Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Οι ουρανοί άνοιξαν...αυτό δεν είναι δικαιολογία για να χάσεις το στιλ σου! Το αντίθετο! H βροχή είναι ένας καλός λόγος να το εξελίξεις με έμφαση στα σωστά αξεσουάρ.

Η Katy Perry περπατάει στο βροχερό Los Angeles με ankle boots. Η Leighton Meester δεν δέχεται να επηρεαστεί το στιλ της από την βροχή και τολμάει με φλοράλ έχοντας φόντο την Νέα Υόρκη. Η Liz Hurley επιμένει με πλατφόρμες ακόμα και στο Λονδίνο υπό βροχή.


Wet styling tips!
-Τα καπέλα είναι ένα στιλιστικό ταμπού στην Ελλάδα! Ωστόσο οι μέρες αυτές είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να τα φορέσεις και να ξεχωρίσεις από το πλήθος χωρίς αρνητικά σχόλια! Επένδυσε σε ένα χειμωνιάτικο καπέλο σε χρώμα που να συνδυάζεται εύκολα με την γκαρνταρόμπα σου. Αν επιμένεις όχι, ο σκούφος είναι μια καλή εναλλακτική, ε;

- Οι γαλότσες, ή αν θες να ακούγεσαι πιο fashion expert, οι wellingtons είναι ο μόνος λόγος που σου αρέσει να περπατάς στη βροχή! Είναι άνετες, έχουν στιλ (για μερικούς) αλλά πάνω από όλα σε κρατάνε στεγνή. Θα τις βρεις σε πολλά χρώματα όπως πράσινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε ακόμα και ασημένιο από την Hunter, στο κλασικό καρό της Burberry ή και σε animal print από την See By Chloe. Ένας ενδιαφέρον και χρήσιμος τρόπος να δώσεις μια χαρούμενη πινελιά στον βροχερό καιρό.

-Φέτος η μόδα σου δίνει μια πολύ καλή εναλλακτική Τα άρβυλα είναι η πλέον in vogue πρόταση, περισσότερο από κάθε φλατ μπότα. Θα τα βρεις στις συλλογές των Jimmy Choo, Tory Burch, Burberry, Μarc by Marc Jacobs αλλά τα αγαπημένα μας είναι αυτά που σχεδίασε ο Dukas Hatzidoukas.

- Αντικατέστησε κάθε πανωφόρι με καπαρντίνα. Είναι πολύ chic και φυσικά ταιριάζει με την βροχερή ατμόσφαιρα λόγω τον λονδρέζικων καταβολών που τη συνοδεύουν. Μια μακριά καπαρντίνα με ζώνη είναι τέλεια αν έχεις καμπύλες και η περιφέρεια δεν αποτελεί το δυνατό σου σημείο. Αν το ύψος δεν είναι το προσόν σου που σε γεμίζει με περηφάνια προτίμησε κάτι πιο κοντό! Το ιδανικό μήκος είναι αυτό που φτάνει λίγο πιο κάτω από την περιφέρεια. Εάν έχεις μεγάλο στήθος προτίμησε κάτι που να σου προσφέρει άνεση στο μπούστο! Δεν θες να δίνεις την εντύπωση ότι καταπιέζεσαι εκεί μέσα!

- Και τέλος μην ξεχνάς το πλέον απαραίτητο κομμάτι, την ομπρέλα! Μπορεί να είναι μια διαχρονική μαύρη ομπρέλα που ταιριάζει με τα πάντα ή μια ομπρέλα - fashion statement σε print που ελκύει τα βλέμματα.

Tlife.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed