Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν κερδίσει την προσοχή μας από την πρώτη μέρα της τηλεοπτικής τους συνεργασίας. Η τηλεοπτική συγκατοίκηση ενός ζευγαριού σίγουρα είναι κάτι που ενδιαφέρει το κοινό και πόσο μάλλον όταν πλανάται στον αέρα μία ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Η κοιλίτσα της Φαίης που όλο μεγαλώνει, αυξάνει αναλόγως και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και δεν είναι τυχαίο που το "Πρωινό μου" πηγαίνει τόσο καλά στα νούμερα τηλεθέασης. Τι λένε όμως για όλα αυτά η Φαίη και ο Γιώργος;

"Γλυκό άρωμα διαθέτει η συνεργασία μας, η Φαίη είναι ένα άτομο που επέλεξα στη ζωή μου για να κάνω οικογένεια, τη γνωρίζω πολύ καλά, υπήρχε βέβαια το άγχος της πρώτης ημέρας, αλλά αμέσως βρήκαμε τις ισορροπίες μας επαγγελματικά", δηλώνει ο Γιώργος για το άρωμα που φέρνει η συνεργασία του με την γυναίκα του. Η Φαίη από την δική της πλευρά απαντά:
"Στην αρχή δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνεργαστούμε. Όταν πρωτοάκουσα την πρόταση δεν το πίστευα, ήθελα το χρόνο μου να λειτουργήσω. Οι πρώτες μέρες ήταν περίεργες ,υπήρχε άγχος, αλλά έχουμε κοινό κώδικα επικοινωνίας κι έτσι χρειάστηκε λιγότερος χρόνος προσαρμογής.
Εξάλλου η εμπειρία υπάρχει"

Όσον αφορά το ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση τους, οι δύο παρουσιαστές στην συνέντευξή τους στον τηλεθεατή υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει καθορισμένος ρόλος. "Θα έλεγα κανείς, γιατί κουβεντιάζουμε όλοι μαζί με τον αρχισυντάκτη μας και συναποφασίζουμε", εξηγεί ο Γιώργος ενώ η Φαίη υποστηρίζει: "Δεν το έχω διευκρινίσει ακόμα ,πάντως στη σκαλέτα της εκπομπής δεν υπάρχει γραμμένο κάποιο για να πάρει το συγκεκριμένο θέμα. Αν ο Γιώργος ξέρει ένα θέμα καλά, το χειρίζεται εκείνος, αλλιώς ανάλογα όποιος προλάβει."

Στην ερώτηση αν τους ενοχλεί κάτι στον συμπαρουσιαστή τους η Φαίη αποκαλύπτει πως την ενοχλούν αρκετά πράγματα και τα λέει στον αέρα, τον σκουντάει από κάτω και τέτοια πράγματα! "Κοιτάξτε δύο άνθρωποι δεν συμφωνούν ποτέ. Να σας πω ότι με ενοχλεί όταν η Φαίη προλαβαίνει να ρωτήσει πρώτη κάποιον καλεσμένο, αλλά επειδή είναι η Φαίη ,τελικά δεν με ενοχλεί", συμπληρώνει το έτερον ήμισυ στην συνέντευξή τους στον Τηλεθεατή.

Τέλος, δεν θα μπορούσαν να μην απαντήσουν και για το ενδεχόμενο να μεγαλώσει η οικογένειά τους με τον ερχομό ενός παιδιού. "Όταν έλθει, με το καλό να έρθει", αναφέρει ο Γιώργος. "Μακάρι. Ο λόγος που παντρεύτηκα, είναι να κάνω παιδιά, μου αρέσει η οικογένεια και οι νέοι γονείς, το ήθελα πάντα", τονίζει η Φαίη.
Τlife.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed