Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ζώδια: 24/10 - 30/10
Έτσι κι έτσι
Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό και η Πανσέληνος που σχηματίστηκε χθες στον Κριό δίνουν χρώμα στην εβδομάδα που ξεκινά σήμερα. Η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή είναι η είσοδος του Άρη στον Τοξότη στις 28 του μήνα: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα αντιμετωπίσουν λίγο πιο δύσκολες συνθήκες.Αναλυτικά....

Κριός

Κάτι που μπορεί να ξεκίνησε πριν από καιρό (σχέση ή συνεργασία) φτάνει σε οριακό σημείο και χρειάζεται να αλλάξει κάτι στη δομή του ή να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τη συνέχιση ή όχι της πορείας του. Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να δείχνει μια αλλαγή χώρου (στο σπίτι ή στη δουλειά) αλλά και μια μεγαλύτερη ένταση στην προσωπική σας ζωή. Ίσως παρουσιαστεί τώρα ένα νέο και σημαντικό άτομο για το οποίο νιώθετε ακατανίκητη έλξη και θέλετε να συνάψετε σχέση μαζί του.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να μετακομίσετε.

Ταύρος

Μεγαλύτερη ένταση και παρασκηνιακή δράση προκαλεί η Πανσέληνος στην αρχή της εβδομάδας. Μολονότι η συγκεκριμένη δεν δέχεται ιδιαίτερα δυσαρμονικές όψεις, μπορεί να νιώσετε ότι ξεβολεύεστε από αλλαγές που πραγματοποιούνται στη δουλειά ή ίσως έχετε αγωνία για την έκβαση μιας κατάστασης. Αρκετά φορτισμένη είναι η ατμόσφαιρα και στον τομέα των σχέσεων: Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης απέναντί σας περιπλέκει τα πράγματα.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αποβάλλετε κακές συνήθειες.

Δίδυμοι

Στην πιο κοινωνική σας φάση σάς βρίσκει η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού. Οι Πανσέληνοι έχουν πάντα μια μεγαλύτερη επιρροή στην ψυχολογία μας, ανακινούν φόβους, μνήμες, όνειρα και ελπίδες και δηλώνουν περισσότερο το τέλος μιας κατάστασης παρά νέα ξεκινήματα. Για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 19/6 και επηρεάζεστε περισσότερο, ίσως υπάρξει κάποια εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή ή ίσως η εξέλιξη να συμβαίνει στη ζωή ενός αγαπημένου φίλου και να επηρεαστείτε εμμέσως.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να βγείτε με φίλους.

Καρκίνος

Για άλλη μια φορά οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να βιώσετε σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας εξαιτίας της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στον Κριό, καθώς μια συνεργασία φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο και θα χρειαστεί να ληφθούν αποφάσεις. Όποια και αν είναι η έκβαση μιας τέτοιας κατάστασης, πάντως, δεν πρέπει να ανησυχείτε, γιατί πριν από το τέλος της εβδομάδας θα έχετε μια σημαντική ευκαιρία προόδου, ίσως και προαγωγής.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αλλαγές στα επαγγελματικά.

Λέων

Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας επηρεάζονται περισσότερο από την Πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε στον Κριό. Με την Πανσέληνο αυτή ενεργοποιείται περισσότερο ο τομέας που αφορά σπουδές, εκδόσεις, ταξίδια, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό και νομικές υποθέσεις, δεν θεωρώ όμως ότι επηρεάζεστε αρνητικά. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι συμφωνίες και υπογραφές σημαντικών εγγράφων που δεν πρέπει να πραγματοποιηθούν ως τις 18/11.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να διασκεδάσετε.

Παρθένος

Τα φεγγάρια του Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν μέσα στους «υλικούς» τομείς του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει επιρροή στον οικονομικό τομέα. Βέβαια, αυτή εδώ η Πανσέληνος στον Κριό θα μπορούσε να έχει μια επίδραση και σε μια στενή σχέση, μάλλον ερωτική, καθώς κάποια σύννεφα αμφιβολίας μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους στον ορίζοντα. Ωστόσο μπορείτε να υπολογίζετε σε αύξηση των εσόδων σας με την έγκριση ενός δανείου ή κάποιου μπόνους.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οικονομική ενίσχυση.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών επηρεάζει όλους εσάς που γεννηθήκατε μετά τις 18/10. Όπως ίσως γνωρίζετε, οι Πανσέληνοι είναι δείκτες αλλαγών στη ζωή μας και χρειάζεται να περάσει κάποιο διάστημα για να είμαστε αντικειμενικοί στην κρίση μας. Για εσάς, λοιπόν, τα θέματα που έρχονται στην επιφάνεια είναι γάμος, συνεργασίες, σχέσεις –ερωτικές ή με ανταγωνιστές. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ανεξάρτητα από το πόσο θα κουραστείτε θα κάνετε σημαντική πρόοδο.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εξελίξεις στα προσωπικά σας.

Σκορπιός

Δεν ήταν ο πιο εύκολος Οκτώβριος της ζωής σας, μια και οι εντάσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Η Πανσέληνος που εγκαινιάζει την εβδομάδα επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, ειδικά σε παρασκηνιακές ενέργειες που μπορεί να γίνουν εις βάρος σας, αλλά και στη διατήρηση της ψυχολογικής και φυσικής σας κατάστασης. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας: Ακόμη και αν ταλαιπωρηθείτε, δεν θα είναι για μεγάλο διάστημα.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ενδιαφερθείτε για την υγεία σας.

Τοξότης

Η δουλειά εξακολουθεί να έχει τα πρωτεία στην απορρόφηση ενέργειας και σκέψης αλλά με μια Πανσέληνο στον Κριό, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ακόμη μία κατάσταση φαίνεται ότι αρχίζει να σας απασχολεί ιδιαίτερα, και αφορά τα ερωτικά. Επειδή έχουμε ταυτόχρονα ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, τα σενάρια είναι πολλά και ίσως κάπως απρόβλεπτα: έρωτες αλλά και χωρισμοί είναι μέσα στο μενού για τους γεννημένους μετά τις 18/12, που χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να το ρίξετε λίγο έξω.

Αιγόκερως

Ακόμη μία Πανσέληνος που σας αφορά καθώς επηρεάζει τον άξονα καριέρας - οικογένειας. Για κάποιους από εσάς μπορεί να υπάρχει μια αλλαγή στον χώρο εργασίας ή του σπιτιού, πιθανώς όμως να χρειαστεί να κάνετε τον χώρο δουλειάς σπίτι σας, εξαιτίας του μεγάλου φόρτου εργασίας. Δεν θεωρώ πάντως ότι η επίδρασή της θα είναι ιδιαίτερα αρνητική. Προσοχή σε ηλικιωμένα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και φυσικά μεγαλύτερη προσοχή και στις δικές σας άμυνες.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να προσέξετε την υγεία σας.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου συμβάλλει σε μια γενικότερη αναστάτωση της καθημερινότητάς σας. Ίσως φέρνει μια μεγαλύτερη κινητικότητα στον χώρο εργασίας, ενώ μπορεί να προκύψουν και κάποια ταξίδια για λόγους επαγγελματικούς. Η Πανσέληνος δεν είναι ιδιαίτερα επιβαρημένη από δύσκολες όψεις κι έτσι δεν θα ταλαιπωρηθείτε ιδιαίτερα. Μάλιστα, θα μπορούσατε να κάνετε και προωθητικές κινήσεις για την καριέρα σας ή να διαφημίσετε τη δουλειά και τις ικανότητές σας.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών και σας αναστατώνει στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Η αναστάτωση δεν είναι απαραίτητα αρνητική όμως: Η Πανσέληνος δέχεται κάποιες καλές όψεις, και αυτό μπορεί να σημαίνει την ενίσχυση των εισοδημάτων σας. Αυτό που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτε είναι το κέφι σας, την πίστη στον εαυτό σας και στην ικανότητά σας να τα βγάζετε πέρα με όσες δυσκολίες και αν προκύπτουν κάθε φορά.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ενισχύστε τα οικονομικά σας.

horoscope

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed