Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Γεμάτος αυτοπεποίθηση εμφανίστηκε μετά το τέλος του ντέρμπι ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο σκόρερ των γκολ της νίκης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στα όσα προηγήθηκαν του αγώνα και τον ενόχλησαν ιδιαίτερα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σισέ:

-Για τη σημασία της νίκης:
"Είναι μεγάλη η νίκη για δύο λόγους. Πρώτον γιατί έπρεπε να κερδίσουμε το ντέρμπι κόντρα στο μεγάλο αντίπαλο μας και δεύτερον γιατί ήμασταν 4 βαθμούς πίσω και έπρεπε να μειώσουμε τη διαφορά".


-Για το γεγονός ότι δεν είχε σκοράρει στα ντέρμπι:

"Ο κόσμος έλεγε πολλά. Ήθελα να σταματήσω όσα ακούγονταν, ότι δε μπορώ να σκοράρω στα ντέρμπι. Είμαι χαρούμενος για τους φιλάθλους μας. Είναι καλό ότι σκόραρα και πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Δεν είχα σκοράρει σε ντέρμπι στην Ελλάδα, αλλά έγινε και αυτό".

-Για τη μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού στο β' ημίχρονο:
"Η μεταμόρφωση μας οφείλεται στις αλλαγές που έκανε ο προπονητής μας στο ημίχρονο. Μπήκαμε πιο θυμωμένοι, πιο αγριεμένοι".

-Για τα πρωτοσέλιδα που τον θύμωσαν:
"Είμαστε πρωταθλητές. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο, διότι όλα αλλάζουν. Σήμερα τους δώσαμε ένα καλό μάθημα, ότι πρέπει να σέβονται τον πρωταθλητή και να μη μιλούν πολύ. Το βούλωσαν! Το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο άθλημα. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύεις. Με σόκαρε μια φωτογραφία που είδα με τον Μιραλάς. Ήταν ασέβεια αυτό που έκαναν".
contra

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed