Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010
«Ραντεβού» για τον δεύτερο γύρο δίνουν με τους ψηφοφόρους τους οι υποψήφιοι στους τέσσερις μεγαλύτερους δήμους της χώρας, ενώ στο δήμο Ηρακλείου Κρήτης, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή.

Με βάση τα αποτελέσματα που είχε δημοσιοποιήσει το υπουργείο Εσωτερικών μέχρι τη 06.40:

Στο δήμο Αθηναίων προηγείται ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ, Νικήτας Κακλαμάνης, με ποσοστό 34,99%. Ακολουθεί ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Αριστερά και τους Οικολόγους Πράσινους, Γιώργος Καμίνης, με 28,41%.

Στο δήμο Θεσσαλονίκης πρώτος έρχεται ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας, με 37,88% και δεύτερος ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά, Γιάννης Μπουτάρης, με 33,57%.

Στο δήμο Πειραιά προηγείται ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μίχας, με 29,88% και ακολουθεί ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ, Βασίλης Μιχαλολιάκος, με ποσοστό 23,01%.

Στο δήμο Πατρέων πρώτος έρχεται ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κατσικόπουλος, με 34,97% και δεύτερος ο ανεξάρτητος, Γιάννης Δημαράς, με 21,18%.

Στο δήμο Ηρακλείου Κρήτης, εκλέγεται ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κουράκης, με 71,80%. Δεύτερος ήρθε ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ, Εμμανουήλ Συντυχάκης, με 12,14%.

πηγή: τα νέα

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed