Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010
Τοξότης (23 Νοεµβρίου - 21 Δεκεµβρίου).
Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας. Η όψη Σελήνης – Άρη - Ουρανού, εγκυμονεί αντιπαραθέσεις, οι οποίες εύκολα μπορούν να προκληθούν τόσο από συζητήσεις, όσο και από την προσπάθεια να επιβάλλετε την άποψή σας. Η μέρα δεν ευνοεί σε καμία περίπτωση ξεκαθαρίσματα, μιας και εύκολα μπορούν να περάσουν σε άγονες αντιδικίες. Προσοχή σε συναισθηματικές και οικονομικές καταχρήσεις.



Αιγόκερως (22 Δεκεµβρίου - 19 Ιανουαρίου).
Αποφύγετε να αφήσετε σήμερα εκκρεμότητες για την τελευταία στιγμή, ώστε να μην έχετε ανατροπές. Ζητήστε την βοήθεια του περιβάλλοντος όπου αισθάνεστε ότι δεν επαρκείτε και μην αναλάβετε υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Αποστασιοποιηθείτε από
ό,τι περιέχει ένταση και εστιάστε σε θετικές σκέψεις και πρόσωπα..

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου).
Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σήμερα στον συναισθηματικό τομέα, καλό είναι να ληφθούν κάτω από κλίμα διαύγειας και συνειδητότητας και όχι με την ένταση που εμπεριέχει η όψη της Σελήνης με τον Ουρανό. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με την Σελήνη σας βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντάς σας θετική διέξοδο και έκβαση.

Ιχθύες(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου).
Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παραπαίει και να συν-εξαρτάται μέσα από χαοτικές διαδικασίες, τόσο οικονομικές όσο και στον τομέα των σχέσεων, συντηρώντας έτσι ένα παιχνίδι παθητικής επιθετικότητας που, παρόλο που σας φορτίζει έντονα προς τους άλλους, ταυτόχρονα σας σκλαβώνει. Ήρθε η ώρα για μια πιο ώριμη αντιμετώπιση, θεώρηση και δράση, που θα σας ελευθερώσει στον δικό σας δρόμο.

Κριός(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου).
Η σημερινή μέρα σας δίνει τη θετική διάθεση αλλά και τη δυναμική ώστε να χειριστείτε επιτυχώς επαγγελματικά, οικογενειακά και συναισθηματικά ζητήματα. Η όψη Σελήνης – Άρη - Ουρανού μπορεί να σας κάνει επιρρεπείς σε τσακωμούς και καβγάδες. Διοχετεύστε την περίσσια ενεργητικότητά σας σε συζητήσεις και συμφωνίες, εκμεταλλευόμενοι προς όφελος της καριέρας σας τα νέα ξεκινήματα στον χώρο της εργασίας σας

Ταύρος(20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Επαφές και συζητήσεις κάθε τύπου θα χρειαστούν προσοχή και ακρίβεια κινήσεων. Η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί την ένωση και την σύμπνοια, γι’ αυτό μην καταναλωθείτε σε εκτός προγράμματος δραστηριότητες, ειδικά εάν είναι μπλοκαρισμένες. Αποφύγετε σχόλια εις βάρους τρίτων κρατήστε τους τόνους χαμηλά. Με την εύνοια της όψης της Σελήνης – Αφροδίτης, χαλαρώστε με αγαπημένα πρόσωπα.

Δίδυµοι(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)
Αρκετά αντιφατική η σημερινή μέρα. Από τη μια οι όψεις Σελήνης - Αφροδίτης σας ευνοούν σε συναισθηματικές, επαγγελματικές και οικονομικές κινήσεις. Από την άλλη, οι όψεις Σελήνης – Άρη - Ουρανού, ωθούν τα πράγματα σε συζητήσεις που κινούνται στα άκρα του θυμού και της οργής, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, και χρήζουν εξαιρετικής προσοχής.

Καρκίνος(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Συζητήσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας, αλλά και θέματα εργασίας που εμπεριέχουν επικοινωνιακά μπερδέματα και υπονόμευση, έρχονται σήμερα στο προσκήνιο. Μην κινηθείτε φορτισμένοι υπέρμετρα από το συναίσθημα και μην πιέσετε άμεσα για λύσεις. Αν είναι δυνατόν, αναβάλετε την διευθέτηση τους για κάποια άλλη στιγμή.

Λέων(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Με τον Άρη και την Σελήνη σε δυσμενή για εσάς θέση, αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις και στείρες αντιπαραθέσεις, ειδικά στον οικογενειακό τομέα. Μην δώσετε λαβές για σχόλια και μην συμμετέχετε σε συνομιλίες που εγκυμονούν παρεξηγήσεις. Συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, θα χρειαστούν προσέγγιση ακρίβειας και ίσως μια δεύτερη σκέψη από εσάς, πριν δώσετε απαντήσεις.

Παρθένος(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεµβρίου)
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις που προκύπτουν σήμερα τόσο στον συναισθηματικό και οικογενειακό όσο και στον οικονομικό κι επαγγελματικό τομέα και χειριστείτε τις με σοβαρότητα και μέτρο. Η δυσμενής όψη Σελήνης – Άρη - Ουρανού δημιουργεί αντιπαραθέσεις και χρειάζεται ολιστικές κινήσεις ακριβείας και καθόλου πρόχειρες και παρορμητικές διευθετήσεις.

Ζυγός(24 Σεπτεµβρίου - 23 Οκτωβρίου)
Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα σας δίνουν σήμερα ώθηση και ιδέες ώστε να κινηθείτε αποδοτικά μέσα από συζητήσεις και επαφές στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Συναισθηματικά, η επαφή με κάποιο άτομο που επικοινωνείτε ψυχικά ή με τον σύντροφό σας, φορτίζει θετικά τη διάθεσή σας και σας αποδεικνύει ότι οι κοντινοί σας, όταν τους ανοίγεστε, σας νοιάζονται.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 22 Νοεµβρίου)
Δώστε περισσότερο χρόνο σήμερα στο να εστιάσετε στο βάθος των πραγμάτων και του εαυτού σας, αλλά και στο πόσο έχετε στρεσαριστεί ψυχικά το τελευταίο διάστημα, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη σας ότι ο εαυτός σας χρειάζεται στήριξη. Επαγγελματικές και οικονομικές ανησυχίες καλό είναι να αντιμετωπιστούν αργότερα. Προς το παρόν κάντε τα απαραίτητα και ανασυνταχτείτε.
ΤΑ ΝΕΑ

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed