Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010
Ο συνδυασμός «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ-ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» με ανακοίνωσή του «καταγγέλλει τον Υπουργό Εσωτερικών και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, για αντιδημοκρατικές πρακτικές και αποκλεισμό του συγκεκριμένου ανεξάρτητου συνδυασμού από τη Διακομματική Επιτροπή για τις Περιφερειακές Εκλογές, καταστρατηγώντας κάθε έννοια πολιτικής ισοτιμίας».

Ειδικότερα, ο συνδυασμός του κ. Δημαρά διαμαρτύρεται γιατί η παράταξή του δεν ενημερώνεται για θέματα σχετικά με τα των εκλογών, αφού - όπως ισχυρίζονται από τον συνδυασμό - το υπουργείο ενημερώνει μόνο κόμματα, ενώ κατά την άποψή τους θα έπρεπε να ενημερώνουν τις παρατάξεις, δεδομένου πως ο συνδυασμός του κ. Δημαρά είναι ανεξάρτητος και δεν στηρίζεται από κάποιο κόμμα.


«Παρότι ο συνδυασμός «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ - ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» επανειλημμένα αιτήθηκε ισότιμης, πλήρους και ουσιαστικής συμμετοχής στις εκλογικές διαδικασίες, ιδιαίτερα σε μία περιφέρεια που αντιστοιχεί σχεδόν στο μισό του εκλογικού πληθυσμού, η απάντηση από τους αρμόδιους φορείς ήταν σταθερά αρνητική», καταλήγει η ανακοίνωση.

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed