Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Μπορεί όλη μέρα σήμερα να έχουμε λιακάδα και θερμοκρασίες αρκετά υψηλές για την εποχή, από το βράδυ όμως θα παρουσιάσει μία μικρή επιδείνωση ενώ θα έχουμε και τοπικές βροχές στα δυτικά.

Αναλυτικά:

Για την Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός. Απο το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Σταδιακά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος με τοπικές ομίχλες το πρωί. Το απόγευμα στα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο , τη δυτική Στερέα και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναο γενικά αίθριος σταδιακά όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τη νύχτα στα βορειοδυτικά πιθανόν καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 ενισχυμένοι τη νύχτα σε 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί 4 με 6 και στα βόρεια ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός αλλά απο το απόγευμα θααναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται αίθριος με ασθενείς ανέμους που βαθμιαία στα βόρεια θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed