Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Χρόνια πολλά στους Σκορπιούς!


Έχουμε εισέλθει για τα καλά στον χειμώνα και νιώθουμε έντονα την ανάγκη για περισσότερη ζεστασιά και τρυφερότητα.Χρόνια πολλά και καλά σε όλους εσάς που ανήκετε στο τρυφερό αλλά και μεγαλόψυχο ζώδιο του Σκορπιού. Οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα.Τέλος, με αφορμή την 25η Νοέμβριου που έχει καθιερωθεί και είναι αφιερωμένη στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, να ευχηθώ και εγώ πραγματικά να εξαλειφθούν όλα αυτά τα δυσάρεστα φαινόμενα κατά του γυναικείου φύλου.





ΚΡΙΟΣ

Η σχέση σας φαίνεται να έχει αρκετά παράπονα από εσάς. Δώστε λοιπόν την ανάλογη προσοχή και αξιοποιείστε την. Προσέξτε την συμπεριφορά σας γιατί χωρίς να το θέλετε, πληγώνετε το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ίσως βρεθείτε σε σύγκρουση με το οικογενειακό σας περιβάλλον για κάποια κληρονομικά θέματα και πιθανόν να βρεθείτε αντιμέτωποι με πρόσωπα του άμεσου οικογενειακού σας περίγυρου. Τα οικονομικά σταθερά και ευνοϊκά και αυτός ο μήνας θα σας βοηθήσει να κάνετε κάποιες συναλλαγές ή κάποιες αγορές που από καιρό σχεδιάζετε, που στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Τυχερό χρώμα : Μπλε. Τυχεροί αριθμοί : 10-11- 25- 39 . Τυχερή ημέρα για αυτόν το μήνα: Σάββατο. Ταιριάζετε ζωδιακά το Νοέμβριο με Κριό.

ΤΑΥΡΟΣ


Αυτόν τον μήνα η μόνη πρόκληση στην οποία πιθανόν θα κληθείτε να απαντήσετε είναι κάποια θέματα στον αισθηματικό σας τομέα τα οποία κατά κάποιον τρόπο σας ταλανίζουν εδώ και αρκετό καιρό. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις ψύχραιμα και μην οξύνετε τα πνεύματα περαιτέρω. Αυτό ισχύει και στον επαγγελματικό τομέα γιατί η στάση σας αποπνέει ένταση και δημιουργείται κλίμα αρνητικό έναντι των συναδέλφων σας. Τα χρήματα φυσικά δεν θα σας λείψουν, αλλά όμως μην παρασύρεστε σε αλόγιστα έξοδα. Τυχερό χρώμα : Λαχανί. Τυχεροί αριθμοί : 10-16-20-44 . Τυχερή ημέρα για αυτόν το μήνα: Σάββατο. Ταιριάζετε ζωδιακά το Νοέμβριο με τα Ψαράκια.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Ενώ ο επαγγελματικός χώρος σας αποδέχεται και σας αποζημιώνει, εσείς δεν έχετε βρει τον τρόπο, να χαλιναγωγείτε τα νεύρα σας και να τον ακολουθείτε με ήπιους ρυθμούς. Διακρίνω ξεκαθάρισμα με τον αγαπημένο σας σύντροφο, που και αυτόν επίσης τον έχει κουράσει η συμπεριφορά σας. Αν συνεχίσετε έτσι με αυτούς τους ρυθμούς, σίγουρα θα βρεθείτε σε αναζήτηση συντρόφου. Κάποιες οικονομικές ενέργειες που σχετίζονται με τον επόμενο μήνα θα σας δοθεί η δυνατότητα να τις ξεκινήσετε από τώρα. Τυχερό χρώμα : Λευκό. Τυχεροί αριθμοί : 11- 15- 27- 40. Τυχερή ημέρα για αυτόν το μήνα: Κυριακή. Ταιριάζετε ζωδιακά το Νοέμβριο με Λέοντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια απομάκρυνση και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο. Πρέπει να περάσετε κάποιες ώρες μαζί με τον σύντροφό σας. Να του ανοίξετε την καρδιά σας για να καταλάβει ότι απλά σας είχαν απορροφήσει τα προβλήματα της δουλειάς σας και ότι τίποτε άλλο δεν έχει αλλάξει. Να θυμόσαστε ότι πολλές φορές ο εγωισμός στάθηκε κακός σύμβουλος και σας απομάκρυνε από τα πρόσωπα που σας πρόσφεραν αγάπη και τρυφερότητα. Έντονες ερωτικές συγκινήσεις για όλους εσάς που παραμένετε ελεύθεροι. Πλανητικά βοηθιέστε στην βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης. Το έχετε πολύ ανάγκη για οι διακυμάνσεις του βάρους σας, σας έχουν αγχώσει και σας έχουν ταλαιπωρήσει. Μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά σας. Τυχερό χρώμα : Τυρκουάζ. Τυχεροί αριθμοί : 24- 28- 29- 36 . Τυχερή ημέρα για αυτόν το μήνα: Τετάρτη. Ταιριάζετε ζωδιακά το Νοέμβριο με Καρκίνο.

ΛΕΩΝ


Η υπερβολική ενασχόληση με τον εαυτό σας και οτιδήποτε έχει σχέση με εσάς μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιθανόν, σε βάρος της σχέσης σας. Δεν αποκλείονται κάποιες εκπλήξεις που θα ισορροπήσουν κάπως την σχέση. Αποφύγετε το θράσος και αν στα αλήθεια θέλετε να σώσετε αυτό που έχετε, δεχθείτε ότι κάνετε λάθη και αρχίστε στο μέλλον να τα διορθώνετε. Κάτι τέτοιο ίσως ανακόψει την φθίνουσα πορεία της σχέσης σας. Επιβάλλεται να φροντίσετε και λίγο για το μέλλον. Προνοήστε τα έξοδά σας και αποφύγετε τις σπατάλες. Τυχερό χρώμα : Πράσινο της θάλασσας. Τυχεροί αριθμοί : 2-12-15-22. Τυχερή ημέρα για αυτόν το μήνα:Κυριακή. Ταιριάζετε ζωδιακά το Νοέμβριο με Δίδυμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Έχετε την τάση να είστε αρκετά ευερέθιστοι και καθόλου υποχωρητικοί με αποτέλεσμα να έρχεστε σε σύγκρουση συνεχώς με τον σύντροφό σας. Εύκολα δημιουργούνται τύψεις για πράγματα που κάνατε αλλά και για εκείνα που παραλείψατε να κάνετε. Σ΄ αυτό το σημείο χρειάζεται ταπεινοφροσύνη και καλή διάθεση για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν. Αποφύγετε τις παράλληλες σχέσεις. Έχετε την κακιά συνήθεια να δημιουργείτε συνεχώς χρέη. Τώρα λοιπόν μπορείτε να απαρνηθείτε αυτήν την κατάσταση και να αλλάξετε τακτική. Τυχερό χρώμα : Ροζ. Τυχεροί αριθμοί : 4-19-22-37 . Τυχερή ημέρα για αυτόν το μήνα: Πέμπτη. Ταιριάζετε ζωδιακά το Νοέμβριο με Αιγόκερω.

ΖΥΓΟΣ


Να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις αυτήν την περίοδο. Ίσως χρειάζεται να δώσετε περισσότερα στον ερωτικό σας σύντροφο. Παρ΄ όλο που διανύετε μια καλή φάση μπορείτε να βρείτε τη δύναμη να αντλήσετε τα θετικά από την σχέση σας. Μείνετε σε κάποιες αποφάσεις σταθεροί και εφαρμόστε ότι σας προτείνει η λογική σας. Αποφύγετε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να σας εκθέσουν. Νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους. Καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε. Και αυτό σας προβληματίζει αρκετά. Τυχερό χρώμα : Κόκκινο. Τυχεροί αριθμοί : 6-17-21-45. Τυχερή ημέρα για αυτόν το μήνα: Κυριακή. Ταιριάζετε ζωδιακά το Νοέμβριο με Υδροχόο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Απρόβλεπτες καταστάσεις από τον συνδυασμό της σχέση σας και του περίγυρού σας θα αποτελέσουν τις εκπλήξεις αυτού του μήνα. Βγάζετε προς τα έξω μια σκληρή εικόνα αντιμετώπισης των οικογενειακών προβλημάτων και να ξέρετε ότι στο τέλος θα κατηγορηθείτε. Η κριτική σας και η εκκεντρικότητά σας μπορεί να σας ζημιώσει. Τα λάθη που έχετε κάνει έναντι της σχέσης σας, έχουν σημαδέψει την πορεία σας. Περίοδος αντιθέσεων στον οικονομικό τομέα. Ούτε πολύ άσχημα ούτε και πολύ καλά. Προσπαθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Τυχερό χρώμα : Λουλακί. Τυχεροί αριθμοί : 8-9- 34-40. Τυχερή ημέρα για αυτόν το μήνα: Τρίτη. Ταιριάζετε ζωδιακά το Νοέμβριο με Σκορπιό.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Η υπερβολική εξωστρέφεια τις πιο πολλές φορές σας έχει θέσει σε καταστάσεις αντιφατικές. Αφ΄ ενός αντιδρά ο σύντροφός σας και αφ΄ ετέρου χωρίζεστε σε πολλά στρατόπεδα. Προσπαθήστε να αποφύγετε την προσκόλληση σε διάφορες σχέσεις που σας ταλαιπωρούν και προτιμήστε να κάνετε μια ανοικτή συζήτηση όπου θα ξεκαθαρίσετε την κατάσταση με τον σύντροφό σας και μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας. Φροντίστε τα έξοδά σας να είναι λιγότερα από τα έσοδά σας. Θεωρείτε με το να σκορπάτε άσκοπα τα χρήματά σας ότι βοηθάει στο να ανέβει η ψυχολογία σας. Λάθος όμως. Τυχερό χρώμα : Κίτρινο. Τυχεροί αριθμοί : 12-18-21-32. Τυχερή ημέρα για αυτόν το μήνα: Κυριακή. Ταιριάζετε ζωδιακά το Νοέμβριο με Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Η νευρικότητά σας θα είναι εμφανής και θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο. Δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και τα νεύρα. Αυτή η πίεση θα σας βρει αντιμέτωπους και με τον οικογενειακό χώρο, καθώς θα μεταφέρετε τα προβλήματά σας στο σπίτι. Κάνετε ένα ικανοποιητικό πλάνο μεταξύ εσόδων και εξόδων, που σας βοηθά να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες. Επιτέλους ξυπνήστε και ζήστε έντονα τον έρωτα. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και χρειάζεται να έχετε ισχυρή αυτοπεποίθηση. Τυχερό χρώμα : Γαλάζιο. Τυχεροί αριθμοί : 1-3-7-10. Τυχερή ημέρα για αυτόν το μήνα: Τρίτη. Ταιριάζετε ζωδιακά το Νοέμβριο με Παρθένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Θα χρειαστεί να δείξετε την ψυχραιμία σας και την υπομονή σας και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σας, για να μην το μετανιώσετε αργότερα. Οι καταστάσεις διορθώνονται βέβαια κατά πολύ, αλλά δεν υπόσχονται ότι μέχρι το τέλος του μήνα όλα επανέρχονται στα φυσιολογικά τους επίπεδα και ότι επικρατεί η αρμονία και η σύμπνοια που τόσο έχετε ανάγκη. Υπομονή! Όσοι είστε ελεύθεροι βελτιώστε τη συμπεριφορά σας. Ευοίωνη η περίοδος και για τον οικονομικό σας τομέα. Είναι ένας μήνας που χαρακτηρίζεται από ευχάριστα έντονες καταστάσεις. Θα έχετε σημαντικότατες ευκαιρίες ανόδου και επέκτασης. Τυχερό χρώμα : Πορτοκαλί. Τυχεροί αριθμοί : 11-13-25-36. Τυχερή ημέρα για αυτόν το μήνα: Παρασκευή. Ταιριάζετε ζωδιακά το Νοέμβριο με Ζυγό.

ΙΧΘΕΙΣ


Φροντίστε να γίνετε πιο οργανωτικοί και αισιόδοξοι και υλοποιείστε τους στόχους σας. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλεύσουν. Οι φίλοι σας και γενικά ο περίγυρός σας, συμπαραστέκονται στην ένταση και στους γρήγορους ρυθμούς που ζείτε. Σταθερά και αμετάβλητα τα οικονομικά σας και μπορούν στην πορεία να σας βγάλουν κερδισμένους. Με τα πολλά τρεχάματα και το φοβερό άγχος έχετε παραμελήσει την σιλουέτα σας. Μην καταφεύγετε στην εύκολη λύση του έτοιμου φαγητού. Τυχερό χρώμα : Κόκκινο. Τυχεροί αριθμοί : 5-11-23-30. Τυχερή ημέρα για αυτόν το μήνα: Τετάρτη. Ταιριάζετε ζωδιακά το Νοέμβριο με Ταύρο.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed