Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Καθίζηση στο οδόστρωμα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην άνοδο της Μεσογείων, στο ύψος της Σχολής της Αστυνομίας, εξαιτίας θραύσης του αγωγού ύδρευσης.

Από τη πρωί η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες από εβδομήντα κλήσεις για άντληση υδάτων στην περιοχή της Αττικής. Η περιοχή που επλήγη περισσότερο από τη δυνατή νεροποντή ήταν η βορειοανατολική Αττική και ιδιαίτερα ο Γέρακας, η Παλλήνη, η Ανθούσα, το Χαλάνδρι, το Μαρούσι και η Κηφισιά.

Κλήσεις για άντληση υδάτων δέχθηκε το κέντρο της Πυροσβεστικής και από τη Βούλα και τη Γλυφάδα. Για αρκετή ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Λαυρίου στα Γλυκά Νερά, καθώς βούλωσαν τα φρεάτια με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο δρόμος, στην οδό Αγίου Χριστοφόρου στο Πικέρμι εξαιτίας υπερχείλισης του ρέματος της περιοχής και στην οδό Καλισίων στην Πεντέλη από κλαριά, πέτρες, και άλλα αντικείμενα που «κατέβασαν» τα νερά από το βουνό που έχει καεί.

Λόγω της κακοκαιρίας σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος στα Βριλήσσια και το Μαρούσι. Σύμφωνα με στελέχη της ΔΕΗ, τέθηκαν εκτός λειτουργίας δύο γραμμές μέσης τάσης από βραχυκυκλώματα. Συνεργεία τεχνικών της επιχείρησης μετέβησαν στα σημεία και αποκατέστησαν τις βλάβες.

Έντονη είναι από το πρωί της Παρασκευής η δυσοσμία στις εκβολές του Κηφισού, λόγω της βροχόπτωσης. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της «Κίνησης Πολιτών Κηφισός» Απόστολο Αλωνιάτη οφείλεται στα στάσιμα νερά του ποταμού αλλά και στην ελεύθερη απόρριψη λυμάτων από τις παραποτάμιες βιομηχανίες.

Στο μεταξύ, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουν αντιμετωπισθεί τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη λειτουργία ορισμένων φαναριών στο λεκανοπέδιο, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο γενικός γραμματέας δημοσίων έργων, Γιάννης Οικονομίδης.

"Το πρόβλημα δεν είναι στην έκταση που παρουσιάζεται", σημείωσε, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για περίπου 20 κόμβους στο κέντρο και 10-15 σε περιφερειακούς δήμους.

Όπως είπε, ο κ. Οικονομίδης, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τη συμμετοχή της εταιρίας Siemens στο θέμα της λειτουργίας των φαναριών, αλλά και στα έργα του μετρό που έχουν καθυστερήσει.
skai

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed