Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών στον Ολυμπιακό. Νέο θύμα αυτή τη φορά ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός δράσης για 15 ημέρες.Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς και το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Εργοτέλη, το οποίο έχει οριστεί για την ερχόμενη Τετάρτη, 24 του μηνός. Ο δεξιός μπακ-χαφ των «ερυθρολεύκων» είχε ενοχλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα και επιβαρύνθηκε από τη συμμετοχή του στο χθεσινό φιλικό της Εθνικής με την Αυστρία στη Βιέννη, όπου αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Την ίδια ώρα ο Μέλμπεργκ δεν κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, αποχωρώντας με ενοχλήσεις στη φτέρνα, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο το «δικέφαλο» του βορρά.

Για το συγκεκριμένο ματς θα είναι εκτός και ο Ραούλ Μπράβο, λόγω θλάσης, με αποτέλεσμα ο Βάσκος τεχνικός να παρατάξει μια αμυντική τετράδα κατά 3/4 διαφορετική από αυτήν που έχει ως βασική. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και η δεδομένη απουσία του Ιμπαγάσα, ενώ μικροπροβλήματα στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης αντιμετώπισαν και οι Πάντελις, Μιραλάς, Νικοπολίδης, χωρίς όμως να τίθεται θέμα μη συμμετοχής τους στο ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε καλείται να βρει επειγόντως λύσεις, κυρίως στα μετόπισθεν, αφού η ομάδα καλείται να ανταπεξέλθει στο δύσκολο αυτό πρόγραμμα και να μην έχει άλλες βαθμολογικές απώλειες.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed