Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν έκρυψε ποτέ τον ενθουσιασμό του για την πλαστική χειρουργική. Ωστόσο ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε δωρίσει... πέος σε άγαλμα. Γιατί αυτό έκανε.

Όπως έγινε γνωστό από την ιταλική εφημερίδα La Repubblica, το «μόσχευμα» στο άγαλμα του θεού Άρη, τοποθετήθηκε γιατί το ζήτησε ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι. Το γεγονός αυτό το επιβεβαίωσαν και κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Το γνήσιο μέλος του αγάλματος χάθηκε κάπου στη διάρκεια της μακράς ζωής του, που άρχισε το 175 μ.Χ. και κατέληξε τώρα στην επίσημη κατοικία του ιταλού πρωθυπουργού στη Ρώμη. Μαζί με το άγαλμα του Άρη «αποκαταστάθηκε» και το χέρι στο άγαλμα της θεάς Αφροδίτης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica οι δύο αυτές παρεμβάσεις, κόστισαν στον ιταλό φορολογούμενο 70.000 ευρώ.


«Εγώ έλαβα την απόφαση», κάλυψε τον Μπερλουσκόνι ο αρχιτέκτονάς του, Μάριο Καταλάνο στην εφημερίδα Γκάρντιαν. «Δεν κόστισε τίποτα», πρόσθεσε, καθώς τη δουλειά ανέλαβαν υπάλληλοι του δημοσίου κι επισήμανε ότι η αποκατάσταση έγινε κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες αρχές για τις αρχαιότητες.

«Υπάρχουν δύο φιλοσοφίες στη δουλειά της αποκατάστασης», εξήγησε. «Στη μία απλώς καθαρίζεις και το αφήνεις όπως είναι. Στην άλλη, κάνεις πλήρη αποκατάσταση, χωρίς να το καταστρέφεις».

Ο ίδιος είπε πως τόσο το πρόσθετο πέος όσο και το χέρι μπορούν και πάλι να αφαιρεθούν και πως χρησιμοποιήθηκε ένα σύστημα με μαγνήτη για να κολλήσουν στα αγάλματα.



0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed