Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Οσο ...φουντώνει η κρίση και μας δείχνει τις άγριες διαθέσεις της ,τόσο ο κόσμος απ ΄ότι φαίνεται κα απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, στρέφει το βλέμμα του στα τηλεπαιχνίδια, ελπίζοντας πως εκεί τελικά η τύχη μπορεί και να τους χαμογελάσει !

Και για του λόγου το αληθές ; Μέσα στις 3 πρώτες εβδομάδες προβολής του "Deal" (4 εβδομάδες από τη μέρα που βγήκε στον αέρα το trailer με τα στοιχεία για τις δηλώσεις συμμετοχής), οι άνθρωποι της εκπομπής έχουν λάβει 9000 email και 6500 sms, ενώ περίπου 800 άτομα καθημερινά δηλώνουν συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι που έχει μοιράσει τα περισσότερα χρήματα στην ελληνική τηλεόραση.

Φέτος, το D€AL έχει ήδη μοιράσει μέχρι στιγμής πάνω από 200.000 ευρώ! Νούμερο αναμφισβήτητα εντυπωσιακό ... Μάλιστα , λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών, προγραμματίζεται φέτος να αφιερωθούν ολόκληρες εβδομάδες εκπομπών στη Βόρειο Ελλάδα, την Πελοπόννησο, αλλά και την Κύπρο !

Ετσι , λοιπόν, καθημερινά στις 19:00, ο Χρήστος Φερεντίνος μας παρουσιάζει 22 παίκτες που προσπαθούν να κάνουν D€AL με την τύχη! To θρυλικό παιχνίδι διατηρεί τον παλμό, την αγωνία και το κέφι που είχε πάντα, αλλά παράλληλα έχει ανανεωθεί με καινούργια, συναρπαστικά στοιχεία:
* Κάθε Τρίτη έχουμε DOUBLE D€AL! Αυτό σημαίνει ότι το μεγάλο ποσό των 150.000 ευρώ υπάρχει δύο φορές στο money tree και επομένως ο παίκτης που επιλέγει αυτό το ποσό, έχει διπλάσιες πιθανότητες να κερδίσει!
* To KOYTI-X στο "money tree" παίρνει τη θέση του κουτιού των 1,000 ευρώ και δίνει μια παράλληλη ευκαιρία στον κεντρικό παίκτη να κερδίσει μέχρι 110.000 !
* Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΟΥ D€AL (D€ALWHEEL)
Σε κάποια επεισόδια, στο τέλος του παιχνιδιού έχουμε μια ανατροπή, αφού ο παίκτης έχει κάνει το τελικό D€AL με τον τραπεζίτη και έχει ήδη κερδίσει ένα ποσό. Ο τραπεζίτης προτείνει τον ΤΡΟΧΟ ΤΟΥ D€AL, που δίνει την ευκαιρία στον παίκτη να αυξήσει τα κέρδη του, μέχρι και να τα δεκαπλασιάσει! Μπορεί όμως και να τα χάσει όλα…
* ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΕVENTS
Όταν ο κεντρικός παίκτης ανοίγει ένα κουτί που δεν έχει μεγάλο ποσό, κάποιος εμφανίζεται από το πουθενά στο στούντιο και παρουσιάζει ένα απρόβλεπτο κι ανεπανάληπτο happening!
Φέτος ο κάθε παίκτης του D€AL έχει το δικό τουmotto που τον συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού! Μάλιστα, κάποιοι δεν περιορίζονται στο παιχνίδι, αλλά μας παρουσιάζουν ο καθένας την τέχνη του, το ταλέντο του ή κάποια άλλη αγαπημένη του δραστηριότητα! Επιπλέον, οι παίκτες έχουν συχνά την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να τηλεφωνήσουν σε φίλους και συγγενείς, για να μοιραστούν την αγωνία τους και για να τους συμβουλευτούν.
Ακόμη, οι τηλεθεατές που κερδίζουν στο D€AL μέσα από το διαγωνισμό της AUDIOTEX, δίνουν φέτος το παρών είτε στο στούντιο, είτε σε βίντεο, είτε συνομιλώντας στο τηλέφωνο με τον Χρήστο Φερεντίνο! Τέλος, λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών, προγραμματίζεται φέτος να αφιερωθούν ολόκληρες εβδομάδες εκπομπών στη Βόρειο Ελλάδα, την Πελοπόννησο, αλλά και την Κύπρο.
Αλλά ακόμη κι όσοι δεν βρεθούν στο στούντιο της εκπομπής, μπορούν φέτος να κάνουν D€AL! Ο καθένας μπορεί να παίξει και να κερδίσει από το σπίτι του μέσα από την ιστοσελίδα του παιχνιδιού.
Στο online D€AL διαλέγετε ένα κουτί που θα κρατήσετε και στη συνεχεία επιλέγετε ποια κουτιά θα βγαίνουν από το παιχνίδι. Όσο μικρότερα ποσά διώχνετε, τόσο καλύτερα για εσάς. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο τραπεζίτης θα σας προτείνει κουτιά με διάφορα ποσά, ώστε να του δώσετε το κουτί που έχετε. Όπως σε όλα τα παιχνίδια τύχης, έτσι και στο online D€AL νικητής είναι αυτός που ρισκάρει και φεύγει στο τέλος με περισσότερους πόντους. Μπορείτε να τα βάλετε με τον τραπεζίτη; Καλή διασκέδαση!
Tlife

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed