Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010
Τέλος στο πιο πολύκροτο σίριαλ που απασχολούσε την ΑΕΚ, αφού ο Νάτσο Σκόκο υπέγραψε χθες την επέκταση της συνεργασίας του µε την κιτρινόµαυρηΠΑΕ µέχρι το καλοκαίριτου 2013.

Ο «υδραυλικός» λοιπόν συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο στρατόπεδο της ΑΕΚ.

Για να φτάσουµε όµως σε αυτό το σηµείο, αρκετά πράγµατα και γεγονότα έπαιξαν ρόλο. Οι συνεχείς συζητήσεις του Σταύρου Αδαµίδη µε τους µάνατζερ του ποδοσφαιριστή, η επιµονή του προέδρου της ΑΕΚ που µε τη σύµφωνη γνώµη τουΠέτρου Παππά δεν ήθελε να αφήσουν τον παίκτη ναφύγει, η αλλαγή προπονητή και το κλίµα που επικρατεί τον τελευταίο καιρό, αλλά και η αλλαγή της επιθυµίας του παίκτη, έφεραν το τελικό αίσιο αποτέλεσµα.

Προηγήθηκαν συζητήσεις, τόσο από κοντά όσο και από το τηλέφωνο και µε ηλεκτρονικό ταχυδροµείο του Σταύρου Αδαµίδη µε τους εκπροσώπους του παίκτη, αλλά και τον ίδιο. Μάλιστα, τις τελευταίες ηµέρες οι επαφές των δύο πλευρών ήταν σχεδόν καθηµερινές και όπως φάνηκε απέδωσαν.

Το ενδιαφέρον που υπήρχε για την απόκτηση του Σκόκοαπό τον Ολυµπιακό και τονΠαναθηναϊκό ήταν γνωστό στους διοικούντες και το δύσκολο ήταν να συναγωνιστεί η ΑΕΚ τα χρήµατα των δύο «αιωνίων». Ο Πέτρος Παππάς όµως µίλησε µε τον Σταύρο Αδαµίδη και έδωσε την έγκριση για την υπέρβαση στο µπάτζετ της Ενωσης και φυσικά στην προσφορά που του έκαναν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οιπάγιες αποδοχές του Σκόκο ανέβηκαν από τις 650.000 ευρώ τον χρόνο στις 950.000 ευρώ. Ταυτόχρονα θα υπάρξουν µπόνους στόχων, τόσο προσωπικών όσο και της οµάδας. ∆ηλαδή, ανάλογα µε τα γκολ που θα σηµειώσει, τις συµµετοχές του και φυσικά αν η ΑΕΚ πάρει πρωτάθληµα, Κύπελλο, αν θα συµµετάσχει στους οµίλους Τσάµπιονς Λιγκ, Europa League. Με τα µπόνους οι αποδοχές του ποδοσφαιριστή πλησιάζουν το 1,2 εκατ. ευρώ και συνολικά στην ΑΕΚ ο Σκόκο θα στοιχίσει 1,7 εκατ. ευρώ αφού η οµάδα θα πληρώσει και την Εφορία. Η ρήτραγια οµάδα του εξωτερικού ορίστηκε στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ µεγάλη θα είναι για την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή συµβολαίου για την επέκταση της συνεργασίας µε τον ποδοσφαιριστή Ignacio Martin Scocco έως τον Ιούνιο του 2013».

Τώρα πλέον µένει το θέµα των Τζιµπούρ και Μπλάνκο. Οι διοικούντες πιστεύουν ότι οπρώτος θα υπογράψει τηνεπόµενη εβδοµάδα, ενώ σίγουρα θα υπάρξουν επαφές καιµε τον Ζορό.

Ο Μπλάνκο πάντως δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί το Σάββατο εναντίον του Ολυµπιακού, όπως και ο Σάχα, αφού και χθες έκαναν ατοµικό πρόγραµµα.

Τη ∆ευτέρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα συναντήσουν τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής Θάνο Μωραΐτη για να µάθουν την απάντηση της κυβέρνησης για το σχέδιο κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

πηγή: τα νεα

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed