Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010
Να καταψηφίσουν την Κυριακή την πολιτική του μνημονίου, όπως είπε, κάλεσε χθες τους πολίτες ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη Θεσσαλονίκη, σε εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Τριαντάφυλλου Μηταφίδη.

O κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι οι εκλογές για τη Θεσσαλονίκη δεν είναι ζήτημα προσώπων, ούτε υπόθεση διακομματικής εναλλαγής στη διοίκηση του δήμου, αλλά μια μάχη ενάντια στον κοινωνικό συντηρητισμό και την εθνοκαπηλία στην πόλη του Ψωμιάδη και του μητροπολίτη Ανθιμου.

Ζήτησε από τους πολίτες να στείλουν ένα μήνυμα καταδίκης για την κυβερνητική πολιτική και το μνημόνιο, που όπως υποστήριξε, σέρνουν την κοινωνία και την οικονομία σε έναν φαύλο κύκλο ύφεσης, ανεργίας και φτώχειας. Απάντησε, επίσης, στις τελευταίες επιθέσεις του πρωθυπουργού, που κατηγορεί την ηγεσία της και ένα μεγάλο μέρος της άλλης Αριστεράς ότι δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και επιχειρούν να υπονομεύσουν την κοινή προσπάθεια για έξοδο από την κρίση. Συγχρόνως όμως επιτέθηκε και στη ΝΔ, την οποία κατηγόρησε ότι δεν τοποθετείται ουσιαστικά εναντίον του μνημονίου και πατάει σε δύο βάρκες.

ethnos

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed