Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010



Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή «Καφές με την Ελένη», και οι δύο παρουσιάστριες συζήτησαν εφ' όλης της ύλης σε πολύ καλό κλίμα, ξεκαθαρίζοντας ότι ποτέ δεν υπήρξε κόντρα μεταξύ τους. Παράλληλα, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι, αν και είναι κατά του γάμου, αν της έκανε πρόταση ο αγαπημένος της Γιάννης, θα έλεγε το «ναι».
Με την είσοδό της στο πλατό της εκπομπής, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε δώρο στην Ελένη Μενεγάκη... ένα ποίημα -το οποίο απήγγειλε στον αέρα- και ένα διακριτικό κολιέ ενώ η Ελένη ανταπέδωσε, χαρίζοντάς της το κολιέ που φορούσε.
Μεγάλο μέρος της κουβέντας τους αφορούσε τη φημολογούμενη κόντρα τους.
Υποθέτω ότι θα με ρωτήσουν πώς πέρασα σήμερα στην εκπομπή, αλλά νομίζω ότι δεν θα υπάρχει αυτό το θρίλερ που με συνοδεύει όλα αυτά τα χρόνια».
" Υπάρχει ένα κλίμα το οποίο δεν έχει δημιουργηθεί από εμάς, έχει δημιουργηθεί απ' όλους τους άλλους και αφορά εμάς. Νομίζω ότι δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό σε αυτό που πραγματικά γίνεται. Πιστεύω ότι από εδώ και στο εξής η αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων από ανθρώπους του χώρου μας θα αλλάξει."

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα και ερμηνεύτηκαν ως «επιθέσεις» στην Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα είπε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μου συνέντευξη, που είχα πει "δεν υπάρχουν βασίλισσες στην πρωινή ζώνη". Υπάρχουν διαχρονικές αξίες, υπάρχουν επιτυχίες, αλλά νομίζω ότι το "βασίλισσα" είναι ένας δημοσιογραφικός όρος-κλισέ. Αυτό αλλάζει τελείως το νόημα της απάντησης. Ή, μια άλλη ατάκα που θυμάμαι, που ντρεπόμουν να βγω από το σπίτι μου: «τα πρωινάδικα δεν είναι για τις σαραντάρες». Εγώ δεν το είπα ποτέ αυτό το πράγμα. Είπα ότι εγώ στα 40 μου δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω πρωινά, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξω αυτό το πράγμα για πάνω από δυο τρία χρόνια».

Νωρίτερα, στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», η Ελεονώρα Μελέτη είχε αποκαλύψει ότι πριν από πέντε χρόνια είχε βρεθεί στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με την Ελένη Μενεγάκη, όμως οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, όπου εργαζόταν τότε, την πίεσαν να μην της μιλήσει. Σχετικά με αυτό, διευκρίνισε ότι η ίδια ήθελε να της μιλήσει, όμως τελικά δεν το έκανε. Για τις πιέσεις που δέχτηκε από το κανάλι είπε: «Μετά τις πρώτες μου συνεντεύξεις, υπήρξε η συμβουλή να μην αναφέρομαι στο όνομα "Ελένη Μενεγάκη", είτε θετικά, είτε αρνητικά. Γι’ αυτό όταν με ρωτούσαν απαντούσα αλληγορικά. Όταν προσπαθείς να αποφύγεις το "ευθέως" και πας δια της πλαγίας οδού, φυσικό είναι ο άλλος να ψαρεύει σπόντες και μπηχτές από πίσω. Όταν πας να κάνεις λαμογιές για να αποφύγεις την ευθύτητα, την πληρώνεις. Γιατί ο άλλος βολεύεται και το ερμηνεύει όπως γουστάρει».

Για τη σχέση της με τον αγαπημένο της Γιάννη, αποκάλυψε: «Δεν προχωράω σε γάμο, γιατί θεωρώ ότι ο γάμος δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο πλην της θρησκευτικής και κρατικής επισημοποίησης. Δεν με αφορά καθόλου η προκατάληψη ότι δεν είναι καλό να μην είσαι παντρεμένη. Η φύση του ανθρώπου είναι να εξελίσσεται. Δεν μπορείς να εκβιάσεις κάποιον να σου εγγυηθεί ότι το συναίσθημα που ζεις τη στιγμή που παντρεύεσαι τον υποχρεώνει να νιώθει έτσι για πάντα». Ωστόσο, όταν η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε πώς θα μπορούσε ο Γιάννης να την πείσει να παντρευτούν, απάντησε: «Αν μου κάνει την ερώτηση, θα του πω "ναι", και το ξέρει. Αλλά γιατί να μου κάνει την ερώτηση; Κι ο Γιάννης είναι έτσι, γι' αυτό δεν γίνεται η ερώτηση».
Όσο για το αν θέλει να κάνει παιδί: «Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Είμαι 32, πότε θα κάνω το πρώτο; Ένα ίσον κανένα».
Όταν η συζήτηση ήρθε στους «αντιπάλους» της Ελένης Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη, αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της Ελένης ότι «δεν είναι και τόσο παιδιά ο Καραμέρος και ο Χαριτάτος, κι αυτοί τα 40 πλησιάζουν», ενώ η Ελεονώρα Μελέτη απέφυγε να πάρει θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και των παρουσιαστών του «10 με 1 Μαζί».
Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η Ελένη Μενεγάκη «ξέσπασε» κατά όσων την επικρίνουν για τα νούμερα της τηλεθέασης, λέγοντας: «Μόνο που δεν λέγανε "την κακομοίρα την Ελένη, ας τη βοηθήσει ο Λάτσιος, δεν θα της ανανεώσουν το συμβόλαιο, χάλια"... Κι εγώ βλέπω ότι δεν είχα καλή τηλεθέαση όσον αφορά το σύνολο του κοινού, αλλά στο νεανικό κοινό ήμουν ξεκάθαρα πρώτη. Νομίζω ότι είναι άδικο αυτό που κάνουν, τουλάχιστον ας πούνε και για τα δύο κοινά».
Στο τέλος της εκπομπής, οι δύο παρουσιάστριες συμφώνησαν να ολοκληρώσουν την κουβέντα τους, είτε on camera, είτε μακριά από τις κάμερες.


yupi

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed