Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010
Την πρόβαλλαν όλοι αλλά…Από τις 9 χθες το βράδυ, όλοι οι εθνικής εμβέλειας σταθμοί πρόβαλλαν τη συνέντευξη του πρωθυπουργού.

Βέβαια, για να ακριβολογούμε όχι όλοι αφού ο ΣΚΑΪ συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του και την ώρα της διακαναλικής συνέντευξης πρόβαλλε δελτίο ειδήσεων και ένα ακόμα επεισόδιο «Στον τόπο του εγκλήματος».
Τι έγινε όμως στον άλλο… τόπο, αυτό της διακαναλικής συνέντευξης; Ποιος βγήκε κερδισμένος και κατά πόσο; Ποιο σταθμό επέλεξαν οι τηλεθεατές για να δουν το ίδιο πρόγραμμα που πρόβαλλαν και οι υπόλοιποι σταθμοί;

Η απάντηση είναι… MEGA και μάλιστα με megaλη διαφορά! Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι περισσότεροι από τους τηλεθεατές που παρακολούθησαν τη συνέντευξη- που σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB δεν ήταν πολλοί- επέλεξαν να την παρακολουθήσουν μέσα από τη συχνότητα του καναλιού της Μεσογείων. Η διαφορά μάλιστα με τους υπόλοιπους σταθμούς είναι τεράστια αφού το MEGA προηγήθηκε από τον ΑΝΤ1 (που ήρθε δεύτερος στην κατάταξη) κατά 19,7 μονάδες. Μπορεί λοιπόν το MEGA να μην πρόβαλλε το «Νησί» απογοητεύοντας τους τηλεθεατές (αφού τα νούμερα τηλεθέασης του είναι πολύ υψηλότερα από αυτά που έκανε η διακαναλική) αλλά τουλάχιστον πήρε τη μερίδα του λέοντος στις τηλεθεάσεις.

Συγκεκριμένα λοιπόν οι τηλεθεάσεις που σημείωσαν οι σταθμοί στη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού, στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:

ΣΤΑΘΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MEGA

28,9

23

ANT1

9,2

9,2

ALTER

6,9

4,4

ALPHA

6,4

6,4

NET

6,6

6,4

STAR

4,1

6

ΕΤ3

2,6

2

Αξίζει να επισημάνουμε ότι το STAR δεν πρόβαλλε όλη τη συνέντευξη και αποχώρησε μισή ώρα περίπου πριν αυτή ολοκληρωθεί ενώ ο ΣΚΑΪ που πρόβαλλε όπως είπαμε δελτίο ειδήσεων και τη σειρά «Στον τόπο του εγκλήματος» έκανε μέσους όρους τηλεθέασης 4,8 και 5,9 στο γενικό σύνολο ενώ στο νεανικό κοινό 6,9 και 6,6 αντίστοιχα.

newsIt

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed