Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Καλώς την την Αφροδίτη




Ο Νοέμβριος μας αποχαιρετά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό και ο Δεκέμβριος μας υποδέχεται με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω. Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι ευνοούνται αισθηματικά και οικονομικά, ενώ ο Ερμής διευκολύνει την επικοινωνία για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.



Κριός
21 Μαρτίου-19 Απριλίου
Μέσα στις επόμενες ημέρες μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδά σας από συνεργασίες και τη συμμετοχή σας σε διαχείριση κεφαλαίων. Αν περιμένατε κάποιες οικονομικές ανταμοιβές που σας είχαν υποσχεθεί, τώρα μπορεί να έρθουν στα χέρια σας. Ακόμη είναι πιθανό η αύξηση των εσόδων σας, στην περίπτωση που είστε δεσμευμένοι, να προέρχεται και από το έτερον ήμισυ. Ο Ερμής θα βοηθήσει να εστιάσετε περισσότερο στη δουλειά και να γίνετε πιο πρακτικοί.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να αυξηθούν τα έσοδά σας.


Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου
Η Αφροδίτη αυξάνει την επιθυμία σας για συντροφικότητα και σας κάνει πιο κοινωνικούς. Αν υπήρχαν δυσκολίες στα αισθηματικά το φθινόπωρο, τώρα θα φανεί αν μπορείτε να τις επιλύσετε. Ο Ερμής στον Αιγόκερω δείχνει ταξίδια και γενικώς αυξημένες συζητήσεις και επαγγελματικά ραντεβού. Προσοχή όμως, γιατί μετά τις 10/12 ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα μετακίνησης ή επικοινωνίας. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια σημαντική αγορά προτιμήστε αυτήν την εβδομάδα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Λύσεις στα αισθηματικά.


Δίδυμοι
21 Μαΐου-21 Ιουνίου
Ο κυβερνήτης σας Ερμής, με την είσοδό του στον Αιγόκερω, χτυπάει κατευθείαν στο «πορτοφόλι» σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί. Επίσης, αν έχετε ζητήσει αύξηση, αν αναμένετε να μάθετε τι έσοδα θα έχετε από μία δεύτερη απασχόληση ή αν ακόμη φοβόσασταν για αλλαγές στη δουλειά με επιπτώσεις στον προϋπολογισμό σας, πιθανόν μέχρι την άλλη Κυριακή να ξέρετε πού βαδίζετε. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί σχέσεις με συνεργάτες αλλά και τα θέματα υγείας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας.


Καρκίνος
22 Ιουνίου-22 Ιουλίου
Μέχρι τις 8/12 είναι το πιο ευνοϊκό διάστημα για να κλείσετε εκκρεμότητες, να ρυθμίσετε οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα, να προχωρήσετε σε συμφωνίες, συνεργασίες και να προβάλετε τη δουλειά σας. Μετά, τα πράγματα είναι αρκετά πιο σύνθετα. Οι πρώτες οκτώ ημέρες προσφέρονται για να τονώσετε την ερωτική σας ζωή αλλά και το πορτοφόλι σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 30/11 και μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου σάς δίνει αισιοδοξία για τα ερωτικά και τα οικονομικά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ερωτευτείτε.


Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου
Η θέση του κυβερνήτη σας Ήλιου στον Τοξότη ενισχύει την αισιοδοξία σας και σας δίνει σθένος για να κυνηγήσετε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Από την άλλη, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σάς αφαιρεί την ικανοποίηση από τον ερωτικό τομέα και δίνει ώθηση σε μεγάλα έξοδα. Προσέξτε τον Δεκέμβριο, μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ο Ερμής στον Αιγόκερω ευνοεί τη σκληρή δουλειά και γενικώς τον ρεαλισμό στα επαγγελματικά αλλά σας φορτώνει και με μεγαλύτερες ευθύνες.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ομορφύνετε το σπίτι σας.


Παρθένος
23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου
Ο Δεκέμβριος μέχρι τις 8/12 σας δείχνει τα δόντια του, μετά όμως είναι πιο ουδέτερος. Το διάστημα που διανύουμε έχει και κάποιες αρκετά θετικές ενδείξεις, τουλάχιστον στα ερωτικά αλλά και σε ό,τι αφορά τα παιδιά, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό και του Ερμή στον Αιγόκερω. Στα επαγγελματικά όμως μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε και υπερωρίες προκειμένου να καλύψετε κάποια κενά. Μέχρι τις 8/12 θα είναι πιο έντονος και ο ανταγωνισμός που θα δεχτείτε, γι’ αυτό δείξτε ψυχραιμία.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να φροντίσετε λεπτομέρειες.


Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου
Ο Δεκέμβριος θα είναι πιο απαιτητικός και πιεστικός απ’ όσο περιμένατε. Οι πιθανότητες να υποχρεωθείτε σε μια αλλαγή στη δουλειά ή στο σπίτι είναι πολύ περισσότερες τόσο τον Δεκέμβριο όσο και τον πρώτο μήνα της καινούργιας χρονιάς, και αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο. Βέβαια, για να φτάσετε εκεί μάλλον έχει προηγηθεί μια διαδρομή αρκετά μεγάλη και δεν θα είναι η παρορμητική απόφαση μιας στιγμής. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό ευνοεί κάποια μικρή αύξηση στα έσοδα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ενισχυθεί το πορτοφόλι σας.


Σκορπιός
24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου
Τα γενέθλιά σας τελείωσαν, αλλά τα δώρα έρχονται τώρα, αφού στο τέλος Νοεμβρίου η Αφροδίτη υπόσχεται να σας κάνει να νιώσετε πιο όμορφα. Βέβαια, εξακολουθεί η πορεία του Άρη στα οικονομικά σας και μπορεί να υπάρχουν αλλαγές αλλά ίσως ακόμη και κάποιες ενοχλήσεις μέχρι τις 8/12. Αν είχατε προηγούμενα με την Εφορία, δημόσιους οργανισμούς, τράπεζες κτλ., ίσως χρειαστεί να φροντίσετε τα θέματά σας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω βοηθά την κρίση σας να δουλεύει καλύτερα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Περιποιηθείτε τον εαυτό σας.


Τοξότης
23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου
Μαζί με την περίοδο των γενεθλίων σας συνεχίζεται και η αγωνία, έως τουλάχιστον τις 8/12, για κάποια σημαντικά θέματα όπως το σπίτι, η οικογένεια και τα επαγγελματικά. Όλα ωστόσο σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσουν. Εφέτος άλλωστε, σε σχέση με προηγούμενα γενέθλια, νιώθετε μεγαλύτερη αισιοδοξία για λύσεις. Πάντως, μέχρι 10/12, ο Ερμής στον Αιγόκερω σας καλεί να επιλύσετε τα οικονομικά σας, διότι μετά θα γυρίσει ανάδρομος.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βελτίωση στα οικονομικά.


Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου
Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό φέρνει καλά νέα σε ό,τι αφορά τόσο τον ερωτικό όσο και τον οικονομικό τομέα. Ο Ερμής παίρνει επίσης θέση στο ζώδιό σας και θα αυξήσει αρκετά τους ρυθμούς σας, αλλά θα σας προσφέρει και σπουδαίες ευκαιρίες, για να προβάλετε, κυρίως στα επαγγελματικά, τις ικανότητές σας. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο δεκαήμερο για σημαντικές συζητήσεις ή να δεχτείτε κάποια πρόταση εργασίας. Αργότερα θα είναι πιο ζόρικα τα πράγματα όταν περάσει και ο Άρης στο ζώδιό σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Στήριξη από συνεργάτες.


Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό και πλέον πρέπει να είστε προσεκτικοί, κυρίως στα οικονομικά και έπειτα στα ερωτικά. Επενδύσεις είτε συναισθηματικής είτε οικονομικής φύσεως δεν ευνοούνται ιδιαίτερα, γι’ αυτό παραμείνετε στα «παλιά» ή απλώς αναβάλετε σημαντικές αποφάσεις. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σας αγχώνει επαγγελματικά. Επειδή όμως στις 10/12 θα γυρίσει ανάδρομος και δεν θα είναι πολύ ευνοϊκός για υπογραφές και σχετικά, καλύτερα να βιαστείτε.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βοήθεια από φίλους.


Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου
Ενδιαφέρουσα η εβδομάδα, καθώς προστίθενται δύο νέα στοιχεία που θα σας επηρεάσουν. Το πρώτο είναι η παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 30/11, που θα ενισχύσει τις μετοχές σας τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά, και το άλλο η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, που εξυπηρετεί τα θέματα επικοινωνίας. Μέσα στον Δεκέμβριο θα διαπιστώσετε ότι έχετε περισσότερες ευκαιρίες τύχης παρά δύσκολες στιγμές, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε σε όλους τους τομείς και μην περιμένετε άλλο!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Σχεδιάστε το μέλλον σας.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed