Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010
Μια γυναίκα 45 ετών συνελήφθη και προφυλακίστηκε κατηγορούμενη ότι αποπειράθηκε να πουλήσει τον εγγονό της, ηλικίας 8 εβδομάδων, συνωμοτώντας μαζί με τον εραστή της, σύμφωνα με την αστυνομία.


Η Πάτι Μπίγκμπι συνελήφθη την Παρασκευή όταν αποπειράθηκε να πουλήσει το βρέφος σε χώρο στάθμευσης στην Ακτή Ντεϊτόνα στη Φλόριντα, έναντι τιμήματος 30.000 δολαρίων.

Είχε αρχικά προσεγγίσει έναν επίδοξο αγοραστή στα τέλη Οκτωβρίου, ζητώντας 75.000 δολάρια, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο επίδοξος αγοραστής, που ήλθε σε επαφή με την αστυνομία και αποκάλυψε τι συνέβαινε, παζάρεψε με την Μπίγκμπι για την τιμή ώσπου συμφώνησε να πάρει 30.000 δολάρια. Η γυναίκα συνελήφθη αμέσως μετά την παράνομη συναλλαγή. Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα παράνομης πώλησης ή παράδοσης βρέφους και απάτη. Ο 42χρονος εραστής της Λόρενς Γουόρκς κατηγορείται παράλληλα ως συνεργός. Ορίστηκε εγγύηση 50.000 δολαρίων για την προσωρινή απελευθέρωσή του. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην ίδια φυλακή.

Το βρέφος ανατέθηκε στη φροντίδα της Υπηρεσίας Παιδιών και Οικογενειών στη Φλόριδα. Η μητέρα του βρίσκεται στη φυλακή για άλλη υπόθεση.

"Πρόκειται για φρικτή υπόθεση", δήλωσε ο Γουέιν Άιβι, στέλεχος των υπηρεσιών επιβολής του νόμου στη Φλόριντα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο WFTV ανέφερε πως οι αρχές πιστεύουν ότι η Μπίγκμπι ίσως έχει παίξει ρόλο στο παρελθόν σε υποθέσεις εκβιασμών και πωλήσεις βρεφών.

Zougla.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed