Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010
Το μήνυμα το είχε στείλει από τη συνάντηση που είχε με τους Νιόπλια, Φρέιτας και Αντωνίου. Απλά τώρα επισημοποιήθηκε η στάση του απέναντι στους παίκτες.

Η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό πλησιάζει και ο Νικόλας Πατέρας σε μια προσπάθεια να … ξυπνήσει τους ποδοσφαιριστές, βρέθηκε σήμερα το πρωί τις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Και όπως αναμενόταν, τους τα «έψαλε» για την ήττα και την κακή εμφάνιση στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα, απαιτώντας από τους ποδοσφαιριστές
άμεση αγωνιστική «συμμόρφωση» ενόψει του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στην Κοζάνη και κυρίως του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο.

Η συζήτηση έγινε πριν ξεκινήσει η προπόνηση, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να μαζεύει όλους τους παίκτες για τους πει αυτά που ήθελε. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν φανερά εκνευρισμένος και μίλησε έξω από τα δόντια : «Θα σας κρεμάσω τα δελτία αν συνεχίσετε έτσι», είπε στους παίκτες οι οποίοι τον άκουγαν χωρίς να πουν κάτι.

Στη συνέχεια ο Πατέρας αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τονίζοντας: «Δεν σκέφτομαι άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης».

Στο μεταξύ, δύσκολες ώρες περνά ο Σιμάο. Ο διεθνής Αφρικανός άσος ενημερώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Κάρλος Φρέιτας, ότι ο αδελφός του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο Σιμάο έμαθε την είδηση περίπου μισή ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης, δήλωσε όμως διαθέσιμος στον προπονητή του ενόψει ντέρμπι, ζήτησε όμως άδεια να μεταβεί στην πατρίδα του την επομένη του αγώνα.

πηγή:i-live

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed