Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010
Ένας γάμος που άφησε εποχή. Δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν όσο λίγα ζευγάρια της σοουμπιζ και μια ζωή κυριολεκτικά μέσα στις κάμερες και τους φωτογράφους. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έζησαν μαζί εννέα χρόνια. Απέκτησαν τρία παιδιά. Τώρα, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Με εκείνη μάλιστα να έχει εδώ καιρό έναν καινούριο σύντροφο.

Από την Τρίτη 02 Νοεμβρίου, Μενεγάκη και Λάτσιος θα είναι και επισήμως χωρισμένοι, αφού η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί και την οριστική και αμετάκλητη ημερομηνία που εκδίδεται το διαζύγιό τους. Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το διαζύγιο επρόκειτο να βγει σήμερα Δευτέρα (01/11), τελικά το διαζύγιο βγαίνει αύριο Τρίτη.

Από την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, δεκάδες δημοσιεύματα και ρεπορτάζ είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το τι συνέβη ανάμεσά τους, καθώς και το πώς θα χωρίσουν την τεράστια περιουσία τους. Το επικρατέστερο σενάριο θέλει το σπίτι των Μελισσίων, όπου διέμεναν οι δυο τους, με τα τρία τους παιδιά, να περνάει σε αυτά:Τον Αγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, το πώς οι δυο τους θα μοιράσουν τα υπόλοιπα ακίνητα, οικόπεδα και τα άλλα κοινά – μέχρι πρότινος τουλάχιστον - περιουσιακά τους στοιχεία

Ευθέως και μπροστά στην κάμερα, η Ελένη δεν παραδέχθηκε ποτέ τι της συμβαίνει, ούτε μίλησε για το προσωπικό της θέμα, παρά το γεγονός ότι είχε αναπτύξει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με τις κάμερες και τους φωτογράφους, που την ακολουθούσαν παντού μέχρι σήμερα. Επιπλέον, φέτος ήταν η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια δεν παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που έδινε κάθε χρόνο, στην έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν.

«Σας κρατώ σαν κουτάκι πρώτων βοηθειών» είχε πει στο φινάλε της πρώτης εκπομπής που έκανε μετά την γνωστοποίηση του διαζυγίου της. Από εκείνη την ημέρα, τα υπονοούμενα πήγαν «σύννεφο». Ποτέ όμως δεν είπε κάτι συγκεκριμέν

Από αύριο, η Ελένη θα μπορεί και τυπικά πλέον να συνεχίσει την ζωή της, χωρίς κανείς να αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί. Αλλωστε, το ειδύλλιό της με τον Μάκη Παντζόπουλο, όχι μόνον πλέον δεν αποτελεί μυστικό, αλλά φουντώνει μέρα με τη μέρα. Ο επιχειρηματίας διαμένει πολύ συχνά στο σπίτι της, ενώ κι εκείνη τον επισκέπτεται στο προσωπικό του καταφύγιο στην Ανδρο: Εκεί όπου σύντομα οι δυο τους θα ανοίξουν μάλιστα κοινή επιχείρηση. Οσο για έναν δεύτερο γάμο; Η γνωστή ρήση λέει ποτέ μην λες ποτέ. Και δικαίως. Ποτέ κανείς δεν ξέρει τί θα του συμβεί...Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και αυτό αποδείχθηκε με το παραπάνω.
Star.gr

0 απόψεις:

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψη σου....

Πες Τα!

Απλά εύκολα και ανώδυνα...
Όνομα: Το όνομα σου ή ότι άλλο θέλεις...
email/url: ΑΝ έχεις κάποιο ιστότοπο ή θέλεις να βάλεις το e-mail σου.
Μήνυμα: Γράψε ότι θες..
Για smilies πάτα το "εικονίδια" και επέλεξε τη φατσούλα που θες!!

All Time Favorites..

Blog Archive

Ψαχτήρι...

Birdi Birdi Blog Feed