Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Fergie: γυναίκα της χρονιάς για το Billboard



Στις 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη η τελετή απονομής των βραβείων Billboard "Γυναίκα της Χρονιάς". Το βραβείο, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του διάσημου μουσικού περιοδικού, θα απονεμηθεί στην Fergie, την τραγουδίστρια των Black Eyed Peas.
"Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που κέρδισα αυτό το βραβείο." δήλωσε η Fergie, που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 2010 να περιοδεύει τον κόσμο με τους Black Eyed Peas και το The E.N.D. World Tour.
Οι Black Eyed Peas είναι το συγκρότημα με το μεγαλύτερο σερί στο Νο1 του Billboard Hot 100 chart, χάρη στα singles τους "Boom Boom Pow" (12 εβδομάδες) και "I Gotta Feeling" (14 εβδομάδες), ενώ το "The E.N.D." είναι το πρώτο album συγκροτήματος, εδώ και δύο δεκαετίες, που κατάφερε να κατακτήσει το top 10 με πέντε διαφορετικά τραγούδια.

Το νέο album των Black Eyed Peas "The Beginning" αναμένεται στις 30 Νοεμβρίου, ενώ το πρώτο single "The Time (The Dirty Bit)" έχει ήδη κυκλοφορήσει online.

H Fergie έχει κυκλοφορήσει album και ως solo artist, το "The Dutchess" του 2006, από το οποίο τρία τραγούδια κατέκτησαν το No1 του Hot 100 chart.
Πηγή: Billboard

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed