Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Εξομολόγηση της Ναταλίας Γερμανού στον Πέτρο Κωστόπουλο

Από εδώ την πήγε, από εκεί την έφερε ο Πέτρος Κωστόπουλος τη Ναταλία Γερμανού τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην εκπομπή του "Βράδυ" στον Alpha και εκείνη το παραδέχθηκε! "Αφού έχεις πει ότι περνούσες καλά με τον Πέτρο τον Ίμβριο, κάνατε το ένα, κάνατε το άλλο, θα μου πεις γιατί τον χώρισες;" Και η απάντηση της Ναταλίας ήταν αφοπλιστική: "Γιατί ήμουν ηλίθια, αν δεν ήμουν δεν θα είχαμε χωρίσει ποτέ..."

Λίγο νωρίτερα ο Κωστόπουλος πρέσαρε την Γερμανού για την φήμη που έχει ως ...τεκνατζού! Εκείνη έδειξε αρκετά ψύχραιμη και αφού αρχικά προσπάθησε να υποστηρίξει το αντίθετο, πέρασε στην αντεπίθεση! "Οι άνδρες στην ηλικία σας είναι που γυρνάνε με 20χρονα πιπίνια!", είπε στον Πέτρο, συνεχίζοντας ότι "θα περίμενα την ερώτηση τι βρίσκουν σε εμένα οι νεώτεροι άντρες!"


Ο Κωστόπουλος της έδωσε, λοιπόν, το γήπεδο και η Ναταλία Γερμανού πήρε την πάσα και έβαλε το γκολ: "Ίσως γιατί οι άνδρες γνωρίζουν πως μια γυναίκα της δικής μου ηλικίας δεν θα αρχίσει μετά από λίγο τα "πότε θα δούμε σοβαρά την σχέση μας", "πότε θα με γνωρίσεις στη μητέρα σου" και τα λοιπά σχετικά με τον γάμο"...

Ξεκάθαρα τα πράγματα για τη Ναταλία!

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed