Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010
Η ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ
LIFE AS WE KNOW IT

Σκηνοθεσία: ΓΚΡΕΓΚ ΜΠΕΡΛΑΝΤΙ
Σενάριο: ΙΑΝ ΝΤΑΪΤΣΜΑΝ, ΚΡΙΣΤΙΝ ΡΑΣΚ ΡΟΜΠΙΝΣΟΝ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΣ ΛΟΥΚΑΣ , ΤΖΟΣ ΝΤΟΥΧΑΜΕΛ , ΚΑΘΡΙΝ ΧΕΙΓΚΛ , ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΧΕΝΤΡΙΚΣ , ΧΕΙΖ ΜΑΚ ΑΡΘΟΥΡ , ΜΠΡΟΥΚ ΚΛΑΓΚΕΤ , ΑΛΕΞΙΣ ΚΛΑΓΚΕΤ , ΜΠΡΙΝ ΚΛΑΓΚΕΤ
Διάρκεια: 115 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

Περίληψη

Στη ρομαντική κομεντί "Life as We Know It", η Χόλι Μπέρενσον (Κάθριν Χέιγκλ) είναι μια ανερχόμενη ιδιοκτήτρια catering και ο Έρικ Μέσερ (Τζος Ντουχάμελ) ένας πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης αθλητικών προγραμμάτων. Μετά από ένα καταστροφικό πρώτο ραντεβού, το μόνο πράγμα που έχουν κοινό είναι η αμοιβαία αντιπάθεια και η αγάπη για την βαφτιστήρα τους, Σόφι. Όταν, όμως, θα γίνουν το μοναδικό πράγμα που έχει απομείνει στον κόσμο της, η Χόλι και ο Μέσερ θα αναγκαστούν να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη. Ισορροπώντας ανάμεσα σε επαγγελματικές φιλοδοξίες και ανταγωνιστικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, και οι δύο, θα πρέπει να βρουν κοινό έδαφος την ίδια στιγμή που θα αναγκαστούν να μοιραστούν την ίδια στέγη.






(Γ)ΛΥΚΑΚΙΑ

Σκηνοθεσία: ΜΠΕΝ ΓΚΛΑΚ Σενάριο: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΤΕΝΚ, ΣΤΙΒ ΜΟΥΡ Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: , ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ , ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΟΥΡΓΟΣ , ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ , ΑΡΙΕΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ , ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ Διάρκεια: 90 λεπτά Πρεμιέρα: Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Περίληψη
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ιδανικού ταξιδιού με το αυτοκίνητο; Το οτοστόπ, οι καντίνες με ανθυγιεινά φαγητά, οι θυμωμένες αρκούδες, οι αγκαθωτοί σκαντζόχοιροι, μια χήνα με μανία για το γκολφ και μια πάπια που της κουβαλάει τα μπαστούνια! Η Κέιτ και ο Χάμφρι είναι δυο γλυκά λυκάκια που προσπαθούν να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους, όταν οι δασοφύλακες τους μεταφέρουν με τη βία στην άλλη άκρη της χώρας. Ο Χάμφρεϊ είναι λύκος Ωμέγα, περνά τις μέρες του λέγοντας εξυπνάδες, διασκεδάζοντας με τους ρέμπελους φίλους του και παίζοντας ηλεκτρονικά με τους αργόσχολους σκίουρους. Η Κέιτ είναι λύκος Αλφα: το καθήκον, η πειθαρχία και οι αεροπλανικές κινήσεις που έχει μάθει από τη Λάρα Κροφτ είναι η κινητήρια δύναμή της. Το μότο του Χάμφρεϊ; «Ελάτε να σπάσουμε πλάκα!». Το μότο της Κέιτ, «Εγώ είμαι τ’ αφεντικό». Κι έχουν ακόμα πολλά χιλιόμετρα να διανύσουν μαζί! Πίσω στη λυκο-πόλη τους, δύο αντίπαλες αγέλες λύκων ετοιμάζονται για μεγάλη μάχη. Μόνο η Κέιτ και ο Χάμφρεϊ μπορούν να επαναφέρουν την ειρήνη. Μόνο που, πρώτα, θα πρέπει να μάθουν ν’ ανέχονται ο ένας τον άλλον!






ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΨΗΛΟ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ ΑΝΤΡΑ
YOU WILL MEET A TALL DARK STRANGER

Σκηνοθεσία: ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ
Σενάριο: ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ
Ηθοποιοί: ΑΝΤΟΝΙ ΧΟΠΚΙΝΣ , ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ , ΝΑΟΜΙ ΓΟΥΟΤΣ , ΤΖΕΜΑ ΤΖΟΟΥΝΣ , ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ , ΦΡΙΝΤΑ ΠΙΝΤΟ , ΛΟΥΣΙ ΠΑΝΤΣ
Διάρκεια: 98 λεπτά Πρεμιέρα: Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010
Είδος ταινίας: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

Περίληψη
Η ταινία του Γούντι Άλεν ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΨΗΛΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ ΑΝΔΡΑ ακολουθεί τη ζωή δύο παντρεμένων ζευγαριών, του Άλφι (Άντονι Χόπκινς) και της Ελένα (Τζέμα Τζόουνς), της κόρης τους Σάλι (Ναόμι Γουότς) και του συζύγου της Ρόι (Τζος Μπρόλιν), μέσα από τα πάθη, τις φιλοδοξίες, τα άγχη και τα μπλεξίματα, τα οποία τους οδηγούν. Όταν ο Άλφι αφήνει την Ελένα προκειμένου να κυνηγήσει τη χαμένη του νεότητα κι ένα call girl , την Σαρμέιν (Λούσι Παντς), η Ελένα τρελαίνεται και γίνεται έρμαιο των χαζών συμβουλών μίας μάντισσας. Δυστυχισμένη στο γάμο της, η Σάλι ερωτεύεται το γοητευτικό αφεντικό της στην γκαλερί όπου δουλεύει, τον Γκρεγκ (Αντόνιο Μπαντέρας), ενώ ο Ρόι, ένας μυθιστοριογράφος που περιμένει με ανυπομονησία απάντηση από τον εκδοτικό οίκο για το τελευταίο του βιβλίο, ερωτεύεται κεραυνοβόλα την Ντία (Φρίντα Πίντο), μία μυστηριώδη γυναίκα που αιχμαλωτίζει το βλέμμα του από το απέναντι παράθυρο. Και καθώς οι χαρακτήρες της ταινίας προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους κυνηγώντας χίμαιρες και κάνοντας ανεδαφικά σχέδια, δεν οδηγούνται παρά στην απογοήτευση, στον παραλογισμό και σε ακόμα πιο αδιέξοδα μονοπάτια. Έχοντας εμπνευστεί τον τίτλο από μία συνηθισμένη ατάκα που λένε στους πελάτες - θύματά τους αυτοί οι υποτιθέμενοι μάντεις, η ταινία υποδεικνύει με κυνικό χιούμορ το πόσο εύκολο είναι οι αυταπάτες μας να μας κάνουν να φαινόμαστε ανόητοι.






SAW 3

Σκηνοθεσία: ΚΕΒΙΝ ΓΚΡΙΟΥΤΕΡΤ
Σενάριο: ΠΑΤΡΙΚ ΜΕΛΤΟΝ, ΜΑΡΚΟΥΣ ΝΤΑΝΣΤΑΝ
Ηθοποιοί: ΚΑΡΙ ΕΛΒΣ , ΤΟΜΠΙΝ ΜΠΕΛ , ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΙΛΟΡ(ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ) , ΜΠΕΤΣΙ ΡΑΣΕΛ
Διάρκεια: 95 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ

Περίληψη

Ένα από τα πιο πετυχημένα σίκουελ στο είδος του έρχεται να ολοκληρωθεί με την τελευταία ταινία σε 3D μορφή. Ενώ ο θρύλος του κτηνώδη Jigsaw μαίνεται ακόμη , μια ομάδα διασωθέντων συγκεντρώνεται και αναζητά υποστήριξη από ένα γκουρού επίσης διασωθέντα. Ο Bobby Dogen είναι ειδικός στην αυτοβοήθεια αλλά τα δικά του σκοτεινά μυστικά θα ξεσηκώσουν νέα κύματα τρόμου. Η πιο εξελιγμένη τεχνολογία στο χώρου του 3D έρχεται να ζωντανέψει τα φρικτά παιχνίδια του Jigsaw και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε ένα grande finale!





THE SOCIAL NETWORK
Σκηνοθεσία: ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΦΙΝΤΣΕΡ
Σενάριο: ΑΑΡΟΝ ΣΟΡΚΙΝ, ΜΠΕΝ ΜΕΖΡΙΤΣ
Ηθοποιοί: ΤΖΕΣΙ ΑΙΖΕΜΠΕΡΓΚ , ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΙΜΠΕΡΛΕΙΚ , ΑΝΤΡΙΟΥ ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ
Διάρκεια: 122 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Περίληψη

Μια φθινοπωρινή βραδιά του 2003, ο φοιτητής του Χάρβαρντ και ιδιοφυΐα στις γλώσσες προγραμματισμού, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, κάθεται στον υπολογιστή του και ξεκινά να δουλεύει πάνω σε μια καινούρια ιδέα. Σε μια έξαψη blogging και προγραμματισμού στο φοιτητικό του δωμάτιο, ο Μαρκ αρχίζει κάτι που σύντομα θα μετατραπεί σε ένα παγκόσμιο κοινωνικό δίκτυο και θα προκαλέσει επανάσταση στην επικοινωνία. Μόλις έξι χρόνια, αλλά και 500 εκατομμύρια φίλους μετά, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ γίνεται ο νεαρότερος δισεκατομμυριούχος στην Ιστορία… Όμως για αυτόν τον επιχειρηματία, η επιτυχία οδηγεί τόσο σε προσωπικές όσο και νομικές επιπλοκές.








Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ THE LAST AIRBENDER

Σκηνοθεσία: Μ. ΝΑΙΤ ΣΙΑΜΑΛΑΝ
Σενάριο: Μ. ΝΑΙΤ ΣΙΑΜΑΛΑΝ
Ηθοποιοί: ΝΤΕΒ ΠΑΤΕΛ , ΝΟΑ ΡΙΝΓΚΕΡ , ΝΙΚΟΛΑ ΠΕΛΤΖ , ΤΖΑΚΣΟΝ ΡΑΘΜΠΟΟΥΝ
Διάρκεια: 97 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Περίληψη

Άνεμος, Νερό, Γη, Φωτιά... Τέσσερα έθνη, άρρηκτα δεμένα από το πεπρωμένο… Ξαφνικά το Έθνος της Φωτιάς κηρύσσει τον πόλεμο στα υπόλοιπα και δε διαφαίνεται στον ορίζοντα καμιά ελπίδα διαφυγής από αυτήν την καταστροφή καθώς όποιος αντιστέκεται στους Φλογοκάμπτες αφανίζεται. Ο Άανγκ είναι ο μοναδικός που έχει τη δύναμη να ελέγχει και τα τέσσερα στοιχεία της φύσης και συμμαχεί με την Κιτάρα, μια Νεροκάμπτρια και τον αδελφό της, τον Σόκα προκειμένου να αποκαταστήσουν την ισορροπία στον κατεστραμμένο από τον πόλεμο κόσμο. Όμως, είναι ο Άανγκ ικανός να επιβληθεί στις ικανότητές του και να τις εξελίξει ώστε να γίνει ο ήρωας που θα σώσει τα Έθνη προτού να είναι πολύ αργά;





RED

Σκηνοθεσία: ΡΟΜΠΕΡΤ ΣΒΕΝΤΚΕ
Σενάριο: ΤΖΟΝ ΧΕΜΠΕΡ, ΕΡΙΚ ΧΕΜΠΕΡ
Ηθοποιοί: ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΣ , ΜΟΡΓΚΑΝ ΦΡΙΜΑΝ , ΤΖΟΝ ΜΑΛΚΟΒΙΤΣ , ΕΛΕΝ ΜΙΡΕΝ , ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΜΑΚΜΑΧΟΝ , ΚΑΡΛ ΕΡΜΠΑΝ , ΜΕΡΙ ΛΙΖ ΠΑΡΚΕΡ
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ


Περίληψη

Ο πράκτορας Φρανκ Μόουσες έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και ζει πλέον μια ήσυχη - πολλοί θα έλεγαν βαρετή- ζωή. Η ηρεμία του όμως γίνεται θρύψαλα όταν ανακαλύπτει πως τόσο εκείνος όσο και άλλοι παλιοί του συνάδελφοι έχουν γίνει στόχοι εκτελεστών. Έτσι, μια ομάδα από εν αποστρατεία πράκτορες αναγκάζονται να ξεσκουριάσουν τις μαχητικές τους ικανότητες και να βρουν ποιος τους θέλει νεκρούς.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed