Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010
ΚΡΙΟΣ

Αυτός θα είναι γενικά ένας θετικός μήνας, που θα περιπλέκεται με κάποια μικρά εμπόδια. Θα πρέπει να μην είστε εγωιστές και να περιορίσετε τον θυμό σας για να έχετε επιτυχία. Θα έχετε την τάση να είστε επίμονοι και να θυμώνετε με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Αυτό θα μπορούσε να θολώσει την σκέψη σας και να δημιουργήσετε προκατάληψη απέναντι στους άλλους. Ο υπερβολικός θυμός μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς την ψυχική σας υγεία, γι’ αυτό, να είστε προσεκτικοί.



Τα οικονομικά σας θα έχουν ανοδική πορεία λόγω κάποιας ξαφνικής απροσδόκητης στήριξης από τους φίλους σας ή τα αδέλφια σας. Θα υπάρξει επίσης, μια ξαφνική αύξηση στις κοινωνικές δραστηριότητες. Οι διανοητικές ικανότητες και οι σκέψεις σας θα είναι ζωντανές και θα σας βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων σας για άλλη μια φορά.

Επαγγελματικά πρόκειται για έναν ενεργητικό μήνα. Θα δουλεύετε πολύ αποτελεσματικά, και, λόγω της σκληρής δουλειάς και των προσπαθειών σας, θα έχετε τα ηνία. Θα έχετε υψηλή ενεργητικότητα και δύναμη και θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα έχουν ενδιαφέρον για σας.

Τα οικονομικά σας θα βρίσκονται σε ένα φαύλο κύκλο αλλά θα βελτιωθούν προς το τέλος του μήνα. Στην σταδιοδρομία σας, θα δείτε πολύ καλή πρόοδο, εφ ‘όσον μπορείτε να κρατήσετε το θυμό σας και τις παρορμήσεις υπό έλεγχο. Η σκληρή δουλειά και η δυναμική εργασία θα φέρει μεγάλη πρόοδο σε σας.

Το εργασιακό σας περιβάλλον θα σας κρατήσει δυναμικούς και ζωντανούς αλλά αποφύγετε την άσκοπη επιθετικότητα. Οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι σας θα σας δημιουργήσουν κάποιες ενοχλήσεις στα σχέδια σας αλλά σιγά- σιγά θα δείτε βελτίωση, αν προσέξετε την παρορμητικότητα σας η οποία μπορεί να χαλάσει τα πράγματα.

Κάποια παρεξήγηση μπορεί να συμβεί με άτομα της οικογένειας σας. Παρόλο που θα ανησυχείτε για οικονομικά θέματα, θα υπάρχει ικανοποίηση και προοπτικές για σταθεροποίηση. Τα έσοδα θα είναι καλά σε όλη την διάρκεια του μήνα. Θα υπάρξει ξαφνική αύξηση των οικονομικών σας που οφείλεται στις επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά το παρελθόν. Η κερδοσκοπία κάθε είδους είναι ευνοϊκή για σας τώρα. Κάποιες δαπάνες για τον εαυτό σας είναι πιθανόν να σας κάνουν αργότερα να προβληματιστείτε.

Όσοι από εσάς είστε μόνοι στην αισθηματική σας ζωή, δεν θα είναι εύκολος αυτός ο μήνας. Θα συναντήσετε εμπόδια και ορισμένες προβληματικές καταστάσεις, εάν δεν είστε προσεκτικοί. Βελτιώσεις θα υπάρξουν σε μεγάλο βαθμό, προς το τέλος του μήνα. Γενικά δεν είναι ένας πολλά υποσχόμενος μήνας.

Αν είστε σε μια σχέση, ο εγωισμός σας και ο θυμός σας θα χαλάσουν τις καλές προοπτικές. Να είστε προσεκτικοί σε ο, τι λέτε.

Εάν είστε παντρεμένοι, αυτός ο μήνας θα είναι αρκετά δύσκολος. Ο σύζυγος σας θα είναι ασταθής και επιθετικός χωρίς λόγο. Δείξτε αυτοέλεγχο και αυτοκυριαρχία και τα πράγματα θα διορθωθούν πολύ σύντομα.


ΤΑΥΡΟΣ

Αυτός δεν θα είναι ένας εύκολος μήνας και οι προκλήσεις που θα παρουσιαστούν θα οφείλονται στην δική σας συμπεριφορά και την αστάθεια σας. Προσέξτε τον τρόπο δράσης σας και σκέψης σας γιατί θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποιες θετικές πρωτοβουλίες που έχετε αναλάβει κατά τους τελευταίους μήνες.
Σημαντικές αποφάσεις και σχέδια θα πρέπει να είναι σε αναμονή αυτόν τον μήνα γιατί θα υπάρχει αναξιοπιστία.

Η δημιουργική σας σκέψη και ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός θα ανταμειφθεί. Κρατήστε τα σχέδια σας ανέπαφα και θα λάβετε πλούσια οφέλη. Η καριέρα σας θα πάει πολύ καλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα υπάρξει επέκταση και καλή οικονομική κατάσταση.

Κάποια πρόοδος και βελτίωση της ακίνητης περιουσίας είναι στο προσκήνιο του μήνα. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας. Θα πρέπει να ελέγξετε τα λόγια σας για να διατηρήσετε την αρμονία στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

Η σταδιοδρομία σας θα είναι σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και φάση επέκτασης αυτόν τον μήνα. Θα κερδίσετε πολλά και με τις νέες ιδέες σας, θα αναγνωριστείτε.
Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα υπάρξει αστάθεια και θα δείτε μερικές αναταραχές. Αποφύγετε την αντιπαράθεση και τον ανταγωνισμό στο χώρο εργασίας. Η συνεισφορά των συναδέλφων σας θα είναι θετική, αλλά μπορεί να αντιταχθούν με τις ιδέες σας. Αυτό θα μπορούσε να επιφέρει λεκτικές συγκρούσεις. Θα πρέπει να τις αποφύγετε γιατί θα έχουν κόστος.

Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά παρόλο του ότι οι δαπάνες θα αυξηθούν. Θα υπάρξουν επίσης προβλήματα ρευστότητας κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Τα έσοδα σας θα είναι καλά στο σύνολο τους, αν και κάποιες ασταθείς τάσεις δεν θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα. Κέρδη από επενδύσεις θα μπορούσαν να έρθουν αυτό το μήνα.

Η αγάπη της ζωής σας, για όσους είστε μόνοι, θα είναι δύσκολη. Πρόκειται για ένα μήνα που θα θέλετε να είστε μόνοι και δεν θα εμπιστεύεστε το αντίθετο φύλο και τόσο πολύ. Ορισμένες βελτιώσεις θα υπάρξουν προς το τέλος του μήνα.

Αν είστε σε μια σχέση, αυτός θα είναι ένας ταραχώδης μήνας, γι’ αυτό προσέξτε τις λεκτικές διαμάχες. Οι συχνές διαφορές απόψεων θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην σχέση σας.

Εάν είστε παντρεμένοι, ο σύζυγος σας θα είναι επιθετικός. Παρόλο που μπορεί να υπάρχει μαχητική διάθεση τα πράγματα θα διορθωθούν πολύ σύντομα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτόν τον μήνα θα έχετε πολλή θετική ενέργεια και θα εργαστείτε σκληρά πράγμα που θα σας κάνει να αναγνωριστείτε κοινωνικά. Οι σκέψεις σας θα μπορούσαν να σας κάνουν παρορμητικούς. Θα ήταν χρήσιμο να ελέγξετε κάποια πράγματα σχετικά με νέες αποφάσεις που θα πάρετε. Θα πάρετε καλές συμβουλές από άτομα που αγαπάτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, για οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις λάβετε.

Γενικά, θα υπάρχει καλή τύχη και πιθανότητα να κάνετε ένα ταξιδάκι που θα σας αναζωογονήσει. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τα σχέδια σας γιατί μπορεί να ανατραπούν. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα σας απασχολήσουν έντονα αυτόν τον μήνα σε σχέση με αιφνίδιες αποφάσεις που θα πάρετε.

Η σταδιοδρομία σας θα είναι σε θετική φάση, αν και το υψηλό επίπεδο της δραστηριότητας σας που υπήρχε κατά τους τελευταίους μήνες, θα εκλείπει κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Θα μπορούσαν να υπάρχουν καλές ευκαιρίες από το εξωτερικό.

Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα υπάρχει αυξημένη πίεση. Θα πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι, και να προσπαθήσετε να αποτρέψετε ενδεχόμενη διαμάχη με το αφεντικό σας. Παρά τις προκλήσεις, θα πρέπει να αποφύγετε να εμπλακείτε σε λεκτικές συγκρούσεις. Οι συνάδελφοι σας θα σας φανούν χρήσιμοι και θα είναι θετικοί απέναντι σας. Παρά το άγχος σας θα υπάρξει δημιουργικότητα και ανάπτυξη.

Τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα αυτό το μήνα. Θα υπάρξει σημαντική εισροή χρημάτων. Αν περιμένετε χρήματα που συσχετίζονται με το εξωτερικό, τότε ευνοείστε στο να εισπράξετε. Τα έσοδα σας γενικά θα είναι καλά. Κι αυτό ως επί το πλείστον λόγω της σκληρής σας δουλειάς και των προσπαθειών σας. Οι επενδύσεις θα είναι κερδοφόρες, αλλά αβέβαιες κατά καιρούς. Οι νέες επενδύσεις θα πρέπει να γίνονται με προσοχή, δεδομένου ότι θα μπορούσε να υπάρξει σύγχυση.

Ο έρωτας για όσους από εσάς είστε μόνοι, θα είναι καταπληκτικός. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες. Το σεξαπίλ και ο μαγνητισμός σας θα είναι πολύ μεγάλος. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε οποιαδήποτε σημαντική δέσμευση αυτόν τον μήνα.

Αν είστε σε μια σχέση, θα διασκεδάσετε μαζί και το πάθος θα είναι έντονο. Καλός μήνας για τα αισθηματικά σας.

Εάν είστε παντρεμένοι, αυτό το μήνα θα διαπιστώσετε κάποιες εξωτερικές επιδράσεις που θα έχουν αντίκτυπο στον γάμο σας, πράγμα που θα σας αγχώσει για λίγο. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα προς το τέλος του μήνα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτός θα είναι ένας θετικός μήνας για εσάς και θα είστε σε μια δυναμική και θετική φάση στη ζωή σας. Κάποιες απαισιόδοξες σκέψεις σας μπορεί να έχουν αρνητική επίπτωση στο τρόπο που παρουσιάζεστε στους άλλους. Θα μπορούσατε να έχετε κάποια μικρά προβλήματα με κάποια άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου και ως εκ τούτου θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις αυτό το μήνα. Θα ήταν χρήσιμο να μείνετε μακριά από τα γεγονότα και χωρίς να μπλέξετε.

Τα γενικά έξοδα θα είναι αρκετά γι’ αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε τον έλεγχο στις παρορμήσεις σας για να περάσετε καλά. Τώρα θα είστε πιο επιθετικοί από το συνηθισμένο. Κάθε παρορμητική στάση σας θα μπορούσε να στραφεί εναντίον σας. Να είστε λοιπόν προσεκτικοί.

Η σταδιοδρομία σας θα σας προβληματίσει αυτό το μήνα. Θα υπάρχει μια επιφυλακτικότητα σε νέες ιδέες, και θα γίνετε πιο πολύ πρακτικοί. Βελτιώσεις θα υπάρξουν τον επόμενο μήνα και, επομένως, θα ήταν χρήσιμο να αποφευχθούν νέες κινήσεις στην καριέρα σας. Αποφύγετε κάθε είδους διαμάχη μέσα στην εργασία σας αυτόν το μήνα.

Οι συνάδελφοι σας θα είναι πολύ υποστηρικτικοί. Θα υπάρξει πρόοδος, μόνο αν εργάζεστε ως ομάδα. Νέες δημιουργικές ιδέες θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποια σύγχυση, όμως θα ήταν χρήσιμο να δείτε τα θετικά αποτελέσματα και να αποφύγετε τα αρνητικά. Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι θετική και θα έχετε βοήθειες.

Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά και θα υπάρξουν κέρδη και εισροές από απροσδόκητες πηγές. Οι επενδύσεις θα είναι καλές αυτό το μήνα. Η κερδοσκοπία κάθε είδους θα φέρει θετικά αποτελέσματα τώρα. Οι επενδύσεις σε μετοχές θα πρέπει να γίνονται με προσοχή πάρα πολύ.

Αν είστε αδέσμευτοι, η ερωτική σας ζωή θα είναι καλή. Θα υπάρξουν κάποιες διακυμάνσεις στις σκέψεις σας, σχετικά με τα αν θέλετε πραγματικά να ξεκινήσετε μία καινούργια σχέση. Το περιβάλλον σας θα σας υποστηρίζει και με έμμεσο τρόπο θα συμβάλει στην καλυτέρευση των αισθηματικών σας ζητημάτων.

Αν είστε σε μια σχέση, αυτός ο μήνας θα είναι λίγο ταραγμένος. Θα υπάρχουν κάποιες δύσκολες και ασταθείς φάσεις γι’ αυτό αποφύγετε τα σκληρά και απότομα λόγια. Καλύτερες προοπτικές υπάρχουν τον επόμενο μήνα.

Εάν είστε παντρεμένοι, αυτό το μήνα θα δείτε τον σύζυγο σας περισσότερο κοντά σας. Θα ήταν χρήσιμο να διατηρήσετε την καλή επικοινωνία, όσο το δυνατόν περισσότερο.


ΛΕΩΝ

Θετικός αυτός ο μήνας για σας και οι προσπάθειες που γίνονται τώρα θα ανταμειφθούν πολύ καλά. Θα αισθάνεστε πολύ δυνατοί και θα έχετε καλές προοπτικές στα σχέδια και τους στόχους σας. Προσέξτε την επικοινωνία σας γιατί κάποια δύσκολα λόγια θα μπορούσαν να κάνουν τους ανθρώπους γύρω σας να σας εναντιωθούν. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν έξοδα τώρα, αλλά για ένα χρήσιμο σκοπό. Κάποια άτομα από το παρελθόν θα μπορούσαν να επιστρέψουν τώρα. Δεδομένου ότι θα είναι για μια σύντομη χρονική περίοδο, μην κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια.

Η σκέψη σας παρ ‘όλα τα θετικά γεγονότα, θα εξακολουθεί να είναι αρνητική μερικές φορές. Θα πρέπει να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας για να έχετε θετικές προοπτικές. Η σταδιοδρομία σας θα είναι σε άνοδο, αλλά θα υπάρξει μια κάποια αστάθεια και αβεβαιότητα. Θα υπάρξει κάποια σταθερότητα από τον επόμενο μήνα.

Το εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι θετικό και οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι σας θα σας φανούν χρήσιμοι και θα σας βοηθήσουν. Η ιδιοσυγκρασία τους θα είναι αρκετά ασταθής και αν συνεχίσετε να πιέζετε τους άλλους, δεν θα δείτε αποτελέσματα για την ώρα.

Η οικογενειακή ζωή θα είναι καλή αυτό το μήνα παρόλο του ότι θα υπάρξει μία μικρή απόσταση. Αποφύγετε τον ανταγωνισμό μέσα στην οικογένεια. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά και παρά τις πιέσεις που αντιμετωπίζετε, αυτό το μήνα θα δείτε θετικές κινήσεις σε εισροές χρημάτων οι οποίες θα προέρχονται από σταθερές πηγές. Τα έσοδα σας γενικά θα είναι καλή κατάσταση. Οι επενδύσεις όμως θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν απογοητεύσεις.

Η αγάπη και ο έρωτας, για όσους είστε μόνοι, θα σας απογειώσουν. Ο μαγνητισμός σας και το σεξαπίλ σας θα είναι ανεβασμένα. Αυτός θα είναι ένας πολύ ενεργητικός κοινωνικά μήνας. Θα σκέφτεστε πιο ορθολογιστικά και αυτό θα είναι πολύ θετικό για σας. Αν κάνετε κι εσείς προσπάθεια υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για επιτυχία στην αισθηματική σας ζωή.

Αν είστε σε μια σχέση, θα ταλαντεύεστε ανάμεσα στην ανάγκη σας για δέσμευση και την απελευθέρωση. Ωστόσο, θα ήταν χρήσιμο να περιμένετε μέχρι το τέλος του έτους πριν τη λήψη σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον της σχέσης σας. Αποφύγετε την υπερβολική κριτική στον σύντροφο σας.

Εάν είστε παντρεμένοι, αυτόν τον μήνα θα προσανατολιστείτε στην οικογένεια σας και μόνα στα θετικά σημεία. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τα λόγια σας και την επιθετικότητα σας μέσα στο σπίτι. Ο σύζυγος σας θα μπορούσε να είναι επιθετικός, γι’ αυτό, να είστε προσεκτικοί και να χειρίζεστε τις καταστάσεις διπλωματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλός μήνας αυτός για σας και ιδιαίτερα για τα οικονομικά σας και εν γένει για την πρόοδο σας. Ωστόσο πρέπει να διατηρήσετε τις παρορμήσεις σας υπό έλεγχο γιατί η επικοινωνία σας θα μπορούσε να είναι απότομη και επιθετική πράγμα το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στις σχέσεις σας. Πρόκειται για έναν δυναμικό μήνα στην εργασία σας. Θα κάνετε πολλές προσπάθειες αν και μπορεί να μην είστε σε θέση να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα αυτό το μήνα. Θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Η υπομονή και η καθαρή σκέψη θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προκλήσεις.

Το περιβάλλον σας θα σας δημιουργήσει κάποια μικρά προβλήματα, γι’ αυτό αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Αυτό το μήνα θα υπάρχει ζωντάνια στο χώρο εργασίας σας. Στην καριέρα σας θα δείτε κάποια αβεβαιότητα και δυσκολία στη λήψη αποφάσεων σχετικά με τα βήματα που θα ακολουθήσετε.

Θα υπάρξουν κέρδη και ανάπτυξη παρά τα εμπόδια και τις προκλήσεις που θα γίνουν αισθητές. Ίσως να μπείτε στον πειρασμό να πάρετε ξαφνικές αποφάσεις. Χρήσιμο θα ήταν να περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα γιατί κάθε απόφαση ενδεχομένως να προκαλέσει κίνδυνο στην καριέρα σας.

Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα δουλέψετε σκληρά και θα πιεστείτε. Συνολικά όμως είναι ένας καλός μήνας. Οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι σας θα σας στηρίξουν, αρκεί να μην αφήσετε τις λογομαχίες να σας οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Αποφύγετε τις διαμάχες. Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι θετική. Θα υπάρχει κάποια μεταβλητότητα αλλά θα αισθάνεστε ευτυχισμένοι.

Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν κέρδη και σταθερότητα. Τα έσοδα θα είναι καλά αυτό το μήνα. Το ίδιο και οι επενδύσεις οι οποίες θα σας αποφέρουν κέρδη τώρα.

Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα μπορείτε να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Θα έχετε λάμψη και ελκυστικότητα, που θα παρασύρουν τους άλλους σε σας. Αν είστε σε μια σχέση, αυτός ο μήνας θα είναι καλός κατά μέσο όρο, αν και θα έχετε κάποιες αμφιβολίες στην ερωτική σας ζωή. Οι λεκτικές συγκρούσεις θα πρέπει να αποφεύγονται αυτό το μήνα.

Εάν είστε παντρεμένοι, κάποια μικρή απόσταση θα υπάρχει με τον σύζυγο σας. Σύντομα όμως θα υπάρξουν βελτιώσεις αλλά φροντίστε να μην δημιουργηθούν συγκρούσεις.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά, θα είναι ένας θετικός μήνας αυτός για σας αν και η ιδιοσυγκρασία σας και το μυαλό σας θα παραμείνει ρευστό και ευμετάβλητο. Θα έχετε διακυμάνσεις στον τρόπο σκέψης σας αλλά πρέπει να λάβετε μέριμνα για να τις κρατήσετε σε ισορροπία. Είναι μια εποχή που θα επιδιώκετε τις απολαύσεις. Το δημιουργικό και έξυπνο μυαλό σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που θεωρούσατε άλυτα.


Τα έξοδα θα παραμείνουν υψηλά και αυτό το μήνα και πιθανόν να υπάρξουν κάποιες επιπλοκές αν κάνετε υπερβολές. Θα είστε ιδιαίτερα εγωιστές στον τρόπο σκέψης και ομιλίας σας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να φέρει κάποιες αντιξοότητες. Χειριστείτε τις καταστάσεις λοιπόν με σύνεση, διπλωματία και οργάνωση.

Η καριέρα σας βρίσκεται σε μία θετική φάση, καθώς θα υπάρξουν κέρδη που θα προέρχονται από διάφορες πηγές. Θα πάρετε τώρα σημαντικές επιχειρηματικές αποφάσεις, αλλά νέα ξεκινήματα θα πρέπει να αποφευχθούν τώρα.

Το εργασιακό περιβάλλον σας θα είναι θετικό και δημιουργικό ως επί το πλείστον. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδια σας σε σύγκριση με την υψηλή δραστηριότητα των τελευταίων μηνών. Αποφύγετε την άσκοπη επιθετικότητα.

Οι συνεργάτες σας θα σας παρέχουν δημιουργικές ιδέες. Θα υπάρξουν κάποιες λεκτικές συγκρούσεις κατά καιρούς. Είναι ένα χρονικό διάστημα για να σχεδιάσετε και να αξιολογήσετε, αντί να πιέζετε τα πράγματα στην εργασία σας. Στην οικογένεια σας θα υπάρξει επιθετικότητα και δυσκολίες. Θα ήταν χρήσιμο λοιπόν να ελέγξετε τα λόγια σας.

Στα οικονομικά σας θα είστε υπό πίεση, αν και θα υπάρχει εισροή χρημάτων. Είναι μια περίοδος σπατάλης και απωλειών. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, οι οικονομικές πιέσεις θα μπορούσαν να σας αγχώσουν. Οι επενδύσεις θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή. Θα μπορούσαν να υπάρχουν απώλειες στις επενδύσεις, καθώς και σε κάθε είδους κερδοσκοπικές δραστηριότητες.

Ο έρωτας για τους αδέσμευτους περνάει σε μία συναρπαστική φάση. Θα είστε σε ανεβασμένη ψυχολογική κατάσταση και θα έχετε πολλές νέες ευκαιρίες για σχέση αυτό το μήνα. Κάντε γνωριμίες αλλά αποφύγετε τις δεσμεύσεις.

Αν είστε σε μια σχέση, αυτό τον μήνα θα σας προβληματίσει ο σύντροφος σας. Θα υπάρξουν κάποιες τριβές μεταξύ σας και θα περάσετε κάποιες δυσμενείς χρονικές περιόδους. Αποφύγετε τις διαμάχες.

Αν είστε παντρεμένοι, ο σύζυγος σας θα έχει επιθετική διάθεση, η οποία θα μπορούσε να χαλάσει την διάθεση σας. Θα πρέπει να διατηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ αυτό το μήνα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτός ο μήνας θα έχει για σας κάποια σκαμπανεβάσματα. Άλλοτε θα είστε επιθετικοί και άλλοτε ευσυγκίνητοι. Είναι ώρα να παραμείνετε ήρεμοι και να μην δημιουργείτε περιττές διαμάχες. Η υπέρμετρη ένταση, χρειάζεται επιπλέον προσοχή γιατί θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Θετικά συμβάντα θα συμβούν αυτό το μήνα πολλά. Είναι μια περίοδος που θα νιώθετε ευτυχισμένοι στις κοινωνικές σας επαφές, με τους φίλους σας και την οικογένεια σας. Το μυαλό σας τώρα θα σκέφτεται πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Θα αυξηθούν οι δαπάνες σας για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αγορές σε είδη πολυτελείας. Αυτό θα μπορούσε να έχει αρνητικές επιπτώσεις στα οικονομικά σας. Καλύτερες προοπτικές θα υπάρξουν τον επόμενο μήνα.

Παρά τις πιέσεις που θα υπάρχουν γύρω σας, θα παραμείνετε αυτοδύναμοι και με αυτοπεποίθηση. Σκεφτείτε πολύ προτού πράξετε οτιδήποτε. Θα ήταν χρήσιμο να παραμείνετε ευέλικτοι σε κάποια θέματα. Η καριέρα σας θα σας απασχολήσει όσον αφορά τις νέες δραστηριότητες. Νέες ιδέες και συστήματα θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν απώλειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα υπάρξει όμως σύντομα βελτίωση και πρόοδος. Η δημιουργική σας εργασία θα ανταμειφθεί προς το τέλος του μήνα.

Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα υπάρχει επιθετικότητα, κι αυτό γιατί τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα σας πιέσουν. Αποφύγετε τις διαμάχες. Οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες σας θα σας φανούν πολύ χρήσιμοι και θα σας υποστηρίξουν. Είναι μια καλή ιδέα να τους αναθέσετε την εργασία σας γιατί θα έχετε οφέλη.

Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι ως επί το πλείστον ασταθής. Αλλά τα πράγματα θα διορθωθούν σύντομα.

Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά ως επί το πλείστον. Θα έχετε καλά κέρδη από ακίνητα και άλλες σταθερές πηγές εισοδήματος κατά την περίοδο αυτή. Κάποιες καθυστερήσεις θα υπάρξουν αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Οι επενδύσεις δεν θα είναι πολύ θετικές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αποφύγετε τυχόν νέες επενδύσεις και την κερδοσκοπία. Θα ήταν καλή ιδέα να ρευστοποιήσετε παλαιότερες επενδύσεις τώρα.

Η ερωτική ζωή για τους αδέσμευτους θα είναι στάσιμη. Θα κάνετε πολλές σκέψεις για το τι έχετε περάσει στο παρελθόν και στα συναισθήματα σας, αν και δεν θα έχετε και τόσο όρεξη για μία νέα δέσμευση. Οι ερωτικές επιθυμίες σας θα είναι υψηλές. Αποφύγετε τις περιστασιακές καταστάσεις.

Αν είστε σε μια σχέση, αυτός ο μήνας θα σας απογοητεύσει, λόγω έλλειψης ψυχικής σύνδεσης με τον σύντροφο σας. Οι βελτιώσεις θα έρθουν από μόνες τους τον επόμενο μήνα.

Εάν είστε παντρεμένοι, αυτό το μήνα ο σύζυγος σας θα είναι κάπως αναξιόπιστος. Θα ήταν χρήσιμο να αποφύγετε κάθε λεκτική ή σωματική επίθεση. Βελτιώσεις θα έρθουν αργότερα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος με νέες προκλήσεις. Ορισμένες σκέψεις και αποφάσεις που ήταν σε εκκρεμότητα τους τελευταίους μήνες θα τραβήξουν την προσοχή σας αυτό το μήνα. Μπορεί να υποστείτε μια μικρή αποτυχία είτε στην επαγγελματική, είτε στην οικογενειακή σας ζωή, αν δεν είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε την ασυνέπεια και μην δείχνετε υπερβολική εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν είναι φερέγγυα. Βελτιώσεις θα έρθουν προς το τέλος του μήνα, εάν είστε σε θέση να αποφύγετε τις διαμάχες. Θα παραμείνετε προσανατολισμένοι στη δράση. Θα πρέπει να μην είστε πολύ αρνητικά διατεθειμένοι απέναντι στις καταστάσεις και μην προβαίνετε σε αδικαιολόγητες σκληρές ενέργειες αυτό το μήνα. Ενδεχόμενες δυσμενείς ενέργειες που γίνονται σήμερα θα μπορούσαν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο το επόμενο έτος.

Μετριάστε την οργή σας και την απότομη συμπεριφορά σας. Αποφύγετε τις διαμάχες. Λόγω του θυμού σας, θα είστε προκατειλημμένοι πράγμα το οποίο θα σας ωθήσει σε παρορμητικές αρνητικές ενέργειες. Να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας και αποφύγετε την κερδοσκοπία.

Στην καριέρα σας θα έχετε μεγάλη ενεργητικότητα. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε κάποια πράγματα που θέλετε να κάνετε πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας στερήσει την απόλαυση για ταχύτερη ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σας. Οι βελτιώσεις θα αρχίσουν και πάλι από το νέο έτος.

Το υψηλό επίπεδο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας θα μπορούσε να σας θολώσει και έτσι να ξεχάσετε τι έχετε άμεσα ανάγκη. Να είστε προσεκτικοί καθώς θα το πληρώσετε ακριβά τον επόμενο μήνα, εάν δεν είστε προσεκτικοί. Η συνεργασία με τους συναδέλφους σας θα είναι εποικοδομητική και θα σας δώσουν καλή υποστήριξη. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και την επιθετικότητα.

Τα οικονομικά σας θα είναι καλά κατά μέσο όρο αυτό το μήνα. Κάθε κερδοσκοπική δραστηριότητα θα σας φέρει κέρδη, αλλά να είστε προσεκτικοί γιατί κάποια προσωπικά έξοδα σας και κάποια ξαφνική απρογραμμάτιστη οικονομική απόφαση θα μπορούσε να αποδειχτεί επιζήμια. Τα έσοδα σας θα είναι καλά στο σύνολο τους. Οι επενδύσεις θα πρέπει να αποφεύγονται. Δεν θα πρέπει να επιδοθείτε σε νέες επενδύσεις ή οποιοδήποτε είδος κερδοσκοπίας τώρα. Παλαιότερες επενδύσεις είναι τώρα σε αναμονή.

Η ερωτική σας ζωή για τους αδέσμευτους θα είναι έντονη. Το σεξαπίλ σας θα είναι υψηλό και θα σας κάνει να φέρετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μια καλή στιγμή για διασκέδαση, αν και η σύναψη μιας νέας σχέσης μπορεί να μην πραγματοποιηθεί ακόμη.

Αν είστε σε μια σχέση, αυτός δεν θα είναι ένας εύκολος μήνας. Τώρα θα κυριαρχούν ο θυμός και η δυσαρέσκεια. Αποφύγετε τις συζητήσεις.

Εάν είστε παντρεμένοι, θα περάσετε καλές στιγμές με τον σύζυγο σας. Παρά την ψυχική και σωματική απόσταση που θα αισθάνεστε κατά καιρούς, θα περάσετε μαζί ευχάριστες στιγμές.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτός θα είναι ένας θετικός μήνας από την άποψη ότι θα έχετε καλά κέρδη από διάφορες πηγές, οι οποίες θα κάνουν αυτό το μήνα ενδιαφέροντα. Θα είστε πιο κοντά στους φίλους σας τώρα και κάποιες παλιές σας σχέσεις θα μπορούσαν να προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Κέρδη ενδεχομένως να προέρχονται από το εξωτερικό. Οι προσπάθειες που καταβάλατε τους τελευταίους μήνες θα επιφέρουν καλή ανάπτυξη και κέρδη τώρα. Θα υπάρξουν κάποια απρόβλεπτα έξοδα αλλά θα κάνετε όμως προσπάθειες για τον έλεγχο των δαπανών σας.

Οι σκέψεις σας θα είναι ασταθείς και θα κάνετε κάποια πισωγυρίσματα στην καριέρα σας. Θα κάνετε καλά να δημιουργήσετε εφεδρικά σχέδια σε ό, τι κι αν κάνετε, δεδομένου ότι κάθε οπισθοδρόμηση, θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις μέχρι το τέλος του έτους. Ορισμένα γεγονότα θα μπορούσαν να εμποδίσουν την ανάπτυξη ή τα κέρδη σας γι’ αυτό δώστε την απαιτούμενη προσοχή. Θα υπάρξει πολύ καλή ανάπτυξη και υποστήριξη από τους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την χρονική περίοδο.

Το εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι ευχάριστο ως επί το πλείστον, αν και κάποια γεγονότα θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν προβλήματα. Η συνεργασία με τους συναδέλφους σας θα σας φανεί χρήσιμη και θα υπάρξει ένα καλό επίπεδο ανάπτυξης και κέρδη αυτό το μήνα. Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι πολύ θετική. Ξαφνικά γεγονότα θα σας κάνουν να στρέψετε την προσοχή σας σε οικογενειακά ζητήματα.

Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλά και γενικά θα είστε τυχεροί σε θέματα διαχείρισης χρημάτων. Οι επενδύσεις θα σας προκαλέσουν ανησυχίες. Θα υπάρχει μπλοκάρισμα σε παλιές επενδύσεις. Κάθε είδος επικίνδυνων ή ασαφών κερδοσκοπικών επενδύσεων θα πρέπει να αποφεύγεται αυτόν τον μήνα.

Η αισθηματική σας ζωή θα σας προβληματίσει αυτόν τον μήνα. Σημαντικά μπλοκαρίσματα και διαμάχες θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν δυσκολίες. Θα πρέπει να παραμείνετε προσεκτικοί και να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες, δεδομένου ότι θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν κάποιες ενοχλητικές καταστάσεις.

Αν είστε σε μια σχέση, ο σύντροφος σας θα σας δημιουργήσει κάποιες ενοχλήσεις.

Εάν είστε παντρεμένοι, αυτός ο μήνας θα είναι καλός. Θα υπάρχει καλή επικοινωνία και συντροφικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός θα είναι ένας εξαιρετικός μήνας για σας και θα έχετε επιβεβαίωση και αναγνώριση στην εργασία σας και γενικά στον περίγυρο σας. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις που θα μπορούσαν να σας κάνουν να νιώσετε ότι δικαιώνεστε αυτό το μήνα.

Θα πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή την θετική ενέργεια προς όφελος σας και να αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση. Μερικές αμφιβολίες και αρνητικές σκέψεις θα σας καταβάλλουν για λίγο, έτσι, μια ισορροπημένη προσέγγιση είναι η καλύτερη μέθοδος για να προχωρήσετε περαιτέρω. Η ενεργητικότητα σας και ο δυναμισμός σας θα σας δώσουν θετική σκέψη και δημιουργικότητα.

Στην καριέρα σας θα υπάρχουν προοπτικές ανάπτυξης που θα οφείλονται στην σκληρή δουλειά σας από τη μια πλευρά και στην αλλαγή της τύχης, από την άλλη. Η δημιουργική σας εργασία θα παραμείνει η μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης σας. Το εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι θετικό. Παρά τις αβεβαιότητες και τις φοβίες σας θα έχετε πολύ καλές προοπτικές ανάπτυξης.

Θα βρείτε τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σας να είναι υποστηρικτικοί και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε στο χώρο εργασίας σας. Αποφύγετε όμως να τους ασκήσετε εξουσία.

Τα οικονομικά σας θα πάνε πάρα πολύ καλά αυτό το μήνα. Θα έχετε τα χρήματα στο μυαλό σας, αλλά θα μπορούσαν να υπάρξουν και κάποιες ανησυχίες και προβληματισμοί σχετικά με αυτά. Η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή από την άποψη της ρευστότητας και των εισροών.

Τα έσοδα θα είναι καλά και ξαφνικές εισροές χρημάτων θα υπάρξουν που θα σας χαροποιήσουν. Οι νέες επενδύσεις θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή γιατί θα μπορούσατε να κάνετε λάθη στην κρίση σας. Θα ήταν χρήσιμο να ρευστοποιήσετε κάποιες επενδύσεις τώρα γιατί θα έχετε οφέλη.

Η αισθηματική σας ζωή, για τους αδέσμευτους, θα είναι ευτυχισμένη και πολύ θετική. Θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες αστάθειες αλλά θα είναι παροδικές. Αποφύγετε να κάνετε οποιαδήποτε ξαφνική δέσμευση αυτό το μήνα.

Αν είστε σε μια σχέση, αυτός ο μήνας θα είναι αρκετά θετικός. Παρόλο που ο σύντροφος σας θα είναι ασταθής και δύσπιστος, αυτή η χρονική περίοδος είναι συνολικά θετική.

Εάν είστε παντρεμένοι, θα ζήσετε έναν θετικό μήνα. Ο σύζυγος σας θα είναι μια πηγή ευτυχίας για σας παρά τις κυριαρχικές τάσεις που θα εμφανιστούν!


ΙΧΘΥΣ

Θα νιώσετε εκτός τόπου και χρόνου κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα λόγω του ότι οι σκέψεις σας θα σας πάνε πίσω στο μακρινό παρελθόν. Κάποιες ασταθείς τάσεις στον τρόπο σκέψης σας θα σας αποπροσανατολίσουν. Κάποια ανάκαμψη στην νοοτροπία σας, θα παρουσιαστεί προς το τέλος του μήνα. Θα υπάρχει κάποια αναντιστοιχία σε σχέση με τις προσδοκίες σας και τα πραγματικά γεγονότα τώρα. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις γιατί θα σας στεναχωρήσουν. Προσπαθήστε να είστε κοντά σε άτομα με θετικές σκέψεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε τα προβλήματα σας με επιτυχία αυτό το μήνα. Μερικές άγνωστες φοβίες σας θα μπορούσε να σας ενοχλήσουν.

Η καριέρα σας θα κινείται σε αργή φάση καθώς κάποια πράγματα που περιμένετε να γίνουν θα καθυστερήσουν. Όλα αυτά θα είναι ήπια και παροδικά. Θα υπάρξουν βελτιώσεις τον επόμενο μήνα. Μια δυναμική και σκληρή φάση στην εργασία σας θα σας οδηγήσει στη διαδικασία ανάπτυξης της σταδιοδρομίας σας. Μια σημαντική αλλαγή θα σας οδηγήσει στην πρόοδο και την ευτυχία. Οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες δεν θα είναι και τόσο σταθεροί απέναντι σας. Θα μπορούσαν να υπάρξουν εμπόδια και μερικές παράλογες ενέργειες που θα είναι επιβλαβείς για το έργο σας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Τα οικονομικά σας θα παραμείνουν θετικά καθ ‘όλη την διάρκεια του μήνα. Αυτός ο μήνας είναι θετικός από την άποψη των εισροών και τα κεφάλαια θα μπορούσαν να αυξηθούν. Κάποιες δαπάνες που προέρχονται από το παρελθόν ή ημιτελείς επιχειρηματικές δραστηριότητες, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Η οικονομική πίεση δεν θα είναι μεγάλη και τα έσοδα σας θα είναι κατά μέσο όρο καλά αυτό το μήνα. Θα υπάρξουν κάποιες ανησυχίες από μεγάλες επενδύσεις. Αποφύγετε νέες επενδύσεις τώρα.

Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το μήνα θα έλκετε πολλά πρόσωπα γύρω σας, αλλά χωρίς μεγάλη πρόοδο ή θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με το τι σχεδιάζετε στα ερωτικά σας. Καλύτερες προοπτικές υπάρχουν από το νέο έτος.

Αν είστε σε μια σχέση αυτό το μήνα θα υπάρξουν ορισμένες δύσκολες τάσεις λόγω των απαισιόδοξων σκέψεων σας. Θα ανησυχείτε για την σχέση σας αλλά θα ήταν καλό να αποφύγετε να συζητήσετε για το μέλλον της και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί και να έρθετε πιο κοντά.

Αν είστε παντρεμένοι, ο σύζυγος σας θα περάσει μια δύσκολη κατάσταση. Θα υπάρχει ψυχική απόσταση και ορισμένες σοβαρές διαφορές απόψεων. Τα πράγματα όμως θα βελτιωθούν σύντομα.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed