Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ξανά µαζί οι Ρink Floyd;

Ο ντράµερ των Ρink Floyd Νικ Μέισον είπε πως τα µέλη της θρυλικής ροκ µπάντας ίσως να ξαναδώσουν συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό. Η τελευταία συναυλία που έδωσε το συγκρότηµα ήταν το 2005 στο Λονδίνο στο πλαίσιο της εκδήλωσης Live 8. «Η ιδέα να επαναλάβουµε τη συναυλία του Live 8 νοµίζω πως αρέσει σε όλους µας», έλεγε ο Μέισον.

Είναι δε της άποψης πως η µπάντα πρέπει να κάνει κάτι «όχι κατ’ ανάγκη για προσωπική ικανοποιήση αλλά για καλό σκοπό και να το απολαύσει». Οι άλλοι δύο του συγκροτήµατος, ο Ρότζερ Γουότερς και ο Ντέιβιντ Γκίλµουρ, τα είχαν σπάσει στη δεκαετία του ’80 αλλά η εκδήλωση του Live 8 για φιλανθρωπικό σκοπό, τους επανένωσε και τους έφερε µαζί στη σκηνή για πρώτη φορά ύστερα από τη διάλυση τους.

Στις 2 Ιουλίου 2005 οι Ρink Floyd είχαν παρουσιάσει τρία χαρακτηριστικά τραγούδια τους για τους σκοπούς του ιδρύµατος Ηoping που βοηθά
τα παιδιά της Παλαιστίνης. Αµέσως µετα από εκείνη την εµφάνισή τους, ο Γουότερς είχε γράψει ότι η συναυλία «ήταν εκπληκτική. Τέλος της ιστορίας. Ή µήπως µια πιθανή αρχή».


Αλλά και ο Γουότερς τον περασµένο Μάιο άφηνε ανοιχτό το ενδεχόµενο µιας επανεµφάνισης του γκρουπ. «Μία και µόνη εµφάνιση, για φιλανθρωπικό σκοπό, εκτιµώ πως θα µπορούσε να είναι εφικτή ξανά». Βέβαια αν συµβεί αυτό οι, Ρink Floyd θα είναι λιγότεροι κατά έναν. Ο κιµπορντίστας Ρίτσαρντ Ράιτ πέθανε το 2008. «Και τρία ιδρυτικα µέλη είναι αρκετά», σηµείωνε ο Γουότερς. Μένει να το δούµε...



πηγή: http://www.newsbomb.gr/politismos/story/ink-floyd

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed