Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010
Μία από τις κορυφαίες διαγωνιζόμενες στην πασίγνωστη έκθεση καθαρόαιμων σκύλων Crufts στην Αγγλία, είχε περισσότερα από 90 σκυλιά και γάτες σε άθλιες συνθήκες στο σπίτι της, χωρίς φαγητό και νερό!
Της απαγορεύτηκε να έχει ζώο σε όλη της την ζωή από εδώ και στο εξής.
Η Wendy Hutcheson διατηρούσε το Audenshaw Dog and Cat Home και είχε διαγωνιστεί για την καλύτερη θηλυκιά σκυλίτσα το 2007 στα Crufts με το Αμερικανικό Κόκερ Σπάνιελ που είχε, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το adespoto.gr.
Έπειτα από καταγγελία, οι επιθεωρητές της RSPCA, στην Αγγλία, επισκέφθηκαν το σπίτι της – εκτροφείο και βρήκαν 92 ζώα, ανάμεσα σε αυτά
και την βραβευμένη Κοκερίνα να ζουν σε απίστευτες συνθήκες, χωρίς τα στοιχειώδη, μέσα σε κλουβιά και στις ακαθαρσίες τους.
Συνθήκες που θυμίζουν παράνομο εκτροφέα.
Τα ζώα ήταν βρώμικα, οι γούνες τους μούσκεμα από ούρα, πολλά ζούσαν μέσα σε κλουβιά, βρώμικα και που δεν είχαν καθαριστεί για πολλούς μήνες.
Πολλά ζώα είχαν αναπνευστικά προβλήματα ενώ το μάτι ενός σκύλου έπρεπε να αφαιρειθεί από κτηνίατρο λόγω της εκτεταμένης μόλυνσης του!  Διαπιστώθηκε ότι 26 σκυλιά δεν είχαν καν δόντια, από τις μολύνσεις των ούλων τους!!!
Η Hutcheson δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και δικάστηκε για τις 6 κατηγορίες εναντίον της.
Αργότερα, η 58χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη. Της απαγόρευτηκε να έχει ξανά ζώα και διατάχθηκε να πληρώσει 1.000 λίρες για τα έξοδα φροντίδας των ζώων που κατασχέθηκαν.
Η ίδια υποστηρίζει ότι το σπίτι της είχε μετατραπεί σε καταφύγιο για ζώα που δεν τα ήθελαν  οι ιδιοκτήτες τους και ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Η συμπεριφορά της θυμίζει συλλέκτη ζώων.
Ο δικαστής ήταν σαφής: Αυτό που προκύπτει από τις αποδείξεις είναι ότι 92 ζώα ζούσαν μια άθλια ζωή. Δεν είσαι ικανή για το υπόλοιπο της ζωής σου να έχεις ζώα. Δεν θα σου επιτραπεί να κάνεις τίποτα από δω και πέρα που να έχει σχέση με τα ζώα: ιδιοκτησία, μεταφορά ή φροντίδα αδέσποτων, δήλωσε.

 
πηγή: econews

Δείτε επίσης:

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed