Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010
Άγιο είχε 12χρονος από την Βρετανία, ο οποίος κατάπιε το ψαλιδάκι για τα νύχια και τη γλύτωσε με μόνο ελάχιστες γρατζουνιές.

Ο μικρός Curtis Frances είναι παιδί με μαθησιακές δυσκολίες πράγμα που τον κάνει να μην έχει αίσθηση του κινδύνου. Έτσι, όταν η μητέρα του Karen πήγε για λίγα λεπτά στο διπλανό δωμάτιο, ο Curtis πήρε το ψαλίδι, το τοποθέτησε στο στόμα του και το κατάπιε.

Όταν η Karen επέστρεψε στο δωμάτιο, ο Curtis, ο οποίος δεν μπορεί να μιλήσει λόγω της ιδιαιτερότητας του, έβγαζε περίεργους ήχους και έβηχε αίμα. Αυτό ανησύχησε την μητέρα του που τηλεφώνησε κατευθείαν σε ασθενοφόρο.


Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Bristol όπου οι γιατροί του έκαναν ακτινογραφία και τότε διαπίστωσαν τι ακριβώς είχε συμβεί. Στη συνέχεια τον υπέβαλαν σε ολική αναισθησία και κατάφεραν να αφαιρέσουν με επιτυχία το ψαλίδι από τον λαιμό του Curtis.

Έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι ο 12χρονος την είχε γλυτώσει με ελάχιστες γρατζουνιές και τίποτα παραπάνω που θα μπορούσε να προκαλέσει περαιτέρω βλάβη στον οργανισμό του.

Όσο περισσότερο μεγαλώνει ο Curtis, τόσο πιο δύσκολο γίνεται για την μητέρα του να τον προσέχει. «Τρομοκρατήθηκα. Δε μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα μπορούσε να καταπιεί κάποιο ψαλίδι.» δήλωσε η Karen.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed