Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Εσπασε... στο ξύλο την ηλικιωμένη σύζυγό του για τα μάτια της αλλοδαπής… ερωμένης του! Η ιστορία, η οποία έχει προκαλέσει σάλο στην κοινωνία της Πάτρας, πρόκειται να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης καθώς η άτυχη γιαγιά κατέθεσε μήνυση εναντίον του άντρα της για ξυλοδαρμό.

Ολα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι όταν ο 84χρονος γνώρισε τον έρωτα στα μάτια μιας 50χρονης Βουλγάρας. Στην αρχή ήταν διακριτικός και προσπαθούσε να κρύβει τα συναισθήματά του, αφού δεν ήθελε να εκθέσει τη γυναίκα του και επιθυμούσε να προστατεύσει τα παιδιά και τα εγγόνια του από τα σχόλια του κόσμου. Τις τελευταίες ημέρες όμως, όχι μόνο δεν έκρυβε την παράνομη σχέση του, αλλά δεν κρατούσε ούτε τα προσχήματα.

Η άτυχη 76χρονη δεν πίστευε στα αφτιά της όταν άκουγε τις φήμες για τις αταξίες του συζύγου της, αλλά την ίδια στιγμή έβλεπε και η ίδια τη συμπεριφορά του να αλλάζει μέρα με τη μέρα. Το κερασάκι στην τούρτα, όμως, μπήκε όταν ο 84χρονος, με απίστευτο θράσος, απαίτησε από τη σύζυγό του να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι όπου έζησαν σχεδόν ολόκληρη τη ζωή τους. Η γυναίκα αρνήθηκε, με αποτέλεσμα ο «τυφλωμένος» από… γεροντοέρωτα άντρας να τη χτυπήσει άγρια. Οπως της είπε, η υπομονή του είχε εξαντληθεί και δεν ανεχόταν πλέον την παραμικρή αντίρρηση από μέρους της. Ηταν εμφανές ότι ο Πατρινός δεν είχε μάτια για τίποτε άλλο, παρά μόνο για την ξελογιάστρα αλλοδαπή.

Η ηλικιωμένη, αν και σαστισμένη και πληγωμένη από την άδικη και ακραία συμπεριφορά του, δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια και αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα. Ετσι, κατήγγειλε στην αστυνομία τον ξυλοδαρμό της και μάλιστα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να έχει τις απαραίτητες αποδείξεις. Παράλληλα, ενημέρωσε τα παιδιά τους, τα οποία τάχθηκαν με το μέρος της μητέρας τους. Τόσο η 76χρονη όσο και τα παιδιά της χαρακτηρίζουν «αράχνη» την αλλοδαπή που έβαλε φωτιά στην οικογένειά τους. Οπως λένε μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχει κάνει πλύση εγκεφάλου στον 84χρονο να ζήσουν μαζί, με απώτερο σκοπό να του «φάει» το σπίτι.

Espressonews.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed