Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Η κακή απόδοση του Ολυμπιακού, η αστοχία του Μήτρογλου και η αξιόμαχη Ηλιούπολη έδειχναν πως η πρόκριση για τους 16 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ θα κρινόταν στην ημίωρη παράταση, ωστόσο ο Μάρκο Πάντελιτς στο 87' βρήκε στόχο και οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν δύσκολα με 1-0 στο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης, σφραγίζοντας το τελευταίο εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Δυσαρεστημένος θα πρέπει να είναι ο Βαλβέρδε από την απόδοση των αναπληρωματικών, που είχαν την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους. Ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους 16 του Κυπέλλου.

Δεν άρπαξαν την ευκαιρία οι ρεζέρβες

Οπως ήταν αναμενόμενο, ο Βαλβέρδε έδωσε φανέλα βασικού στους θεωρητικά αναπληρωματικούς, με την μόνη διαφορά ότι ξεκίνησε τον Νικοπολίδη, αντί του Πάρντο. Οι έντεκα πρώτοι αγωνίστηκαν ουσιαστικά για πρώτη φορά μαζί και παρατηρήθηκε πρόβλημα ανομοιογένειας, με τις ρεζέρβες να μην αρπάζουν την ευκαιρία.

Η πρώτη και μοναδική ευκαιρία των ερυθρολεύκων στο α' 45λεπτο καταγράφηκε στο 10', όταν σε γρήγορη αντεπίθεση ο Γιάννης Παπαδόπουλος είχε μία κεφαλιά λίγο άουτ. Για το επόμενο τέταρτο οι παίκτες του Βαλβέρε είχαν μία φλύαρη πρωτοβουλία, ωστόσο από την στιγμή που κάποιος ερυθρόλευκος δεν έπιασε καλή απόδοση ευκαιρία δεν δημιουργούσαν.

Κράτησε το μηδέν ο Νικοπολίδης

Με το πέρασμα του χρόνου η Ηλιούπολη άρχισε να στέκεται καλύτερα στο γήπεδο και πλησιάζοντας την περιοχή του Νικοπολίδη να απειλεί, με αποκορύφωμα τη φάση του 35' όταν ο Νικοπολίδης αποσόβησε προσπάθεια του Στεφανίδη. Ο Βαλβέρδε δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος και άλλαξε πτέρυγες σε Ζαϊρί και Ρόμενταλ, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στην προβληματική ανάπτυξη του Ολυμπιακού.

Άστοχος ο Μήτρογλου

Θέλοντας να αλλάξει την κακή εικόνα της ομάδας του, ο βάσκος αντικατέστησε τον Ζαϊρί με τον Πάντελιτς στις αρχές της επανάληψης. Ο Ολυμπιακός παραλίγο να πληρώσει ένα λάθος του Γκαλίτσιου στο 53', αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Μήτρογλου άγγιξε το γκολ, με τον Μαράμα να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση.

Ούτε ο Ντουντού νοικοκύρεψε τη μεσαία γραμμή των πειραιωτών με την είσοδό του, ωστόσο χάρη στην ποιότητά τους σταδιακά αύξαναν την πίεσή τους. Στο 63' ο Μήτρογλου δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ακόμα μιά καλή ευκαιρία, που του παρουσιάστηκε, ενώ και ο Μαράμα είχε σωστές αντιδράσεις σε επικίνδυνα σουτ των Χολέμπας και Νέμεθ.

Τον γλίτωσε από την παράταση ο Πάντελιτς

Ο Μήτρογλου συνέχισε να είναι αρνητικός και να μην μπορεί να τελειώσει τις φάσεις, ωστόσο ο Πάντελιτς έδωσε τη λύση στο 87' και γλιτώνοντας τον Ολυμπιακό από την ημίωρη παράταση έδωσε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου.

Ηλιούπολη: Μαράμας, Στεφανίδης, Ηλιούπολος, Φούφουλάς, Ουρόσεβιτς (65' Σικαλιάς), Κάμπας (75' Λεοντίου), Παραράς, Κατεμής, Κρητικός (58' Νατσέφσκι), Νικολόπουλος, Δημήτρης.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μοντέστο, Ποτουρίδης, Γκαλίτσιος, Ζαϊρί (50' Πάντελιτς), Χολέμπας, Μήτρογλου, Ρόμενταλ (72'), Νέμεθ, Ουρτάδο (59' Ντουντού), Γ. Παπαδόπουλος.

protathlima

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed