Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010
Ο γενικά βελτιωμένος καιρός και η τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για το Σάββατο.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως στα βορειοδυτικά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτιοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα νοτιά δυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα νοτιά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις πρωινές ώρες είναι πιθανό η ορατότητα να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή

Ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά θα είναι τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στα βορειοδυτικά κυρίως μετά το μεσημέρι. Η ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νότιοι 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χωρα από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed