Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Κακοποιούσε τη γυναίκα του και τα έξι του παιδιά



Την ώρα που η  δικαιοσύνη αρχίζει να κινείται εναντίον του 48χρονου πατέρα που κακοποιούσε καθημερινά την αλλοδαπή σύζυγό του και τα έξι παιδιά τους, η κοινωνία της Μυτιλήνης που έχει αγκαλιάσει τα αθώα θύματα αυτού του οικογενειακού δράματος μένει εμβρόντητη από τις αποκαλύψεις οι οποίες έρχονται στο φως.
Ο 48χρονος πατέρας έχει άλλα τρία ενήλικα παιδιά από άλλο γάμο, τα οποία ζουν εκτός Μυτιλήνης και έχουν διακόψει τις επαφές μαζί του. Αιτία ήταν τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει από χρόνια και γι’ αυτά έχει νοσηλευτεί σε αρκετά ιδρύματα, μεταξύ των οποίων και το Δρομοκαΐτειο ίδρυμα στην Αθήνα. Όμως, είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε, καθώς είναι άνεργος και η οικογένεια ζούσε με ένα επίδομα της Πρόνοιας! Πρόσφατα, ενώ ήταν Χριστιανός, φέρεται να ασπάστηκε το Ισλάμ και στα κρατητήρια πήρε μαζί του το Κοράνι στο οποίο προσεύχεται!

Το δράμα της  οικογένειας αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν πήγε στο σχολείο των δυο από τα παιδιά του και τα απείλησε μπροστά στους καθηγητές, οι οποίοι ήδη είχαν διακρίνει σημάδια από χτυπήματα στα σώματά τους. Τότε τα πλησίασαν κι εκείνα αποκάλυψαν το μαρτύριο που ζούσαν όλα –εκτός από το μικρότερο αδελφάκι τους- αλλά και η μητέρα τους! Πρόκειται, μάλιστα, για άριστους μαθητές και η μικρότερη αδελφή τους πρόκειται να πάρει και αριστείο, έχοντας μέσο όρο 19,3!

Οι καθηγητές κατέφυγαν  στην Αστυνομία που κινήθηκε αστραπιαία και συνέλαβε τον 48χρονο με εντολή του εισαγγελέα Μυτιλήνης. Ο πατέρας κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και θα παραπεμφθεί στον ανακριτή με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ήδη κοινωνική λειτουργός ανέλαβε την ψυχολογική στήριξη της οικογένειας.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed