Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Από πλανητικές αλλαγές άλλο τίποτε...




Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει όλη την εβδομάδα, ενώ τη Δευτέρα η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη στον Ζυγό και στις 9/11 ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες προσέξτε τα λόγια σας, αλλά και την οδήγηση. Aναλυτικά...

Κριός
21 Μαρτίου-19 Απριλίου
Η εβδομάδα φέρνει περισσότερες εξελίξεις στο θέμα των οικονομικών. Είτε αυτά σχετίζονται με το δικό σας πορτοφόλι είτε με την ανάμειξή σας σε δουλειές άλλων. Κλείνετε συμφωνίες, διαπραγματεύεστε αγοραπωλησίες, επενδύετε ή απλώς δανείζεστε χρήματα για κάποιον λόγο; Μπορεί απλώς να έχετε πολλά πάρε-δώσε με τράπεζες ή την Εφορία αυτήν την περίοδο. Με τη νέα Σελήνη, θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας, αλλά προσέξτε να μη ρισκάρετε σε ουρανοκατέβατες επενδύσεις.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Σιγουρέψτε μια ερωτική σχέση.

Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου
Η δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου μπορεί να φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά. Η νέα Σελήνη σήμερα σας ωθεί σε νέες εκκινήσεις στον τομέα των συνεργασιών ή του γάμου, όπου μπορείτε να προχωρήσετε μεν, με πολύ προσεκτικά βήματα δε. Το στρες και το άγχος της ανάδρομης Αφροδίτης κυβερνήτη (πλανήτη του ζωδίου σας) μπορεί να μη σας επιτρέπουν να δείτε με καθαρό μάτι τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για το συμφέρον σας. Προσέξτε σε τι και πώς δεσμεύεστε.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προτάσεις συνεργασίας.

Δίδυμοι
21 Μαΐου-21 Ιουνίου
Τα θέματα δουλειάς και υγείας ζητούν την προσοχή σας. Είναι πιθανόν να αλλάζετε πόστο ή αντικείμενο δουλειάς, επειδή όμως τις αλλαγές θα τις κάνετε τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, καλύτερα να είστε μετριοπαθείς και λίγο καχύποπτοι με αυτά που σας υπόσχονται. Το θέμα της υγείας και της φυσικής κατάστασης είναι από τα σημαντικά της εβδομάδας. Προγραμματίστε, λοιπόν, τσεκάπ ή άλλες εξετάσεις ως το τέλος του μήνα. Αν έχετε κάποιο κατοικίδιο, ίσως χρειάζεται την προσοχή σας αυτές τις ημέρες...
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προσοχή στην υγεία.

Καρκίνος
22 Ιουνίου-22 Ιουλίου
Όσο ο Νοέμβριος προχωράει τόσο βελτιώνονται η διάθεση αλλά και οι συνθήκες γύρω σας. Η νέα Σελήνη φωτίζει τον τομέα του φλερτ, του έρωτα, της χαράς της ζωής και προσφέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά και για αποκατάσταση μιας παλιότερης σχέσης. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές Ιουλίου, σαφώς τα νέα είναι καλύτερα για εσάς. Ο έρωτας ως το τέλος του μήνα θα είναι στις προτεραιότητές σας. Το ίδιο και το θέμα παιδί. Αν έχει αρχίσει να σας απασχολεί, βάλτε το μπρος.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου
Με τόσους πλανήτες στα σταθερά ζώδια, όπως το δικό σας, και με μια νέα Σελήνη στον επίσης σταθερό Σκορπιό, είναι πιθανόν να μην μπορείτε να περάσετε το δικό σας και να έχετε προβλήματα επικοινωνίας. Επειδή η διαλλακτικότητα δεν περισσεύει σε κανέναν αυτήν την περίοδο, προσπαθήστε να μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα. Μια αίσθηση ατονίας είναι λογική και δικαιολογείται. Θέματα σπιτιού, οικογένειας και μια πιθανή μετακόμιση είναι από τα σενάρια που μπορεί να προκύψουν ως το τέλος του μήνα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κάτι νέο στα ερωτικά.

Παρθένος
23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου
Τα θέματα επικοινωνίας είναι έντονα και με τη νέα Σελήνη στον Σκορπιό είναι πιθανόν είτε να κάνετε κάποιο κοντινό ταξίδι –πιθανώς για επαγγελματικούς λόγους– είτε να παρουσιάσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας σε κάποιους ανθρώπους ως το τέλος του μήνα, που διαρκεί η επιρροή της νέας Σελήνης. Όσοι ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τα μέσα μεταφοράς, την εκπαίδευση, τη διαφήμιση και το εμπόριο έχετε μεγαλύτερη εύνοια και είστε πιο αποτελεσματικοί σε αυτά που επιλέγετε να κάνετε.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να διασκεδάσετε.

Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου
Η νέα Σελήνη μετατοπίζει το κέντρο του ενδιαφέροντος στον τομέα των οικονομικών και απαιτεί λύσεις, προτάσεις και ιδέες προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδά σας. Θα τα καταφέρετε ως το τέλος του μήνα, γι’ αυτό μην αποθαρρύνεστε από τα τυχόν αυξημένα έξοδα ή τις ουρανοκατέβατες υποχρεώσεις. Υπάρχει μια θετική προοπτική οι νέοι πόροι σας να έχουν συνέχεια και σταθερότητα, πράγμα που δεν συνέβαινε μέχρι τώρα. Προσοχή όμως: Μη ρισκάρετε, με χρηματιστηριακές επενδύσεις πριν από τις 18 Νοεμβρίου.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια νέα δουλειά.

Σκορπιός
24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου
Όσοι έχετε γενέθλια τώρα κοντά, θα ζήσετε πολλά νέα ξεκινήματα ως τον Νοέμβριο του 2011. Αλλά και όλοι οι Σκορπιοί με μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα ξεκινήσετε καινούργια πράγματα ως το τέλος Νοεμβρίου ή θα αλλάξετε κάτι στην εικόνα σας. Προσέξτε τα θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας, το σπίτι ή την οικογένειά σας, αφού μπορεί να προκληθούν εντάσεις. Αν ήταν μέσα στα σχέδιά σας η αλλαγή σπιτιού ή καριέρας, το φεγγάρι αυτό λέει ένα μεγάλο «ναι».
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ορίσετε νέους στόχους.

Τοξότης
23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου
Η νέα Σελήνη και ειδικά οι δύο ημέρες μετά την πραγματοποίησή της φέρνουν επαγγελματικές επιτυχίες ή υποχρεώσεις. Άλλωστε, γνωρίζετε πολύ καλά ότι το να προσπαθείτε να αποφύγετε τη δουλειά είναι μάταιο. Λίγη προσοχή χρειάζεται μετά τις 9/11, σχετικά με το μεταφορικό μέσο σας ή με κάποιο ενδεχόμενο ταξίδι σας: Φροντίστε να έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως. Προσεκτικοί επίσης πρέπει να είστε σχετικά με αυτά που λέτε, διότι μπορεί εύκολα να παρεξηγηθούν.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε την υγεία σας.

Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου
Το κυρίαρχο συναίσθημα του μήνα είναι το άγχος για την πορεία των οικονομικών σας. Τουλάχιστον μια μικρή αλλά ουσιαστική βοήθεια σας δίνει η νέα Σελήνη καθώς ως το τέλος Νοεμβρίου μπορεί να προκύψουν κάποιες έκτακτες αμοιβές. Περισσότερες απαιτήσεις σχετικά με τα οικονομικά πρέπει να έχετε από τον Ιανουάριο και μετά, οπότε τώρα μην πιέζετε για αυξήσεις ή διευκολύνσεις. Η νέα Σελήνη βοηθά στα αισθηματικά αλλά και στις δημόσιες σχέσεις σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να κάνετε νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου
Ο τομέας της καριέρας παίρνει ενέργεια από τη νέα Σελήνη και έτσι ως το τέλος του Νοεμβρίου είτε θα προκύψουν νέες, ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις είτε θα αποφασίσετε κάποιες αλλαγές εσείς οι ίδιοι. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θα σας συμβούλευα είναι να μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε με ό,τι σας προκύψει αφήνοντας μια άλλη, καλύτερη δουλειά για κάτι που δεν εγγυάται όσα υπόσχεται. Μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δείξετε στις φιλικές σχέσεις σας ώστε να αποφύγετε καβγαδάκια.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματικοί ορίζοντες.

Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου
Ο Νοέμβριος είναι σύνθετος μήνας και ως τέτοιον πρέπει να τον αντιμετωπίσετε. Η νέα Σελήνη σάς προτρέπει να κάνετε ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό, να επικοινωνήσετε με ανθρώπους με τους οποίους έχετε καιρό να μιλήσετε και, αν ασχολείστε με εκδόσεις, να επιτύχει κάποιο εκδοτικό πόνημά σας. Ευνοούνται θέματα σπουδών, σχέσεις με ξένους και το εξωτερικό, καθώς και νομικά ζητήματα. Προσπαθήστε όμως να ξεκουραστείτε, διότι ο Άρης σε κόντρα με το ζώδιό σας δεν ευνοεί τις άμυνές σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα

homefood

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed