών και 370 γραμμαρίων, σήμερα στις 09:10, με καισαρική τομή.

Το καλύτερο παιδί του πενταγράμμου απέκτησε πλέον μια... ομάδα μπάσκετ, ενώ δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της αγαπημένης του και ήταν φανερά συγκινημένος παρά το ότι έχει βρεθεί στο μαιευτήριο πολλές φορές.

Πλέον, ο 10χρονος Γιώργος δεν έχει τα προνόμια του... μοναχογιού, ενώ η 12χρονη Κατερίνα, η 4χρονη Ελεονώρα και η 2χρονη Παναγιώτα απέκτησαν έναν ακόμα αδερφούλη! Στο μαιευτήριο βρέθηκαν συγγενείς του ζευγαριού, που όλοι μαζί ανέβηκαν πλέον στο δωμάτιο της Μαρίας για να δουν τόσο εκείνη, όσο και το μωράκι.

Η πρεμιέρα του τραγουδιστή σε νυχτερινό κέντρο επί της οδού Πειραιώς θα γίνει κανονικά και, σίγουρα, με ακόμα πιο «ανεβασμένη» διάθεση για τον Γιάννη Πλούταρχο!

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed