Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star για την παράνομη σχέση του Ησαΐα Ματιάμπα με την Τάμτα επιβεβαιώνει η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή! Μιλώντας στο Star, η 30χρονη κοπέλα λέει μεταξύ άλλων: «αλήθεια είναι, αλλά ας κλείσουμε το θέμα εδώ»!

Όπως αποκάλυψε το Star, Ησαΐας και Τάμτα είχαν δεσμό όσο εκείνος ήταν με την 30χρονη και εκείνη με τον Γρηγόρη Πετράκο.

«Ξέρουν οι δυό τους αν ήταν και αν είναι ακόμα ζευγάρι», είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star η πρώην του τραγουδιστή, Ελένη, με την οποία ήταν ζευγάρι για 5 χρόνια. Η εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα δεν θέλησε να διευκρινίσει αν ήταν εκείνη που του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, όταν έγινε γνωστή η ύπαρξη τρίτου προσώπου ανάμεσά τους, δηλαδή της Τάμτας.

Η σχέση των δύο τραγουδιστών αποτελούσε το επτασφράγιστο μυστικό τους, ωστόσο, κάποια σημάδια άφηναν πολλά στη φαντασία... Όπως π.χ. το ότι η Τάμτα μεσολαβούσε παντού για να φέρει ξανά στην επιφάνεια τον Ησαΐα Ματιάμπα που μετά το ριάλιτι χάθηκε από το χώρο, αλλά και το πρόσφατο ντουέτο τους. Η Ελένη επιβεβαιώνει και το ότι το παράνομο ζευγάρι πιάστηκε επ’ αυτοφώρω!

Συνεργάτες των δύο τραγουδιστών διαψεύδουν την ύπαρξη ερωτικής σχέσης, ενώ οι δυό τους είναι άφαντοι! Ίσως ζουν τον έρωτά τους, κάπου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας....

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed