Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις μάχη ψήφο με ψήφο θα διεξαχθεί στους 3 μεγαλύτερους δήμους της χώρας,δηλαδή σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη και Πειραιά όπου οι υποψήφιοι είναι πολύ κοντά και πιθανότατα θα δούμε εκπλήξεις να ''βγαίνουν'' από την κάλπη.
Ξενύχτι προβλέπεται και για τα αποτελέσματα σε 4 περιφέρειες,στην Πελοπόννησο,στο Ιόνιο,στο Β.Αιγαίο και στην Α.Μακεδονία και Θράκη.
Στην Αττική ο αγώνας ξεκινάει με προβάδισμα Σγουρού και εδώ θα παίξει μεγάλο ρόλο η συμμετοχή ενώ στην Κεντρική Μακεδονία αέρα διαφοράς έχει κατακτήσει από τον πρώτο γύρο ο Π.Ψωμιάδης.
Σύμφωνα πάντως με τις εως τώρα ενδείξεις φαίνεται πως έχουμε αύξηση του ποσοστού της αποχής σε σύγκριση με τον πρώτο γύρο και αυτό θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στο τελικό εκλογικό αποτέλεσμα.
Ιδιαίτερα αιχμηρή δήλωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο οποίος υπενθύμισε με αυστηρότητα σε όσους προτιμούν τον καναπέ από την κάλπη,πως η δημοκρατία κατακτήθηκε με αγώνες.
Ο Κώστας Καραμανλής ψήφισε χωρίς να κάνει καμμία δήλωση,ενώ ο Γ.Καρατζαφέρης κάλεσε τους φανατικούς ,όπως είπε ,του σφαγέα των Ποντίων να πάνε στην Τουρκία!
newsIT

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed