Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010


'Βγαίνουν και λένε παπ...ιές!'' δήλωσε έξαλλη η Ρούλα Κορομηλά στη ραδιοφωνική της εκπομπή κάνοντας ολομέτωπη επίθεση στους ''τηλεκριτικούς''.
Εκτός εαυτού η Ρούλα μίλησε με ονόματα! ''Δεν μιλάω που δεν μιλάω, ε δεν είμαι, και να μην την πω την λέξη, μ...'' είπε on air η Ρούλα, που μάλλον ξέχασε τα όσα δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα στον Πέτρο Κωστόπουλο, ότι δηλαδή δεν απαντά στην κριτική.


''Κάθεται η άλλη στο γραφείο, παίρνει το στυλό και γράφει. Και σας πληροφορώ ότι γράφουν άνθρωποι που δεν έχουν πατήσει ποτέ σε τηλεοπτικό στούντιο, ποτέ!'' τόνισε η Ρούλα ρίχοντας τα βέλη της προς τους ''τηλεκριτικούς''΄.

Ύστερα η επίθεση έγινε πιο συγκεκριμένη. ''Επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν έχω εμμονές, έχω πολλά ενδιαφέροντα να ασχολούμαι. Εμμονές εγώ δεν έχω... Ντεπούλα!'' και για όποιον δεν κατάλαβε στο στόχαστρο βρέθηκε η Ντέπυ Γκολεμά.

Δεν ήταν όμως η μόνη. Για την ακρίβεια μάλλον την κυρία Γκολεμά την πήραν ξώφαλτσα τα βέλη. Εκείνη που την πλήρωσε ήταν η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, από τις πλέον έμπειρες παρουσίες στον χώρο, που σχολίασε πρόσφατα ότι η εμφάνιση της Ρούλας στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν στημένη.

''Χριστίνα μου, με τρελαίνεις δηλαδή, με τρελαίνεις πραγματικά, εσύ ειδικά Χριστίνα, η Λυκιαρδοπούλου... Βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι γουστάρει και ό,τι θέλει χωρίς να σκέφτεται την πραγματικότητα. Δεν θα μου πείτε εμένα κανένας ότι έχω προσυμφωνημένες καταστάσεις, ούτε θα αλλάξει ξαφνικά η εικόνα μου επειδή παρουσιάζω το Big Brother μετά από 22 χρόνια πορείας και βγαίνει ο καθένας και λέει το κοντό του και το μακρύ του, εντάξει;'' απάντησε η Ρούλα εκτός εαυτού.

Και το γεγονός ότι της είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι φάνηκε και από τον τρόπο που διατύπωνε τα επιχειρήματά της... ''Άντε μπράβο λοιπόν! Ας σταματήσουμε επιτέλους! Δεν μιλάω που δεν μιλάω, ε δεν είμαι και να μην την πω την λέξη μ... Σταματήστε πια αυτή την ιστορία! Δεν έχετε τι να γράψετε και γράφει ο καθένας ό,τι γουστάρει. Άντε μπράβο! Είπαμε να μην συγχύζομαι, αλλά δεν μπορώ να βλέπω από φίλους μου και από ανθρώπους που με ξέρουν από 18 χρονών να βγαίνουν και να λένε αυτές τις παπαριές!''

Δηλαδή σε περίπτωση που η Ρούλα απαντούσε στην κριτική, τι θα έκανε; Θα έβαζε μπράβους να μας δείρουν;

''Πείτε ό,τι θέλετε για μένα, αλλά δεν θα μου λέτε εμένα για προσχεδιασμένα και προσυμφωνημένα. Άντε μπράβο! Μην ξεχνάμε την ιστορία, την πορεία και την ηθική του καθένα. Δεν γίναμε όλοι το ίδιο, καλώς ή κακώς!'' κατέληξε.

Συγγνώμη, αλλά σε άλλη χώρα ζω; Ποια είναι η ιστορία και η πορεία της κυρίας Κορομηλά, που πρέπει να σεβαστώ; Ο Πρωινός Καφές, το Ciao Ant1, το Μπράβο, το Greek Idol και τώρα το Big Brother! Δηλαδή το κουτσομπολιό, το κιτς και το ξεκατίνιασμα! Αν αυτά δυστυχώς είναι ταυτόσημα με την ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, δεν σημαίνει ότι παράλληλα είναι και άξια σεβασμού!

Πηγή: nooz.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed